5 Ocak 2011

Flores Fenerbahçe'ye?

Gökhan Ünal gitti, Güiza zaten var ama yok, Semih için yolu sonu. Eldeki tek golcü Niang. O da ilk yarının ikinci bölümünde sakatlık sonrası kendine gelemedi. Fenerbahçe'ye bir santrfor lazım. O zaman bu menajerin dün verdiği röportajı* dikkate almak lazım. Udinese'de fazla forma şansı bulamadığı için ayrılmak isteyen Floro Flores'in menajeri Paolo Palermo dün "Fenerbahçe, beni İstanbul'a davet etti" dedi. Fenerbahçe'nin oyuncusu için yapacağı teklifi kabul edilebilir bulduğu takdirde taklifi Udinese tarafına da iletecekmiş. Flores 27 yaşında, iyi golcüdür.

* Palermo, conferma che domani incontrerà il Fenerbahce?
"Si, confermo. Andrò per una questione di cortesia, voglio capire di cosa si tratta. Pare che il Fenerbahce sia interessato. Se sarà così poi provvederò a mettere in contatto le parti, ovvero le due società".


Yukarıdaki satırların ardından bugünkü gelişme ilginç. Flores'in menajeri Fenerbahçe'nin oyuncunun kontratının sezon sonunda sona erdiğini sandığını ve ortada bir yanlış anlaşılma olduğunu söylemiş... Şimdilik bu defter kapanmıştır. Belki yine açılır.

2 yorum:

Yağız Gönüler dedi ki...

Flores postunda son cümle çok güzel: "Semih gençse bu da genç işte".

Fenerbahçe kokusunu buradan almalıymışız :)

Arrow Cave dedi ki...

Semih genç mi adam ortayaş krizine girmiş;D