12 Ağustos 2010

Cristian Ledesma

Transfer döneminde bizim takımlar için yürüyüp giden spekülasyonlara yer vermemeye kararlıydım. Ledesma da bu isimlerden biriydi. İtalya tarafında çok zaman önce Galatasaray'dan aldığı teklifi kabul etmediği haberi çıkmıştı. Evet, Galatasaray bu adama talip oldu ama her transfer mutlu sonla bitecek diye bir kural yok. Ledesma, kontratının son sezonuna giriyor. Lazio'ya geçen sezon Pandev ile çok çektirdiler. Pandev kaçtı kurtardı kendini. 3 kuruş paraya oynayan Ledesma'ya şimdi Inter, Juventus ve Milan talip. Bonservisi 5-6 milyondan fazla olmayacağı için de birbirlerini yiyorlar. Artık Ledesma kimi seçerse! Inter'in Mascherano ilk hedefti am Arjantinli, Barça'ya (Hleb+15 milyon Liiverpool'a, Mascherano, Barcelona'ya) gitmek istiyor. Kağıt üzerinde Ledesma hangi kulübe gitse 11 oynar gibi duruyor. Bütün bu tekliflerden haberdar olan bir adamın zaten kalkıp Serie A'yı bırakması düşünülemezdi. Son olarak Ledesma bence Inter'e gidecek.

4 yorum:

mre dedi ki...

Benim transfer denklemim su sekildedir (tabi g.saray ozelinde) bir oyuncunun basinda ciktigi gun sayisi ne kadar fazlasaysa transfer ihtimali o kadar azdir. Ya da en iyisi resmi sitede gormeden inanma :)
Ledesma'ya gelince, bence dogru adamdi ama kacti tren. Ben de bir tahmin yapayim kime gider bilmem ama Milan'a gitmez.

Unknown dedi ki...

mre'nin yorumu oldukça tutarlı GS özelinde. İşin ilginç tarafı benzeri durum FB için de geçerli ama onlar cidden uzun uzun ilgilenip sonra alamıyor, "İlgilenmedik" diye açıklama yapıyorlar. GS bulaşmıyor hiç, teklifi bir kere götürüyor, birileri gelene kadar bunun haberi perde oluyor, sonra adı çıkan biri 1-2 gün içinde imzalayıveriyor.

unknown dedi ki...

Ledesma gelse çok iyi olacaktı ancak İtalya liginden İnter_milan_juve'nin istediği bir adamı alıp Türkiye'ye getirmek imkansız. Bence de İnter'e gidecek oyuncu. Aynı mevki için başka adam bakmalı bence Galatasaray, elinde Elano varken Baptista neden isteniyor anlamış değilim. Polak eğer gelcek isimse Barış-Ayhan'la devam edelim derim hiç gerek yok..

Unknown dedi ki...

Polak sözleşmesini 2 sene uzattı haberleri çıktı bugün basında.Bayram hediyesi gibi geldi gerçekten bu haber.Neredeyse taraftar arasında gelmemesi için para toplayıp gönderecekti Polak'a...