17 Kasım 2009

Yapma Demiyorum...

Sevgili San Marino;
Ben sana yapma demiyorum
hobi olarak yine yap...

33 yorum:

Adsız dedi ki...

halı sahada rakip olarak almam ben san marino'yu kar$ıma..

Musti dedi ki...

golleri atalarında hepsi ilk milli golleri sanırsam. baya bi çeşit olmuş :)

Ace Ace dedi ki...

Hahaha.
Öyle demeyin adamlar bizim 50 yıl önceki halimiz.:)
50 yıl sonra eğer bizimle kapışabilirlerse o zamanda kendi halimize güleriz.

11 nedir ya! 20 yaşındaki defans oyuncusu badstuber bile gol atmış.

AbSurDMaN dedi ki...

Hahahahahah :) U21 olarak abilerinin izindeler :)

pure dedi ki...

lehmann'ın penaltı vakasından sonra, u21'lerin psikolojisi açısından cesur bir karar

Anıl dedi ki...

Nedir bu San Marino'nun Almanya'dan çektiği?

mre dedi ki...

İngilizler bir, almanlar iki, yakaladı mı hiç acımazlar. Bak İtalyanlar, Fransızlar istese de bu kadar atamazlar yapıları kaldırmaz. Brezilya belli bir dakikadan sonra serer, yatar. Arjantin Maradona'yla ancak 1-0 kazanır. He bir de Holllanda'dan korkmalı böyle maçlarda. Fena çarpabilirler.

Adsız dedi ki...

sanmarino halkı futboldan nefret ediyordur eminim. özellikle aldıkları bu sonuçlar içlerindeki küçük sevgi kırıntılarını da yok edecek kadar güçlü.

Cosa Nostra dedi ki...

Almanların kaleci de pek bi beceriksizmiş. İnsan bi gol dahi atamaz mı?
:D

Adsız dedi ki...

@eyasin;

usta, adamlar futbol konusuna herhalde türklerin eurovision'a baktıkları gibi bakıyorlar. her maçtan önce milli bir dalga, sevinç, olucak lan bu sefer modu.. olmayınca da "zaten çok da takmıyoduk ki" modu..

Halim dedi ki...

ya bu san marino niye italya'dan orta yasli, a milli takima hiçbir zaman çagrilmayacak oyunculari devsirmez ? en azindan iskeleti onlardan kurup, birkaç yerliyle, elemelerde 3 veya 4. torba takimi olabilirler

mesele futbolu iplememek ise, gidin o zaman amator kumede maç yapin. san marino halkininda bi gururu,serefi var yani :)

Maslow dedi ki...

@eyaasin;

anca bizim gibi yarışma kültürü olmayan milletler sürekli başarısız oldukları sporlardan nefret ederler.

Konialis dedi ki...

devşirme konusu mantıklı aslında,25 yaş üstü orta kalite italyan topçularla hiç olmadı 7-8 puan toplarlar eleme gruplarında. ne bileyim, saudati olur, simone inzaghi olur, paolo cannavaro olur. tabi bunlar bile belki 1-2 maç oynamıştır italya milli takımında ama eminim bir sürü bunlardan iyi adam vardır.

Majesty dedi ki...

ufak bir kasabada yaşıyorsunuz ve az buçuk top tepme kabiliyetiniz var ise dünya'nın sayılı yıldızlarına karşı sahaya çıkma şansınız var. 10 gol yemeye razıyım, o keyif yeter.

Çetin Cem dedi ki...

majesty ve maslow'a +1'erden +2 :P zaten "hobi" olarak yapıyorlar bir bakıma. tamam, hep yeniliyorlar, fark yiyorlar vs. ama bizim gibi ölüm kalım meselesi olarak bakıp sürekli başarısız olmamızdan iyidir bence.

ve liechtenstein, lüksemburg gibi ülkeler de bundan 10 yıl önce en dipteydi, ama o seviyeden bir üste çıkmayı başardılar. bir gün, san marino'nun da grubunu 5 puanla bitirdiğini göreceğiz bence :)

dokunmayın san marino'ya, tadıdır, tuzudur avrupa'nın :)

Unknown dedi ki...

hakeme de ayıp. bir de penaltı ha, görme be.

armandolionel dedi ki...

cümle süper abi bayılıyorum bu cümleye :)))) ben sana yapma demiyorum oğlum,hobi olarak yine yap

darkhorse dedi ki...

