2 Aralık 2009

Anelka'dan Benzema'ya

Anelka'nın 10 yıl önce Real Madrid'de oynarken çekilmiş meşhur bir fotoğrafı vardır. Bir sezonu anlatır aslında. Bir kuş kafesinin önünde tek başına duran Anelka. Fransızın Madrid'deki yalnızlığını anlatır. Raul, Morientes'li kadroda hep öteki olan ve sezon sonunda ayrılan Anelka. 10 yıl sonra bir başka Fransız 21 yaşında aynı kulübün kapısından girdi. Sezona iyi başladığı söylenemez. El Clasico'da da banko onbirde olduğunu düşünürken kulübede başladı ve takımla birlikte maçtan sonra Barselona'dan Madrid'e döndüklerinde evine dönerken kullandığı araba bu hale geldi. Real Madrid'de futbolculara sponsorun verdiği Audi Q7. Bizim burada Kazım'ın kazasından 15 saat sonra Madrid'de bir kaza. Geçen sezon devre arasında gelip yarım sezon kalan ve Milan'ın yolunu tutan Huntelaar için bu akıllarına gelmemiş. Galiba Anelka için de düşünmemişlerdi ama onun için profesyonel yardım almaya karar vermişler. İspanyolca öğretecek bir hoca tutuyorlar ve Raul'un oturduğu evin yakınında bir ev tutuyorlar Benzema'ya.

8 yorum:

Chloroform dedi ki...

huntelaar'a yapılanların kendisine yapılmaması sevindirici en azından.

Adsız dedi ki...

Zamanında Barcelona isterken gitmedi Benzema, çocukluk aşkı Real Madrid'e gitmek için. Tercüman da tutarlar, gerekirse özel şoför de. Lassana Diarra hiç mi yardımcı olmuyor acaba orası da muamma.

Unknown dedi ki...

Real madrid gibi bir takımda vazgeçilmez olmak zor ..büyük oyuncu için herşeyde yapılır.

Steganoss dedi ki...

2.Galacticosun forveti bu yıl Benzema değil.David Villa olmalıydı.

lancey dedi ki...

Lasssss abilirk yapsın artık.Yada Zizou

ASVALTTAICENLER dedi ki...

los galacticos forveti TORRES'ten baskasi olamaz

miglate dedi ki...

Bence benzama'nın üzerine bu kadar gitmenin pek de anlamı yok. henüz alışma aşamasında olduğunu düşünmek lazım. kaldı ki şu zamana kadar performansının iyi olmadığını iddia etmek de zor. İspanya'da zorluk çeken Fransız deyince benim aklıma nedense her defasında Henry geliyor. Ben hala daha Arsenal'daki performansını göremedim.

bonaventure dedi ki...

o değilde
benzema şafak sezere benzetildi mi acaba daha önce?