6 Ağustos 2010

100 Milyon Euro

Aleksandar Kolarov, Yaya Toure, David Silva ve Jerome Boateng... Kaba bir hesapla, kendilerine ödenecek yıllık ücret hariç 100 milyon Euro bonservis... Toplasan ancak bir Cristiano Ronaldo ediyorlar işte:) Çok yüksek ihtimal dördü de ideal onbir oyuncusu olacak Manchester City'de. Mancini de şanslı adam. İtalya'da Moratti gibi şeker bir başkanı vardı. Ada'ya geldi, burada da dile bizden ne dilersen diyorlar. Chelsea ve Manchester United'ı bir kenara koyuyorum bence hala Arsenal'i geçecek kapasitede değiller! Az kaldı, göreceğiz...

22 yorum:

sozcelyk dedi ki...

united'ı geçme planları yapıyoruz bülent başkan.

bu seneyi şampiyonlar ligine girebilecek yerde bitirip önümüzdeki sezondan itibaren şampiyonluğun en güçlü adayı olacak man.city, chelsea'nin yolundan gidiyor da diyebiliriz

ama tek problem şu an forvet mevkiinde , adeb sorun çıkartmaya başladı torres ikna edilebilse tam süper olacak ayrıca bellamy yerine kaka yı düşünüyordum ben man city adına çok şükür alınmadı

Erdem dedi ki...

Chelsea'de böyle başlamıştı şimdi doğru düzgün bir klüp oldular (transfer açısından), M.City geçmişi olan bir klüp bu çılgın hava durulduktan sonra herşey rayına oturacak ve ligi domine eden kulüpler arasına girecektir. Yalnız şu da var bütün ligi araplar,ruslar,amerikalılar satın alsa M.United yine şampiyon olur :)

TA dedi ki...

çelsiden farkı mourinho. mou usta bu tür projeler için bulunmaz hint kumaşıdır.transferi yapar.takımı kısa sürede sisteme alıştırır.
ama diğer teknik adamlarda 2 handikap var. birincisi takım olabilmek.toplama takım kalma handikapı var. ikincisi yıldız oyuncuları idare edebilmek.mancini yapabilir mi? soru işereti.

mre dedi ki...

Şu Home Grown kuralı City'i zorlayabilir. Sürpriz isimleri kadro dışında bırakmak veya başka takımlara göndermek durumunda kalabilirler. Transfer yapacak kulüpler City'i takip etmeli bence.

Valthord dedi ki...

@erdem:

m. united zaten amerikalıların :)

kiwi dedi ki...

adamlar geçen sene çok para verip aldığı oyuncuları bu sene kadroda dusunmuyorlar yine milyon tane adam alıyorlar. Man Cityden bişey olmaz cunku takım olmayı bilmiyorlar. ligi yine United, Chelsea, Arsenal ve Liverpool'un arkasında bitirirler seneye ŞL'Ne gidemezler. Oyuncularında burayı tercih etmesinin en buyuk sebebi para kanzama hırsı değil yani.

Ace Ace dedi ki...

Az kalan, görülmesi gereken Cesc Fabregas'ın Barçaya gidip gitmemesi değil mi Bülent abi?

Biraz geç olacak ama hoşgeldin.

Erdem dedi ki...

@valthord bunu biliyorum benim demek istedigim bambaska bişeydi

dogan pamuk dedi ki...

mancini bu takımı toplayamaz. eski oyuncular ve yeni gelenlerinçoğu farklı sistem ve düzenden geldiler. nasıl bir diziliş nasıl bir sistem? bu yıl mancini ye yol görünür gibi geliyor. 2 yıl içinde city premier ligde kafaya oynar.ama önce bu futbolcu sürüsünü güdecek bir çoban lazım?
madrid jose yi kovarsa işleri olur.

sozcelyk dedi ki...

neden sadece parayı düşünüyor olsun gelen futbolcular ? katar mı orası

galatasarayda alemcilik yapan jo bile kadroda kalabilmek için kendini paralıyor hazırlık kampının en formda golcüsü oldu.

ayrıca nasıl olsa hayvan gibi para alıyolar oynamazlar dediğiniz adamların çoğuyla maçbaşına anlaşıldı

yaya toure premier ligin en çok para kazanan oyuncusu olabilmek için vieira,de jong, barry , ireland gibi oyuncuları kesip ilk 11 e girmesi gerekecek , oynamazsa o parayı alamıyor yani katar burası yæ hepsi yatar demek işleyişi bilmemek demektir.

kim ne derse desin man city ; arsenal man utd chelsea nin arkasında bir veya iki sene kalacak olsa da bikaç sene içerisinde hepsini geçecek, sahip khaldoon iki yılda ş.ligi şampiyonluğu premier lig şampiyonluğuyla yola çıkmadı , en kısa süreside önce şehrin diğer takımı man utd.ı geçecek ardından chelsea gibi şampiyonluğun demirbaşı olacak.

istediğiniz kadar olamaz deyin man blue efsanesi doğmaya başladı bile, huh

matiasemilio dedi ki...

kolarov ve boateng sol bek değil mi abi ? ikisinden biri kenarda beklemez mi ?

