22 Aralık 2009

Leo Franco Haberi

Leo Franco hakkında gelen bir soru var. Bugün ajanstan haber sitelerine düşen açıklamalarını Marca gazetesinin internet sitesinde bulamadığını ve haberin asparagas olup olmadığını soruyor bir arkadaş. Hayır haber doğru. Hatta eksik bile çeviri yapılmış. Marca özel röportaj ve haberlerini internet sitesine koymaz ve genelde akşam saatlerinde yayına alır. Leo Franco'nun söylediklerine gelince; "Atletico Madrid favori" demeci için sanırım bir açıklama yapması gerekecek. Kura çekildikten sonra kendi kulübünün internet sitesine, televizyonuna konuşmayan Arjantinli'nin Madrid'de söyledikleri yarın her yerde manşet olur...

22 yorum:

lions dedi ki...

İlk maç içinmi söylemiş tur içinmi söylemiş bilmiyorum ama madrid evinde favori demesi gayet normal tur için söylemişsede çok abartılı bir şey değil ancak galatasaray ı daha tanımamış demektir. Şubatta öğrenir biz madridlilerin abi lerini çok sevdik önceden !!! gerçek madridliler anlatır onlara galatasaray ın kim olduğunu.

İsim dedi ki...

Bu tip ters manyel misali demeçleri hocalar verir.
Soyunma odasında da gazı verirler kimse favori görmüyor bizi çıkın yenin v.s.
İlk defa bir Avrupa kupası eşleşmesi öncesi bir kalecimizden hatta futbolcumuzdan böyle bir demeç duyduk.
Tanımamış bu vatandaş Galatasaray'ı ve Galatasaraylılar'ı belli ki.
Azıcık kalan kredisini hızla tüketiyor.
Ufuk hazır tut kendini kardeşim,sıran geliyor şansını iyi kullan.

sunshine dedi ki...

Ee doğru demiş ; leo kimin kalesindeyse rakip takım doğal olarak favoridir.Adam kendini biliyor.

lembo dedi ki...

@amanteramco

ben de bunu yazmaya girmiştim yorum bölümüne.. kalede o olduktan sonra bize karşı herkes favori.. enayiliğimize doymayalım.. kalece diye aldığımız adamın sıfata bak..

Unknown dedi ki...

Şu halde Barca rakibimiz olsa favoridir dememeli bizim takımın kalecisi.

Biz seni anlamamıştık Leo. Sen de bizi anlamamışsın.

Unknown dedi ki...

Daha önce bizler favoriyiz diyenleri de gördük! Olsun istediğini desin, ben Galatasaray'lı olarak hiç bir sakınca görmedim söylediklerinde.Futbolun içinde olması gereken 'basit' şeyler bunlar.Bırakınız efendim artık bunları.Berlin duvarı yıkılalı çok oldu ama görüyorum ki bazı duvarlar hala sapasağlam!

Tyler dedi ki...

Belki içinden gelenleri söylemiş ancak yine de çok antipatik olmuş.Taffarel ve Mondragon'dan sonra Leo Franco geçicidir.Ufuk'u en kısa sürede kalede görmek istiyoruz.

eda dedi ki...

yabancıların yabancı basına veya kendi ülkelerine verdiği demeçlerle, türkiyede verdiği demeçler bildiğin siyah-beyaz kadar farklı. nabza göre şerbette rakipsizler.

eğer atıyorum bir lille- gs eşleşmesi olsaydı ve leo lille favori deseydi hadi yine hoşgörülebilirdi. ama eski takımına yalaklık misali ve aman beni unutmayın ben burdayım havasındaki açıklamalar gereksiz olmuş. arkadaş hangi ülke sınırları içerisinde olduğunu hafif bir unutkanlıkla geçiştirmiş.

her şeyi geçtim bir de şu var ki hücumunda keita, arda, kewell, baros olan bir takımın kalecisi leo franco olamaz, asla olmamalı. yazıktır.

moist dedi ki...

Bu Carlos ve Güiza demeçlerine göre biraz daha farklı bence. Sonuçta At.Madrid'in favori olduğu bir gerçek. Hatta İspanya'da çıkıp, Galatasaray favori, derseniz, buna bir taraflarıyla gülecek olan insanlar çıkacaktır. Bizi bu turda öne çıkaran tek şey At.Madrid'in şu anki form durumu. Leo bence kendini bilmesinden çok önünde oynayan savunmayı düşünüp bunları söylemiştir ki çok haklı.

Ayrıca Leo aynı ropörtajda Galatasaray'ı öven açıklamalar da yapmış. Bizi ezmek gibi bir durum yok yani demeçlerinde.

Pamukk dedi ki...

demek maçı satcak franco :p

sukullaci dedi ki...

taktik gereği söylemiş olabilir hemen vurmamak lazım adama. karşı takımda rehavete yol açmaya çalışmıştır bence. ama türkiyede vuruyolar işte adam böyle. elano dan sonra artık franco ya da pas atmaz kaptan ve tayfası.

Unknown dedi ki...

bence pek de önemsenecek bir açıklama değil, önemli olan sahada oynanan oyundur. adam ne desin şimdi, çıkıp sizi ezeceğiz mi desin? büyütmemek lazım bu tür açıklamaları.

memo dedi ki...

