4 Ağustos 2010

Sivok ve Jovetic

Sivok geçen sezon Beşiktaş'ın en istikrarlı adamıydı, diz bağları koptu ve 6 ay sahalardan uzak kalacak. Bu Beşiktaş'ta tüm dengeleri sarsar. Ferrari'nin takımda kalması, Zapo'nun da tutulmasını gerektirir. Sivok'un yerli bir stoperle oynama şansı daha yüksekti. Bu da ileride Hilbert'in kesik yiyeceğini gösteriyor. Kontenjan problemini böyle çözebilmek çok acı. Futbolda birinin şanssızlığı bir diğerinin şansı oluyor kimi zaman. Aynı sakatlık haberi de Floransa'dan geldi. Fiorentina, Jovetic için 30 milyon Euro teklif geldiğini açıklamıştı 2 gün önce. Dün Jovetic sakatlandı, bugün doktor raporu geldi. Sağ diz bağları kopuk ve 7 ay futbol oynamayacak...

5 yorum:

TA dedi ki...

jovetic yeni nesil golcülerden bence en iyisi olanlardan.villa kadar kaliteli bir golcü bence.talihsizlik olmuş.

FASLI dedi ki...

Biraz geç oldu ama Hoşgeldin abi. Konuya gelince; Beşiktaşın dengesi sarsılır yazmışsın ama şuster seninle aynı fikirde değil, orada oynayan 4 adamım var diyor. Ne dersin?

Övünç Şentürk dedi ki...

Çok enteresan her Beşiktaş maçını seyreden bir taraftar olarak Sivok'un kesinlikle Overrated bir oyuncu olduğunu düşünüyorum adam normal bir görev adamı.

Ferrari-Zapo'ya göre avantajı yaşının genç olması.Yoksa oda kolay çalım yiyor,ceza sahasında top istop etmeye kalkıyor,pozisyon almada çokda iyi değil , 1.85 boyuna rağmen pek çok yantopta rakip forvetlere kafa vurduruyor.Bence ortalama bir stoper .. Beşiktaş'ı sarsacak bir durum yok aksine Ersan oynama fırsatı bulursa Bjk iyi bir Türk stoper bile kazanabilir.

Jovetic gerçekten efsane bir adam olabilirdi ama diz sakatlıklarından sonra eskisi gibi olabilen oyuncu sayısı o kadar az ki insan üzülüyor bu genç yaşta ...

Sincero Universo dedi ki...

Fibula kemiğinin kırılması ile birlikte en pis sakatlıklardan biri. Sivok daha önce diğer dizinden de aynı sakatlığı yaşamış Udinese'de. Hep söylendiği gibi, Juventus ve Milan transferleri de bu sakatlık nedeniyle gerçekleşmemiş. Herhalde Udinese'deki sakatlığı olmasaydı Beşiktaş'ta Sivok'u izlememiz de pek mümkün olmazdı. Aynı sakatlığı yaşayan ve bu sakatlık nedeniyle ikinci Beşiktaş seferi yapan bir diğer oyuncu da Nihat Kahveci'dir.

ceyhun agaoglu dedi ki...

3 gun sonra on capraz baglarimdan ameliyat olacagim ben de ve su ana kadar herhangi bir sekilde spor yapamamak beni hem fiziksel hem psikolojik cok etkiledi.. Bu oyuncularin hayati buna bagli bir de.. Cok buyuk bir sanssizlik gercekten..her ikisi de umarim eski performanslarini yakalayabilirler..