10 Ağustos 2010

Niang&Luis Fabiano

Mamadou Niang'ın geçen hafta L'Equipe gazetesine verdiği röportaj sonrasında Marsilya'da kalması çok zordu. Niang gemileri yakmıştı. Fenerbahçe'ye gitmek istediğini açık açık ifade etti. 5 yıldır formasını giydiği takımda misyonunu tamamladığını düşündüğü kadar gelen teklif de elbette ki cazipti. Marsilya'da 1.8 milyon alan Niang'a Fenerbahçe'nin 3 m+ verdiği yazıldı, çizildi. 31 yaşındaki Niang'in kariyerinin kalan yıllarını bundan daha iyi sigorta altına alması beklenemez tabii. Burada Marsilya'nın transfer hamlesi önemli. Yeni golcüsü getirmeden Niang'ı bırakmak istemiyorlar. Hatta hafta sonunda lig maçında oynatıp öyle göndereceklerine dair haberler var. Marsilya, Niang için 10 milyon talep ederken ( 7 ya da 8'e bitecek bu iş) Luis Fabiano için 13 milyon teklif ettiler Sevilla'ya. L'Equipe spekülasyon seven bir gazete değil. Teklifin oyuncu tarafında ise yıllık 4 milyon Euro var. İki sezondur Milan'ı kapıdan çeviren Fabiano, Marsilya'ya giderse ilk çatlayan Adriano Galliani olacak Milano'da elbette. Marsilya, Hatem Ben Harfa'yı da yüksek ihtimalle Newcastle'a satacak. Son şampiyon ligin yenisi Caen'e sahasında mağlubiyetle açtı sezonu. Kadroya takviye yapmazlarsa görünen o ki O.Lyon yine herkesin yanaklarından öpecek bu sezon Fransa'da...

6 yorum:

Koray Gök dedi ki...

31 yaşındaki niang'a verilen paralara bakarak şunu söyleyebiliriz, yayın ihalesinden sonra resmen katar olduk biz.

ikizdereli dedi ki...

nıanga bu paraları werebılen fener marsılyanın luıs fabıanoyu alması halınde gelebılıosa fener luıs fabıanoyu neden getıremıo kafam takıldı

Alican Dikici dedi ki...

Yaşı o kadar da yüksek değil aslında. Bir forvetin en verimli zamanı 28-32 yaşları arası derler.

Millet Ledesma'ları Quaresma'ları getirdi. Biz kaç haftadır Niang'ı getiremedik. Son günlerde olumlu yönde çok fazla söylenti var. Umarım mutlu son uzaklarda değildir.

cisco dedi ki...

bu isin bir de vergi kismi var. 1.8M'nin yarisina yakinini vergi olarak veriyodur Niang orada. Buraya gelirse ne kadar vergi verecek cok merak ediyorum.

bulent abi,sen bilirsin. maclara vergi kutsaldir pankartiyla cikan topcularimizin ne kadar vergi verdigi ile ilgili bir istatistik var mi ?

Mahmut "Yeşil" Yıldırım dedi ki...

bu sene paris saint germain de çok iyi fransa. lyon yanaklardan öpeyim derken sürpriz bir buse alabilir paris kanadından.

linguisticsfc dedi ki...

psg şampiyon olursa yakarlar parisi :))