25 Eylül 2010

Mourinho vs. Barcelona

Beklenildiği üzere bel altı vurmaya başladı. Pisleşiyor da diyebiliriz. Mourinho'nun tarzı bu. Barcelona'nın rakiplerini motive etmek istiyorsa bence yanlış yöntem. Barça'ya maçların hediye edildiğini iddia ediyor. Rakiplerin nasıl olsa mağlup olacağız deyip, yedek ağırlıklı kadroyla Barça maçlarını kafadan kayıp gördüklerini de... Guardiola bu söz dalaşlarına girecek adam değil. "Mourinho'ya diyecek bir lafım yok" diye geçiştirmiş... (Karikatürde Guardiola'yı farklı konuşturmuş Sport gazetesi: "Madrid'e maçları hakemler hediye ediyor.)
Portekizli'nin bu sözlerine güzel bir ayar gelmiş Barça taraftarından: "Evet basketbolda da Real Madrid hediye etti Barça'ya. 34 sayı farkla kazandık."

6 yorum:

MadLover dedi ki...

eskiden barçaya büyük sempati beslerdim ama artık o tek düzelik yüzünden mi desem oyun tarzından mı bilemiyorum antipatiklige dogru gidiyo içimdeki barça sevgisi, tamam dünyanın en iyi takımı da bazen en sevdiginiz kişiden bile uzaklaşabiliyorsunuz bendeki oyle bişey herhalde sorun sende degil barça bende :(

aketenci dedi ki...

Evet, Guardiola pek konusmuyor ama oyuncularinin bu kadar konustugu bir takim daha hatirlamiyorum. Fabregas transferi gundemdeyken, hergun oyunculardan biri mutlaka birseyler soyluyor, Ingiliz medyasina manset oluyordu. Takimlarini cok benimsemelerinden herhalde.

A. Eren Logoglu dedi ki...

Aman Mourinho, Camp Nou'ya gelirken, birkaç as kölesini, pardon oyuncusunu getirmemezlik etmesin, sonra kendi yalanında boğulur, üstüne de acaba hediye mi etti diye düşüncelere zerk eder Perez'i, kovulur!

Zidane'a Dünya Kupası Finali'nde kafa attıran Materazzi'ye sarılıp ağlayan, kötü karakterli ve işinde başarılı bir adamdan, ne entrika beklenirse, onu beklenti olarak algılayacağız. Oyuncu olsa, forma çeken, rakibe tüküren, çelme takan, kazanmak adına ne gerekiyorsa yapan birisinden öte olmazdı.

Bu psikoloijik oyunları çok bayatladı, ceza sahasına otobüs park ettirmeyi öğretti Camp Nou'da, gelsin bir de kendi uygulasın, saha dışı işlere kalkışacağına. Ha, bunları yapmadan kazanamam diyorsa, o ayrı!

Unknown dedi ki...

Eğlence başlıyor.

TA dedi ki...

real bu sene valencia ile birlikte 2. lik için yarışır.mourinho bu kez baltayı taşa vurdu.psikolojik savaş başlatsada faydası yok.hele bu muhteşem barca karşısında sıfır şansı var.çok muhtemel sezon sonu kovulur.ispanyada yerler mourinhoyu.(barca ile c.ronaldo yiyecek:)

mourinhonun şansızlığı süper bir barca bulmasının yanında c.ronaldo gibi takım oyunun yanından geçmeyen bir oyuncuyu elinde bulması.barca 2 yıl önce ronaldinhoyu postaladı(uçuşa geçti).ama real c.ronaldoyu postalayamaz.94 milyon avroluk bir bedel.en büyük balonlardan biridir bence c.ronaldo.takım arkadaşları nasıl sabır gösterebiliyorlar çok ilginç.o kadar güzel yerlerden serbest vuruş kazanıyor real bir tane orta yok.hep ronaldo harcıyor.40 tanede 1 tane atıyor diye.mourinhoyada birşey diyemiyor.buda ilginç.
ronaldoya bugün 30 milyon avroya satsalar alıcısı çıkmaz herhalde.bu kadar takım oyunundan yoksun bir oyuncunun mourinho ile buluşmasıda ilginç.

ronaldolu real madridin ligde 2. olması başarıdır.valencia daha sağlam geliyor.

İsim dedi ki...

Pellegrini az zamanda müthiş işler yapmıştı.
Büyük haksızlık yapıldı adama ama yerine Maurinho gelince bunu konuşan olmadı doğal olarak.
Maurinhho şu ana kadar takıma etkisini gösteremedi.
Yakında radikaller kararlar alacaktır kadro seçiminde.
Yeterli olacakmı?
Hiç sanmıyorum ancak sevmesemde bu mücadeleden kaçmadığı ve Barca gerçeği varken cesurca R.Madrid'in başına geçtiği için müthiş saygı duyuyorum.
Ne yazık ki bu tip gerginliklere,pisliklere çok ihtiyaç duyacak zaman geçtikçe.
Bu arada evet asıl rakibi Valencia.