17 Nisan 2010

Special One

"I'm still the special one, for sure. You want to try and succeed in your job like I have done in mine inside three years? You have no chance." Jose Mourinho

24 yorum:

Unknown dedi ki...

Iste budur!!! :D Daha baska bi' sey soylemeye gerek yok bence :)

unknown dedi ki...

adamımsın jose..

kaiwas dedi ki...

bu blogu takip etmek için illa ingilizcemi bilmemiz gerekiyor ? çeviri yapmak çokmu zor ?

Ferhat dedi ki...

Umarım kendini alemin kralı sanan şu elemana Guardiola ağzının payını verir.

YBT dedi ki...

Nasıl bir egodur bu yahu, ya da ukalalık mı demeliyim? :-)

Adsız dedi ki...

Gelsin Galatasaray'ı şampiyonlar ligi şampiyonu yapsında görelim..

Çağrı dedi ki...

Emin olun özel biriyim. İşinizi benim tarzımda 3 yıl boyunca yapıp başarılı olmayı denemek ister misiniz ? Şansınız yok.

C. Çağın Elgün dedi ki...

Nacizane çevirim:
"Şu kesin ki ben hala özelim. Benim 3 yılda işimde yaptıklarımı siz de kendi işinizde denemek ve başarmak mı istiyorsunuz? Hiç şansınız yok."

Erdi Arslan dedi ki...

@kaivas: "Hala daha özel biriyim, tabiki. İşinizde benim kendi işimde 3 yılda başarılı olduğum kadar başarılı olmayı denemek ister misiniz? Hiç şansınız yok."

Bu arada BT elinden geldiğince çeviri yapıyor onun meşgul olduğu zamanlarda da biz yardımcı olmaya çalışıyoruz çıkışmaya gerek yok diyorum :)

tolga dedi ki...

@kaivas

"Ülkenizde çok ilginç ve özel insanlar var. 3-5 senedir blog yazmanız veya ne yazdığınız önemli değil.Onlar illa söyleyecek laf bulurlar.Tanrı size yaptığınızı devam ettirebilmeniz için bolca sabır versin"
demiş jose mourinho
tabii anlayana

bahtiyar dedi ki...

bu adama kibir yakışıyor. sahtekar değil adam, kamera önünde tevazu filan göstermiyor.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Biz paklarız bunu. Vallaha biz paklarız. Günün birinde Türkiye'ye gelmesini çok istiyorum, takım farketmez. Görelim el mi yaman, bey mi yaman? İlk defa teknik direktör hususunda Hıncal Uluç'u zevkle okurum...

Çağrı dedi ki...

@vakilinchuk

Rıdvan Dilmen: Chelsea'yi İnter'i herkes şampiyon yapar, B planı yok ..

Hıncal Uluç: Mourinho Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın içine soktuğu ajanıdır, futbolu bilmiyor ..

Ahmet Çakar: Mourinho adam değil ..

Yılmaz Vural: Mourinho hocaysa gelsin Kasımpaşa'yı şampiyon yapsın ...

TA dedi ki...

morinyo ferguson ancolotti bunlar büyük hocalar.goardiola ve rijkaard gibileride ancak hazır sistem içinde hazır ve yetenekli oyuncularla iş görürler.dışarı çıktıklarında benim xavim ineastam messim yok diye ağlarlar.rijkaardın yaptığı gibi.guardiolayı intere manu ya koy ne kadar acemi olduklarını anlayabilirsiniz.çünkü kafaları sadece bir şey bilir.yeni birşey üretemezler.

TA dedi ki...

rijkaard aragones delbosqe guardiola hepsi aynı familyadan.eldeki malzeme yetenekli oyunculardan kuruluysa iş yapar.orta yetenekli ise malzeme ondan bir helva yapmayı beceremezler.rijkaarda bakıyoruz.bırakın eldeki malzemeye birşeyler katmayı eldeki oyuncularıda geriletiyor.
morinyo gibi hocalar asıl büyük hocalardır.

AFO dedi ki...

Arkadaşlar, Kaiwas'ın sitemi son derece haklı. Ama eminim BT'nin ya yeterli vakti yoktu ya da dalgınlığına gelmiştir. Yoksa mutlaka çeviriyi yapardı, daha önceki postlarında da gördüğümüz üzere.

Mourinho büyük hoca şüphesiz. Ama bu tarz açıklamaları sıkmaya başladı. İlk başlarda güzel ve özgün geliyordu ama artık her maç sonunda "Önümüzdeki maçlara bakacağız." diyen futbolcular gibi rutine bağladı resmen. Fakat bu açıklamayı oda arkadaşımdan geçen dönem duymuştum. Yakın tarihli bir beyanat değil herhalde.

ocsb dedi ki...

Ben de çevireyim eksik kalmayayım;

- Kesin olarak söyleyeyim ki hala özel biriyim. Benim üç yıl içinde yaptıklarımı kendi işinizde deneyebilir ve başarıya ulaşmaya çalışabilirsiniz. Ama hiç şansınız yok.

Alternatif çeviri;

- Buraların horozu benim.

Alternatif çeviri 2;

- Benim adım Tatar Ramazan. Gücün varsa gelip alsana.

bonaventure dedi ki...

TA@
ne kullanıyorsan bana da ver lütfen. inan çok yorgunum ve bakkala gitmeye üşeniyorum. kargoyla falan göndersen süper olur.

ille de direteceksen; hangi hazır takımın üzerine kondu rijkaard barça'da dşye sorasım var. barçanın içler acısı halini hatırlatmak isterim geldiği dönemde...

musti_evrensel dedi ki...

rijkaard ve guardiola iyi taktisyen değildirler. Giden maçı zor çevirirler. Onların sistemleri uzun vadede başarılı olur. Çünkü sistemin elemanlarını oluşturmak vakit alır. Mourinho ise, usta taktisyendir. Giden maçı çevirecek hamleler çocuk oyuncağı gibi yapar. Her kadroya göre bir sistem yaratabilir. İnsan yönetimi deha seviyesindedir. Kısa vadede başarıyı yakalar. Tüm bu sebeplerden ötürü iyi taktisyendir ve büyük hocadır...

Not: Türkiyenin ihtiyacı olan ise, Mourinho değil Rijkaard tarzı adamlardır. Çünkü bizim asıl büyük sorunumuz sistemsizliktir. İyi taktisyen zaten bu ülkeye gelmiştir. Onu da göndermişizdir. (Mircea Lucescu)

orkun dedi ki...

İyi de birader, binbir türlü çeviri sitesi var, translate.google.com'dan başlayarak.

kaiwas dedi ki...

amacım sert cıkışmak degildi blog sahibine kusura kalmnasın ..
çeviri sitesi önerisine gelince ben onları yabancı kaynaklardan çevirmek için varlar olarak görüyorum ..
ben blogu takip ediyorum ve begeniyorum ne yazdıgı tarzı herseyi önemli ve basarılı benim için ..elestiride bulunmak blogun ıyı yönlerini yok saydıgımız izlenimine kaptırmasın hiçbi arkadaşımızı

Ceybo dedi ki...

Mourinho, bu hafta ki Barca maçında cevabını alır bence ve şöyle deriz hep beraber: "Mourinho, Guardiola'nın 2 senede başardıklarını mı başarmak istiyor, bence hiç şansı yok!"

varol döken dedi ki...

ben bu adamı 3 kadehte ağlatırım:)

Maslow dedi ki...

yorumlar sayesinde guardiolanın da iyi bir taktisyen olmadığını öğrenmiş olduk. türk spor medyasına teşekkürlerimi sunarım, aynı kendileri gibi konusan-yazan koskocaman bir nesil var.