28 Eylül 2011

Baskın

Frank de Boer-Cruyff-Guardiola üçlüsüne (!) karşıydı dün akşam Real Madrid. De Boer'in Guardiola'ya danıştığı da yazıldı, çizildi. Avrupa Kupaları'nda uzun zamandır gol atamayan Ajax 3 golle uğurlandı Santiago Bernabeu'dan ama özel olan gol bu gol. Kendi sahasında Ramos'tan topu alan Mesut ile başlayan, Cristiano Ronaldo'nun Kaka ile yaptığı al-ver ile devam eden, orta sahada topu bıraktığı yerden attığı deparla tekrar pozisyona dahil olan Mesut'un Benzema'ya çıkardığı, onun da Ronaldo'ya al da at dediği gol... 13 saniyede yaklaşık 80 metrede, 5 futbolcunun 7 pasta muazzam bitirişi...

5 yorum:

Bugra Sisman dedi ki...

Golün bana göre en güzel yanı Real Madrid'in komple bir takım olduğunu göstermesi. Bazı takımlar oyunu domine etmeyi çok iyi becerir bazıları geride bekleyip doğru anda rakibi vurmayı. Bazı şanslılar da Mourinho'nun oyuncuları olur ve her ikisini yapar. Mesut, Ronaldo ve Benzema'nın sprinter oyuncular olduğunu bilirdik ama böyle gol attıklarını uzun süredir görmüyorduk. Görünüşe bakılırsa Guardiola Ajax'ı kendi takımıyla karıştırarak, De Boer'a yanlış bilgiler vermiş. Zira geride ne Puyol var ne de Pique; Real Madrid karşısında çıkarsan 9 kişi hücuma, geri koşmanın tek iyi yanı yiyeceğin golü daha yakından görmek olur.

ultraslanhaber dedi ki...

Ramos'uda sayarsak 6 futbolcu ile 8 pas 16 saniyede muazzam bir bitiriş.

http://26.media.tumblr.com/tumblr_ls7gcftO6w1qbiysso1_400.jpg

Halim dedi ki...

rakip kek mek ama gol hakketen çok klas.

gokhan dedi ki...

barcelona tarzı olmayan bir gol. barça 150 yan pas yaptıktan sonra hop araya bir pas öyle gol atıyor. ama bence bu tarz çok daha güzel. yani hızlı ve seri.

Buğra Sarıyıldız dedi ki...

mükemmel ve çok nadir görünen tarzda bir gol... Barcelonalı futbolcuların attıkları gollerle kıyaslamak gereksiz çünkü iki takımın da oyun yapısı ve karakteri çok farklı... Uzun zamandır bu kadar lezzetli bir gol izlememiştim.