2 Nisan 2011

Juanito

Santiago Bernabeu'da 19 yıldır her maçın 7. dakikasında unutulmayan biri var. Juan Gomez Gonzalez. Kısaca Juanito Real Madrid'in efsane geriş dönüşlere imza attığı 80'lerde tribünlerin bir numaralı adamı. 2 Nisan 1992'de Real Madrid-Torino maçını izledikten sonra evine dönerken trafik kazasında hayatını kaybettiğinde 37 yaşındaydı. Real Madrid kariyerinde 5 lig şampiyonluğu, 2 UEFA Kupası kazanmıştı. 284 maçta 153 gol! Onu unutulmaz kılan özelliği ise yeteneği kadar karakteri... Arızaydı Juanito. Bayern Münih'le oynadıkları Avrupa Kupası maçında Matthaus'a iki darbesi var ki... Faul değil bu... İnfaz...

7 yorum:

D.A dedi ki...

"During my sports career I´ve been having two personalities, today won the bad me, the irracional me over the racional me, I´ve done a mistake because of this, I regret and feel sorry for the player hurt, i cannot say anything else, I´ve messed up but the only one who carries the consequences is me.

Through out the years I tried to control the bad me, but I couldn´t, I´m sorry."

I´ve tried to write down as real as possible his words, hope it helps you.

Juan Gomez Juanito

raul #7 dedi ki...

napmış bu ya.çüş.. harbi kontakmış.kaç maç ceza almıştır acaba

BT dedi ki...

@raul#7
5 yıl:)

ferit dedi ki...

adam değilmiş, 153 değil 1153 gol atsa nolur.. hayvan evladıymış resmen

Shareef dedi ki...

Bir maçta da rakip takımın yedeklerine doğru topa bir abanmıştı ki kaçan kaçana.. Sevdiğim ilk arızaydı..

tolga dedi ki...

yalnız arkasından sanchis de ince görüyor mattheaus'u

Karpatský Maradona dedi ki...

Daha once de 2 sene ceza almis, grasshoppers macinda yardimci hakeme saldirip. Futbol kariyerinin 7 yilini oynamadan yine de efsane olabildiyse, gercekten alkislamak duser bize.