Gidişi oldu gelişi olmaz inşallah. kalsın Arjantin'de gol ortalaması 1 adamın her maç banko kalemizde bir gol var

nebilim dedi ki...

şu ufuk'u kalede göremedik ya, ona yanarım..
sabriye söylesek de antremanda icabına baksa arjantinli arkadaşın yoksa başka olacağı yok...boşalan yabancı kontenjanı da yanımıza kar kalır..

ACY dedi ki...

tamam leo'nun bu açıklaması eski erkek arkadaşını öven sevgiliye benzemiş ve bana da koydu ama bi yandan da adama kızamıyorum, atl. madrid'in form durumu ne olursa olsun bu defans kurgusu, düşüncesi, anlayışı (aman ofsayt taktiği canım ofsayt taktiği) ve formsuz servetle hakan baltayla yanına bitmek bilmeyen sakatlarla her türlü favoriler gibi geliyo bana da... he bunu dile getirmesi mi lazım orası ayrı tabi, sonuçta galatasaray çıktığı her maçın favorisi, katıdığı her kupanın sonuna kadar takipçisidir.. bir parantezde kaleye deli gibi ufuk ceylanı isteyen "fm" fanlarına açıyorum, arkadaşlar yapmayın etmeyin adam 3. kaleciyken manisada bile son maçlarında kadro dışı bırakılıp oynatılmamışken maç eksiği gırla iken bunca baskının ve kevgir gibi defansın yanında sezon ortasında cart diye kaleye konulup her geleni panter gibi kurtarması beklenebilir mi, es kaza kaleye geçse aykut gibi akıllardan hiç silinmeyecek ve taraftarın güvenini temelli kaybedicek bi kaç hata yapsa gitti çocuğun kariyer..

dr feelgood dedi ki...

doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. bizim köy yoktur inşallah aralarında çünkü bana göre leo franco çok iyi bir kaleci. önündeki defans sabri-g.zan-servet-balta olan her kaleci maç başına 1-2 gol ortalama tutturmaya mahkumdur.

Minozzi dedi ki...

Her şeyden önce, sözleşmeli futbolcusu olduğu kulüple ilgili böyle bir açıklama yapması hiç profesyonel bir davranış değil. Yönetim duruma göre bir yaptırım uygulayacaktır zaten.

Asıl gelmek istediğim nokta, Leo Franco'nun epeydir 'dertli' olduğu. Geldiğinden beri adam yerine koyan yok taraftar arasında, ve son haftalarda sürekli ıslıklanıyor. Bariz mutsuz işte adam, bir şekilde hıncını çıkarmaya çalışıyor. GS taraftarının kendi futbolcusunu ıslıklamaktan, -afedersiniz- itin g*tüne sokmaktan vazgeçmesi lazım acil olarak. Sabri'ye hala ve hala yapılanları görüyoruz. Belki bir iki sezon sonra Arda da o kıvama gelecek. Sonra bu saygısızlığa karşı tavır alıp ayrılanlar olacak, ama kimin umrunda! Ne de olsa futbolu en iyi bilen GS taraftarı, futbolcusuz da oynatır takımını ıslıkla yuhla..

Unknown dedi ki...

bu arada manşette "pepe'nin sakatlığından doğan boşluğu ivanoviç'le doldurmak istiyor" haberi var. "tek engel şampiyonlar liginde oynamış olması"ymış. olmadı maicon, jonathan veya gonzalo castro.

MİNOSET dedi ki...

elbette kadro genişliği vs gibi etkenlerle atletico kağıt üzerinde favori ama bunu en son dile getirmesi gereken takımın en kritik mevkisinde olan adamdır. hele bide bu takımdan yollanmışsan daha kuyruğu dik tutan açıklamalar yaparsın. ben olsam o maçlara ufuk kalede olurdu.

Adsız dedi ki...

hemen kadro dışı bırakalım. zaten bu muhteşem defansın arkasında berbat bir 6 ay geçirdi. hatta hiç gelmesin istanbula.

rakibimiz bizden güçlü diyen johanda gitsin. sevdamız uğruna yalancı olalım yani. aynı suyun karşı yakası gibi. rakibimiz favori diyen bütün dürüst hocalar gitsin. bana reali verin mars kulüpler kupasını dahi alırım diyen yılmaz vurallar gelsin.

ispanya dediğin nedir ki. havada kararda eleriz.

WiseGuy dedi ki...

iyi ki adam dürüstçe bir şey söylemiş, çıkıp ta "maçı satacağım" mı demiş? turu leo franco sayesinde geçersek ne diyeceksiniz bakalım?

cem dedi ki...

Su sansurcu zihniyetten hala siyrilamadik. Millet bi de "oyle dusunuyor olabilir ama soylemesin" demis. Bikmadiniz mi abi bir ornek futbolcu roportaji okumaktan? Zerre samimiyet icermeyen, kalip cumlelerden. Herkes Carlos gibi duymak istedigimizi soylesin, biz de hep ayni teraneleri dinleyip uyumaya devam mi edelim?

Soyleme demiyorum Franco, yine soyle ama turku olarak soyle.