Elve dedi ki...

ben ilk dörde gireceklerinden bile şüpheliyim. everton veya tottenhamı bile zor geçerler...

Egemen Ulubilir dedi ki...

takip ettiğim kadarıyla gai assulin'i de alacaklar. barcelona serbest bırakmış bu adamı, abartı bi release clause koymak istemişler kontratına, o da kabul etmeyince feshetmişler. 2.fabregas vakası olmaz umarım. Shakhtar'dan ilsinho da serbest gözüküyo, bu klüpler onca bonservis ödedikleri bu adamları nasıl serbest bırakırlar aklım almaz...(bu arada içimden bir ses frey bayerne gidecek diyor..)

aks111 dedi ki...

Boateng defansın her bölgesinde oynayabiliyor.Hatta sol bek en kötü oynadığı bölge diyebilirim.Sağ bek ve stoper olarak kullanılcak bence bu sezon.almanya da löw onu koydu ama baktı olmadı jansen devraldı formayı sonlara doğru.

Adsız dedi ki...

Bence güçlü ve istikrarlı bir santrofor dışında önemli eksikleri yok.
Adebayor ne kadar oynar ve bu seviyelerde beklentileri karşılarmı belli olmaz.
Ancak Tevez in yanında önemli bir performans veren bir oyuncu bulurlar yada kadrodan çıkarsa bence çok iş yaparlar.

unknown dedi ki...

Bu senede ilk 4'e giremezlerse bıraksınlar artık bu transfer işlerini.. Artık EPL'de ManU, Chelsea ve Arsenal'den sonra Man City geliyor bence kadro değeri olarak.. Bir zamanlar Liverpool vardı oralarda.. Bu yıl Tottenham'ı geçerlerse başarı olur kırmızılar için..

Jan Sardal dedi ki...

Pellegrini bu işi götürür aslında; master mou barça'dan farkı yeyip kovulmazsa iyidir.

Övünç Şentürk dedi ki...

Kapasite konusunda kesinlikle katılmıyorum.Kapasite konusunda Man Utd ile bile başedebilecek durumdalar.1 e 1 kıyaslandığında Silva'yı Valencia'ya,Yaya Toure'yi Carrick'e,Tevez'i Rooney'e,Adebayor'u Berbatov'a,Kolo Toure'yi Vidic'e tercih etseniz çokta fark olmaz.

Mevzu ne kadar takım olabileceklerinde.Hatırlarsınız Mourinho sisteme uygun takım oyuncularına saçtığı paraların meyvesini ilk senede toplamıştı.MAn Utd ve ARsenal senelerdir sisteme uygun adam alıyorlar.Man City ise sistem filan hikaye kim paraya kanarsa onu alayım derdinde gibi.

Ayrıca Mancini , Mourinho,Ferguson yada Wenger'in 10da biri kadar bile lider karizması taşımıyor bana göre.Bu takımı adam edecek menajer o mudur emin değilim.Takımın başında Mancini yerine Mourinho olsa şimdi bambaşka şeyler konuşuluyor olurdu ...

varol döken dedi ki...

atkı satışlarında geçebilirler...

Çetin Cem dedi ki...

bence kadro olarak manchester united'dan çok daha iyiler. ama united'da olan o kazanma alışkanlığı yok tabii. bu kadro uyum sağlar ve ritmi tutturursa çok iş yapar.

ama premier lig acayip oldu bu sene. big four yanına man city, tottenham, aston villa ve everton var. city ve spurs ilk 4'e sızmaya çalışacaklar yine. çok çok zor bir sezon bekliyor hepsini... chelsea dışında ilk 4'te kimsenin yeri garanti değil, buna arsenal ile man united da dahil...

Çetin Cem dedi ki...

kendimi tekzip ediyorum: aston villa'yı listeden çıkartabiliriz, martin o'neill'ın istifası sonucunda.

Yetkin dedi ki...

chelsea'den farkı man city'nin alt yapısının daha iyi olması. John Terry bile 14 yaşına kadar West Ham united altyapısındaydı, bir o'nu çıkardılar diyebiliriz Chelsea alt yapısı için ama Man City, Kasper Schmeichel, Stephen Ireland, Micah Richards, Micheal Johnson, Shaun-Wright Phillips, Nedum Onuoha, Shaleum Logan, Kelvin Etuhu filan gibi bir sürü adam yetiştirdi ve yetiştirmeye devam ediyor, daha da gelecekler var.

Manchester City'nin tek handikapı, kadrolarında şu an 38 kişi olması burdan gençlerin bir kısmı gidecek olsa da hala çok kalabalık, Mancini'nin esas işi de bu.

http://camionbalai.blogspot.com