6 Aralık 2010

Altın Top Ödülleri?



14 yorum:

YK dedi ki...

Sneijder...
Anlamak mümkün değil.. UCL şampiyonu, Serie A şampiyonu, Lig kupası sahibi, Dünya kupası finalisti ve adam aday değil.. Üstelik takımın en etkili oyuncularındandı..

Adsız dedi ki...

Oylamadan önce yazdığın Iniesta yazısıyla okuyucaları yönlendirdiğinizi düşünüyorum. Ama ben yönelenmedim; Xavi.

AbSurDMaN dedi ki...

Iniesta almalı, bu adamın geri planda kalmasına ayar oluyorum, Barcelona'nın oyununda en etkili oyuncu Iniesta. Yaşadığı sakatlıklarda takımın nasıl tökezlediğini gördük. Hoş Barça'nın tökezlemesi diğer takımlar için çıkışa geçmek vs. olarak tanımlanır ya neyse. Iniesta.

cesc dedi ki...

Xavi-İniesta'ya birlikte verseler olmaz mı ki? =)

Unknown dedi ki...

Altintop Ispanya milli takiminin oyuncularindan birisine gidecektir, bu isim Buyuk ihtimalle Iniesta olur.

Yaz Helvası dedi ki...

Bence ödül bu üçlünün elinden en çok çeken adam olan Florentino Perez'in seçtiği isime verilsin; ama doğru yanıt için soru "Bunlardan birini Real Madrid'e getirme ihtimalin olsa hangisini alırdın?" şeklinde sorulmalı. Ya da isim açıklamadan ödülü doğrudan la Masia'ya yollayabilirler, üstüne de "sizin yetiştirdiğiniz isimlerle başa çıkacak adam bulamadık" diye yazsınlar.

OKOROKWO dedi ki...

Hocam sen ankete Sneijderı ekleseydınde temsılen burdan aceto tesellı odulunu verseydık Barcelonayıda bu ucluyude sevmıyorum yeter ettıklerı bu ucluye oy kullanmadım ama teknık dırektor secımınde tereddutsuz ve her zaman Mourinhoya Guardıolanın 10 Fırın ekmek yemesı lazım Sadece Barcanın basında olmakla olmuyo bu ısler bırazda baska kuluplerde gorelım teknık bılgısını ondan sonra gecer notunu verelım

figoemre10 dedi ki...

ELANO BLUMMER...

benden bu kadar dedi ki...

hakkaten ya. gönül istiyor ki sırf bu ikilinin hatırlanması için için bu seneye özgü bir şekilde 2 ödül verilsin. xavi-iniesta o ödülleri el ele kaldırsın. messi zaten üzülmez alamadığına.

Kaan dedi ki...

Wesley Sneijder...

Özcan Karabulut dedi ki...

Benim gibi düşünen bir çok insan var...

Sneijder...

O listede mutlaka olmalıydı...

Unknown dedi ki...

sneijder çok iyiydi geçen sezon ama bana sorsalar 3 aday göster diye bende bu 3 ismi söylerdim. 4. bir isim sorsalar sneijder derdim.

yukarda bir arkadaşın yazdığı gibi kazanan belli.

golden ball goes to La Masia. :)

Övünç Şentürk dedi ki...

%100 Sneijder.Pek çok arkadaşta belirmiş zaten.Özellikle Messi'nin ne diye orada olduğunu anlamak epey güç.Uğur Meleke'de yazmış mevzu bahis salt yetenekse hersene aynı adam kazanır zaten ama olay 2009-2010 dönemi içirisindeki en iyi performans ise bunun karşılığı %100 Sneijder.Adam daha napsın arkadaş ..

hmdvrk dedi ki...

altıntop bizde iki tane var biri hamit diğeri halil altıntop diyerek igrenç bir espri yapim dedim :)