25 Ocak 2011

Milan'dan Aranıyor İlanı

Milan kulübünün ilanı şöyle olmalı(!)
FUTBOLCU ARANIYOR
- Orta saha ve stoper olarak görev yapabilecek
- En az 10 yıllık profesyonel tecrübeye sahip
- Tercihen 33 yaşını doldurmuş
- Avrupa Birliği vatandaşı
- Tercihen arıza raporlu
- Tercihen bonservisi elinde olan
Yepes saçma bir transferdi ama Van Bommel ilaç gibi olacak Milan'a. Yaş ortalamasını bile düşürebilir Hollandalı bu takımda. Orta sahada herkes sakat. Pirlo yok, Seedorf yok, Gattuso'yu bile kırdılar. Silva'nın ön libero oynadığı bir takım için Van Bommel doğru imza. Lucio'nun Inter'deki performansını Milan'da tekrarlarsa ne ala. Milan lider ama bu takımın sınıf atlaması ve İbrahimoviç'in ayağına, kafasına bakmaması için alması gereken adam Pastore. Kaka sonrası ya böyle bir adam gelir ya da Milan, İbra bağımlı olmaya devam eder...

16 yorum:

Baran dedi ki...

Sayın B.T., galatasaray'da son yaşananlar ile ilgili fikirlerinizi yazmaktan özellikle çekiniyor gibisiniz bunun sebebini öğrenebilir miyiz?

roland deschain of gilead dedi ki...

almanların ballack sakatlanınca "alman milli takımının kaptanı o olsun" dedikleri hollandalı için almanyayı bırakıp milan a gitmek zor bir tercih olmalı ama işin şu yanı var.
van bommel milan 2 kapak atınca 45 yaşına kadar kontrat garanti, kimse ona artık yaşlandın sen git genç alıcaz yerine diyemez

Yancı Pele dedi ki...

Geleceğe yönelik güzel bir transfer..

BT dedi ki...

@Baran
Her gün gazetede yazıyorum. Ricam oradan takip etmen. Adnan Polat ve Helvacı arasındaki "son yaşananları" da mesela geride kalan haftada değil Kasım ayında yazmıştım. "Bu aşk burada biter" ve "Ayrılmalıyız artık" başlıkları altında. Aratırsan bulabilirsin.

Arrow Cave dedi ki...

Transfer politikaları böyle,Van Bommel tam Milan için ideal..

adsız dedi ki...

bu son aslantepe tribün olayları hakkında da yorumlarınız beklemekteyiz hala. fotomaç da bile gayet açık ve net yazılar yazıldı bu konuda biz yine de "bağımsız" blogları takip etmeyi tercih etmek istiyoruz. saygılar.

BT dedi ki...

@Gokce
Vallahi canım ne isterse onu yazıyorum. Nereyi ne zaman takip etmek istiyorsan keyif senin.
Ben piyanist şantör değilim. Milan yazdığım postun altında neden Galatasaray yazmıyorsun satırına görmek pek keyifli değil. Milan başlıklı yazının altında Milan konuşsak, bir sorunuz varsa e-mail atsanız...

sedat dedi ki...

seedorf zaten bu sene yokları oynuyor.

Unknown dedi ki...

ilk okul mezunu olur mu ?
:)))

sukullaci dedi ki...

6 aylık sözleşme diye biliyorum ama heralde devam eder baya milanda.

Taner dedi ki...

Milan'ın sezon başındaki 7 ortasaha oyuncusu (Pirlo, Gattuso, Ambrosini, Seedorf, Flamini, Boateng, Strasser) da şu anda sakat. Genç takımdan 18 yaşındaki Merkel ve stoper olan Silva mecburiyetten ortasaha oynuyorlar. Şu dönemde mutlaka bir ortasahaya ihtiyacı vardı ve tecrübeli bir oyuncuyu almak gayet de mantıklı. Yarın da kupa maçında 11'de başlayacaktır maça. Yaşlı diye tabir edilen Milan'da 17-18 yaşında gençleri de görebiliriz bu aralar. Zira gerçekten büyük bir sıkıntı var ortasaha ve stoper mevkiinde.

gnykrs dedi ki...

Marc Van Bommel kesinlikle Milan icin cok iyi bir transfer olacak gibi gozukuyor. Van Bommelin kesiciliginin yaninda oyunun icinde surekli olmasi Flamini ve Ambrosini nin yapamadiklarini yapmalarini sagliyacaktir. Milan icin dogru transfer olarak gozukuyor.

adsız dedi ki...

cevabımı aldım sayın BT. tek isteğim copy paste dışı fikirler olmasıydı burada, bu bloglar biraz da okuyucunun, iletişime ve fikirlere daha açık, güzel tarafı da o zaten. GS'deki olaylarla ilgili bir postunuz olmadığı için buraya attık o mesajı,sorun da bu zaten. merak etmeyin istediğim yerden takip ederim ben. size iyi yayınlar. tavsiyem bu blogu paralı yapın hem istediğinizi yazın hem de okuyucuya defol git muamelesi yapmayın.

Adsız dedi ki...

Evet günü kurtarmak için yapılmış bir transfer ancak, eksiklerin bu kadar baş ağrıttığı orta alanda tam da buna ihtiyaç vardı. Sol bek sorununa Emanuelson'la çözüm bulan Milan orta alandaki soruna da geçici bir çözüm bulmuş gibi görünüyor. Bu sezon için kadro derinliğine katkıda bulunacaktır. En azından iyi bir alternatif ve olası eksikliklerde iyi bir emniyet sibobu.

gnykrs dedi ki...

Ben Milanin seneye Marek Hamsik icin girisimde bulunacagini dusunuyorum. Marek Hamsik her gecen gun futbolunu gelistirirken ne kadar onemli bir lider oldugunu Napolide bize her hafta gosteriyor. Bence kendisine Milan nin yada Chelseanin kesinlikle ihtiyac duydugunu dusunuyorum. Yaslanan Chelsea kadrosunda Lampard a ciddi bir alternatif olabilir.
Ama Milan nin onu almasindan yana gonlum :)

ersinsenturk dedi ki...

daha ilk lig maçında aranan kriterlere ne kadar uygun olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu..