12 Nisan 2010

Real Madrid'in Yeni Teknik Direktörü?


El Clasico sonrasında Real Madrid için transfer mevsimi açıldı. Pellegrini kesin gidecek. Peki kim gelecek? Ankette kim gelmeli deseydim çoğunluğun Mourinho diyeceğini biliyorum. Soru bu yüzden kim gelir?

54 yorum:

Pamukk dedi ki...

mourinho veya capello gelmicekse hiçbiri gelmesin pellegrini kalsın

Unknown dedi ki...

Chelsea şampiyon olmaz ise Ancellotti'yi kovar ve yerine Mourinho gelir. Real Madrid deAncellotti'yi getirir takımın başına.

rıza yaşar dedi ki...

Bence seçeneklerde hiçbiri de olmalı, bana hiçbirisi yakın gelmiyor.

Unknown dedi ki...

Galacticos'u bilen tanıyan(ne demekse) hoca getirmek isterler. Dünya kupası sonrası Capello'yu çok zorlayacaklar bence.

Ama bu adamların hepsi çok zeki adamlar(Scolari hariç) ve böyle zeki adamlar kariyerlerinin bu noktasında böyle bir Barcelona'nın karşısına çıkmayı riske etmezler bence.

JANiTSCHAR dedi ki...

Geçen sene Kendi evlerinden Altılık bu yılda ikilik olduktan sonra Barca derbisi Realliler için artık bir saplantı haline geldi.

Transfer çılgınlığın bana göre en büyük sebebi budur.Kim gelirse gelsin yada hangi fitbolcuyu transfer ederlerse etsinler Real'in Çoğunluğu Altyapıdan çıkan Barca takımının Ahengini yakalayacaklarını sanmıyorum.

Real için Mourinho Neden Olmaz ?

Milano'da ki inter-Barca maçında İnter'in ne hallere düştüğünü gördük.Önümüzdeki turda da İnter Barca'ya teslim olur ve Mourinho seçenekler dışında kalır.

Bana göre Real MAdrid için en iyi seçenek Del Bosque o olmazsa Yılmaz VurAl :)

Yılmaz Hoca'da biraz karizma olsaydı..Ah ahh

ummagumma dedi ki...

kesinlikle fatih terim.

Halim dedi ki...

stoçkov gelmeli :D tabi ki benitez gelmeli. real için daha uygun aday dusunemiyorum. hem ispanyol td alonso'suna kavusmus olur

mourinho da eger adamsa liverpool veya arsenal gibi 'parasiz' bi takima gider. chelsea ve inter de lig sampiyonlugu elde etmek o kadar da zor degil çunku

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Mourinho olmassa ciddi hayal kırıklığına uğrayacağım, üzüleceğim. Babana gel Jose...

non of your business dedi ki...

morinho akıllı adamdır. bu barca'nın karşısına çıkmaz:)

jumanjie dedi ki...

guardiola gelsin, perez için daha büyük güç gösterisi olamaz. blanc ve bilic'te diğer adaylarım.

SirEvo dedi ki...

Scolari diye sallıyorum. :D

Daçe dedi ki...

mourinho.

waingro dedi ki...

raul bu takımdan gideceğine göre benitez torres'i de alır gelir madridin diğer yakasında olay olur

sambalici dedi ki...

Mourinho bence Alex Ferguson sonrası Manchester United'ı çalıştırmayı kafasına koyduğundan Real Madrid'e gitmeyecektir. Ama boru değil Real Madrid bu, böyle bir teklifi reddetmek çok mümkün değil Arsene Wenger değilseniz.

asd dedi ki...

Dahi Daum!

sozcelyk dedi ki...

ancelotti - chelsea de şligi başarısızlığı dışında gayet mutlu , harika bir kadrosu kurulu bir düzeni ve kazanmak istediği bir şligi kupası var yarı yolda chelseayi bırakmaz ki real iyi olanı değil en iyi olanı getirmek isteyecektir.

capello- kazanmış olduğu lig şampiyonluğu zamanın madridini kesmedi günümüz madridini de şampiyon yapabilir ama beklenti sadece şampiyonluk değil , real large capello medium.


scloari: chelseadeki sıçışını hala unutmadım özbekistanda mutlu olsun inşaallah

benitez: sadece ispanyol olduğu için adaylar arasında ismi geçmesin lütfen , bak lütfen diyorum

ve mourinho

tartışmasız şu an düyanın en iyi teknik direktörü kimdir deseler ferguson diyecek olan man utd sempatizanları ve arsenalin ego şampiyonu wenger diyercek olanların dışında en başta onun ismi gelir , zeka teknik taktik başarı süreklilik istikrar vs her kulvarda en iyisidir .

italya ligini tekelleştiren ferguson kükümdarlığındaki ingiltere ligini dağıtan (abromovic dayı sayesinde ) portoyla tekrarlanması mümkün olmayan başarıları yakalayn bu tercümanlıktan gelme teknik direktör real madrid için biçilmiş kaftandır , belki real e barca futbolunu öğretemez ama barcanın her alanda real i geçmiş olma sorununu bir bilemedin iki yılda çözer.

onu realin başına getirebilmek için inşaatçı perez mourinhonun interden almış olduğı yıllık 12 milyon avro rakamının üstüne çıkması şart , pek kasmaz perezi ama morattinin mourinhou bırakacağını düşünmüyorum , ikna olursa şüphesiz real madrid ispanya futbol tarihini yeniden yazacaktır.

Schumy dedi ki...

Wenger ve Zidane gelsin dertler bitsin.

aea dedi ki...

capello zeki adamdır başarılı bir dünya kupası sonrası yüzyılın en iyi takımına kafa tutmak isteyeceğini sanmıyorum. mourinho zoru sever. real madrid'de de mourinho'yu ihya edecek para olduğuna göre mourinho diyorum.

gascoigne dedi ki...

barcelona nın basında guardıola oldugu surece real madrid i bu td lerden hicbiri kurtaramaz. guardiola takımda öle bi hava olusturdu ki otomatige bagladılar. ancak benitez biraz zorlar diye dusunuorum mourinho zaten gelmez:)

b timurlenk dedi ki...

capello sıkıcı top oynatıyor. zaten 2 kez geldi gitti. mourinho olmalı yoksa ancelotti.

Selocan dedi ki...

Benitez daha 20 yaşındaki adamların ağzına sakız oluyor kulüpte, Real Madrid gibi dünya yıldızlarının olduğu bir takımda gömülür kalır koltukta. Benitez'de öyle dediğim dedik bir karakter yok. Ayrıca hiçbir zaman kendini geliştiren bir teknik adam da olamadı. En başlarda süper bir adamdı, ancak değişen sistemlere ayak uyduramadı. Bir kere geriye düşünce de toparlayamadı kendini ve takımı. Kurtarıcı ve sorun çözen bir TD değil Benitez. Ayrıca Real ona büyük gelir.

Capello gelse keşke, ancak bir daha bu takıma geleceğini zannetmiyorum.

Ancelotti'nin kovulacağını düşünmüyorum, en az 2 yıl daha bu takımın başında olacaktır. Ancak Real Madrid'e keşke gelse dediğim bir adam.

Scolari'nin de artık büyük bir takım çalıştırabileceğini zannetmiyorum. O da çağın gerisinde kalmış bir teknik adam. Kendini geliştiremedi. İsmi çok daha önde gidiyor kariyerinden.

Eğer Inter elenirse ŞL'den Mourinho kovulmaz ancak gitmek ister kendisi. Takımdan ayrılmak ister ve onu paklayacak tek kulüp Real Madrid artık. Bu sebeple ben sezon sonu Mourinho'nun kendi isteği ile takımdan ayrılacağını ve Real Madrid'e gideceğini düşünüyorum.

Ancak gönlüm hep Capello'dan yana.

Bu kendini geliştiremeyen TD'lere de Sir Alex'i örnek almalarını öneririm. 25 sene geçti hala üzerine yeni bir şeyler ekliyor ve çağa ayak uyduruyor. Neyse bu başka konu.

admin dedi ki...

tribün ve medya baskısına dayanamayıp mourinho'yu getirirler.

Del Piero dedi ki...

Dünya kupasından sonra del bosque gelir bence :)

Musti dedi ki...

Mircea Lucescu :)

esselcuk dedi ki...

@delioglan
mourinho adam olmadığından porto'da şampiyonlar ligini kazandı değil mi? :D

portasophia-perennis immortalis dedi ki...

bir eskii futbolcu fantezisi deneyebilirler

Hierro olabilir mesela

Mert Canlı dedi ki...

@delioglan Mourinho'nun parasız Porto'yu önce UEFA sonra Şampiyonlar Ligi şampiyonu yaptığını unutmayalım.

seljuks dedi ki...

barça bu barça oldukça cl ya da la liga'da kupa hayal. barçayı yolundan çıkartacak bir realleşmenin kenarından geçmedikleri için guardiolayı almaktan başka çareleri yok.belki ahengini bozarlar nou camp'ın bir ihtimal, gerisi magazin.bizim başkan ve küt yorumculara haybeye argüman işte..

scolari gelir/gelsin. harcanınca üzülmeyeceğim tek adam

İsim dedi ki...

Barca Inter'i eler,Roma'da Serie A'yı alırsa Moratti kovar Maurinho'yu zaten.
Real'e gelir.

cortez85 dedi ki...

JODER MARCA Y RAUL
JODER MOURINHO Y OTROS

Este deberia ser el equipo de la prósima temporada. Porteros: CASILLAS, Adan. Defensas: RAMOS, ARBELOA, PEPE, ALBIOL,VIDIC, GARAY, MARCELO Medios: GRANERO, (RIBERY o JESUS NAVAS), XABI ALONSO, KAKA, D. SILVA, CANALES, ( y m.diarra). Delanteros: HIGUAIN, BENZEMA, C.RONALDO,. Y tres o cuatro canteranos como Mosquera, Sarabia, Rodrigo y Marcos Alonso. Dirigido por un entrenador como MANUEL PELLEGRINI. Continuidad en un proyecto, en un entrenador y en un bloque, en unos jugadores o un equipo que este año han demostrado que pueden llegar lejos si se sigue creyendo en ellos... a quien sí echaría sería al equipo de médicos por incompetentes.

fuera: raul guti vaart lassana gago dudek metzelder
fichajes: vidic silva, navas o ribery

PELLEGRINI TE QUEREMOS EN EL MADRID.HALA MADRID.
hasta la MUERTEEEEEEEEEEEEEEEEE

Mehmet Tuna dedi ki...

Mourinho'da çok yakışır be Real Madrid'e..

Bi de artık biz galatasaraylılardaki gibisaplantı haline gelen rekabet sendromunu Mourinho'dan başka çözebilecek adam da yok gibi şu an Dünya'da..

He o kadar yiyosa Perez Ferguson'u kopartsın getirsin.. Herkesin bi fiyatı vardır nasıl olsa..

Halim dedi ki...

@ess, @Mert Canlı

porto'da basardiklarini inkar ettigim yok. ama ondan sonra hep garantici oldu seçimlerinde. abramoviç kiçina tekmeyi bastiginda bir çok kulupten teklif almistir ama seçimini sampiyonluklari pespese siralamis inter den yana kullandi. chelsea kadar olmasada paranin bol oldugu bir baska takim. mourinho'nun italya'yi terk edecegi kesin ve gidecegi yer muhtemelen ingiltere. ben de diyorum, yerlesmis sistem veya para'nin bol oldugu takim yerine arsenal veya liverpool gibi bazi seylerin kokunden degismesi gereken veya imkanlari daha kisitli olan takima gitsin diyorum. liverpool'u sampiyon yapsin bizde alkislayalim, dehasini taktir edelim. ama benim tanidigim mourinho kolaya kaçar. mourinho'nun çalistiracagi takimlar sunlar: chelsea,inter,bayern,real,man utd bide city. bu takimlardan baskasina gitmeyi goze alamaz, karizmayi fena çizdiririm korkusuyla. ama birgun sorarlar o kadar takim dolastin, o kadar çene yaptin, ama bir cl kupasi daha alamadin. avrupa sana gore degil var git portekiz'e porto'yla bari kaldir kupani..

Başkanson dedi ki...

real madrid için çıta barça yı geçmek ise -ki real seviyesindeki bir takım için bir kulübü baz alarak proje üretmek o ekolün çökmüşlüğünün belgesi sayılacaktır- mourinho biçilmiş kaftan bence. aslında real i proje takımı haline "gerçekten getirebilmek" için de en iyisi o ama jose bey gelirse kafasında barcelona yı geçme saplantısı olacaktır.
- şahsen benitez in uygun ve en olası seçim olacağını düşünüyorum. hiç bir zaman real madrid mourinho için ölümcül kasmayacaktır buna eminim ayrıca jose mourinho nun aklında united a geçme fikri olduğuna da inanırım hep.
-mourinho real e gelirse perez in hayalindeki transfer metodunun yarısı bile uygulanmaz o da perez e gelmez. o alır forvet mourinho ister orta saha defans... bu konnuda mourinho gelir de onun lafıyla iş olursa amenna...

yoksa getirin benitez i takımdan optimal faydayı alsın işte.
anketteki diğer üçlünün gelme ihtimali olduğunu düşünmüyorum bile şahsen

Maslow dedi ki...

"morihno adamsa parasız takımı şampiyon yapar"

dostum içine ahmet çakar mı kaçtı? bu ne berbat bir yorum ne berbat bir konuşmadır??

cett dedi ki...

En akla yatkın isim RB. ne adamda huzur var ne de Liverpool'da. Güzel seçim olur.
Ama diğer yanda Mourinho'daki ispanya saplantısını, Yılmaz Vural'ın Fener saplantısına benzetirim hep. Eğer İnter bırakırsa Barca karşısına çıkmak için koşa koşa gelir. Adamdaki başarma hırsı ve en büyük olma arzusu aklının önünde!

aslan bayat dedi ki...

BENCE REAL MADRİDİN BASINA FRANK RİJKAARD GELMELİDİR

MadLover dedi ki...

benitez madride, mourinho liverpoola

PiRLi Kahlov dedi ki...

nefsime hakim olamadım soruyu bilsem de barça diye diye uyusam da mourinhoyu ispanyada görmek istiyorum! başka yanıt vermeye elim gitmedi o kadar da açıklama konmuş ama belli ki bana değil o açıklama :)..

şükran gürpınar dedi ki...

Felix Magath gelecek.

cesc dedi ki...

moruinho akllı olduğu kadar, cesurdur da. Bu Barça'nın karşısına çıkmak isteyecektir.

. dedi ki...

barca dan korktuğu için real madrid e gelmeyecek olsa şampiyonlar liginde ne işi vardı mourinho nun, saçma yani. mourinho gelir, uyarlar da birbirlerine.

Erdal dedi ki...

Jupp Heynckes

Unknown dedi ki...

Fatih Terim.

birdHunter dedi ki...

10 tl lik futbolcunun başına getirdgin adam 1 tl lik olursa o iş olmuyor 1 tl lik adam 10 tl lik adamlara hükmedemiyor. en yakın örnek; galatasaray da ki skibbe, bu her takımda böle olmuştur kesinlikle ve kesinlikle o futbolcuların başında onlardan daha kariyerli ve daha değerli bir hoca olması gerekir özellikle real madrid gibi klübesinde papaz sürüsü olan takımlar için bu dahada geçerlidir

Çağrı dedi ki...

Dünyanın en büyük takımına dünyanın en büyük hocası yakışır, Mourinho gelmeli ve gelecektir ...

Adsız dedi ki...

Fatih Terim.

natura horror vacui dedi ki...

Mümkünse Benitez Real Madrid'e gitsin de Liverpool rahatlasın. Hem Rafa'yla Real'in dokusu uyuşur kanımca.

Minozzi dedi ki...

Şike yüzünden Inter'e yaptırım gelirse Mourinho derhal ayrılır diye tahmin ediyorum. En büyük adaydır bence. Gönül Benitez'den yana olsa da..
Bu arada Benitez demişken, Liverpool'un da satılması gündemde. Premier League takımlarının borç içinde yüzmesi, zengin para babalarının hakimiyetine girmesi üzerine bir şeyler karalar mısınız Bülent Bey?

Johan dedi ki...

Hiçbiri. Yeni antrenörüyle herkesi şaşırtıcak bence real.

varol döken dedi ki...

@çağrı
Dünyanın en büyük takımına dünyanın en büyük hocası yakışır, Mourinho gelmeli ve gelecektir ...

sırf şuna bakıyordum yazan olmuş mu diye, yazmışsın eline sağlık...

mourinho, real madrid'in başına gelirse 5 sene üst üste şampiyonlar ligi başırısını tekrarlar...

silent lucidity dedi ki...

rafa benitez real'e, mourinho liverpool'a yakışır.

Anıl Güzelankara dedi ki...

mourinho gelir gelicekse. ne de olsa barcelona'dan nefret eden bi teknik direktör :)

Özgür dedi ki...

mourinho ve barcayı seviyorum mourinho gelmesin isterim. bence zidane gelsin. on numara olur.

father vic dedi ki...

diğer