San Marino'nun elemelere katıldığını gördükçe UEFA'nın görmezlikten gelip KKTC'yi elemelere katılma hakkı vermemesini içime sindiremiyorum

Unknown dedi ki...

ah almanya ah, cuma gecesi yakmıştın beni iddaa'da k.irlanda'yla beraber kalarak, gollerin hepsini mi bu maça sakladınız bilmem ki

George Best dedi ki...

yarıldım okur okumaz :)

ebb dedi ki...

adidas'ın bir reklamı vardı vakti zamanında. ortalama 9-10 yaşlarından krulu bir takımın hikayesini anlatıyordu. çocuklar her maçta 9-10 gol yiyip yeniliyorlar ama her seferinde ısrarla maçlara çıkıyorlardı. sonra bir gün birisi çıkıyor bir gol atıyordu. o gün 11-1 yeniliyorlardı. sonra da çocuklardan birisi çıkıp "o gün o golü atıp, o sevinci yaşayınca daha iyi anladık neden bunu yapmaya devam ettiğimizi." yeniliyor olmanın da başka bir tadı var bu oyunda kanımca.

darkhorse dedi ki...

Bu adamların üstüne çok gidiliyor bence.Adamların zaten hiçbiri ekmeğini futboldan kazanmıyor.Hepsinin başka meslekleri var.Ama futbolda gol işin kreması olduğundan bu adamlar futbolu sallamasa bile UEFA eleme maçlarına katılma hakkı veriyor

Ku.Ba dedi ki...

Hobi olarak yapiyorlar zaten. Hepsinin gayet ciddi meslekleri oldugu, futbolu da bos zamanlarini degerlendirmek icin oynadiklarina dair bir haber hatirliyorum sanki.

dominus dedi ki...

futbolu hobi olarak yapan bu ülkenin tarihinde kazandığı en büyük başarılardan birisinin Türkiye'ye karşı elde ettikleri beraberlik olduğunu hatırlatıyorum. (1993) Ayrıca bu maçın rövanşında tarihlerindeki ilk gollerini de bize karşı attılar. Uzun süre maç öyle gidiyordu da allahtan milli takım sonradan açıldı da 4-1 yendik. Hami müthiş bir gol atmıştı, hatırlıyorum.
Ayrıca bizim henüz gol atamadığımız İngiltere'ye de o gurpta son maçlarında gol atmışlardı.

Bu arada ne grupmuş yav? İngiltere, Hollanda, Norveç, Polonya ve Türkiye.

payne dedi ki...

sanırım san marinonun en büyük problemi yedikleri gollerden sonra yapacakları bir santra organizasyonunun olmaması. Yedikleri gollerden hemen sonra bi tane daha yemişler, 31-33, 56-58, 69-71 nedir ya :)

berthelemy dedi ki...

san marino antreman yapmıyor galiba. maç günü stad önünde toplanıp sahaya giriyolar. antreman yapıyolarsa bi tepsi baklavayla ziyaret edip muhabbet etmek lazım "abi sizin olayınız ne" diye.

Unknown dedi ki...

Bülent Ağabey, sabahtan beri gidip, dönüp, gelip cümleyi tekrar tekrar okuyorum. sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün.. San Marinolular'a da sabır versin..

K. A. dedi ki...

Akdeniz Oyunları'nı saymazsak ilk beraberliklerini bize karşı aldılar. Toplamda 4 beraberliklerinden biri bize karşı. Bize karşı yine 4-1 kaybettikleri maçta Dünya Kupası Elemeleri'nde attıkları ilk goldür. Bilgin Gökberk'in San Mariona ile ilgili anıları çok iyidir. Hesap ödemeyi unuttuğu lokantaya döndüğünde "İlk puanı sizden aldık, ilk golü size attık. Ödemeseydiniz de olurdu." gibi bir tepki almış.

Av. Levent Öge dedi ki...

bi torba gol yedikten sonra arızaya geçmemeleri en sevdiğim özellikleri, olimpiyat ruhu budur

Unknown dedi ki...

seme tavuk aile şirketi...

Adsız dedi ki...

@ berthelemy

Ahahaha :)
Hocam ellerine sağlık..
Yalnız adamlar şaka maka hakikatten bu işi severek yapıyorlar. Ulan 10 yerler, 11 yerler, 21 yerler ama yinede oynuyorlar.. Gönülden seviyorlar anlaşılan =)

by-elestirmen dedi ki...

futbol geçmişinde ilk korner ve ilk gollerini türkiyeye atan bir ülke ile en son dalga geçecek ülkenin;
hele de tarihinde benzer 8-0, bir yetmedi aynı ülkeden bir 8-0 daha hezimeti olan ülkemiz olması gerekmez mi?

Plastik Dikenli Kaktüs dedi ki...

B planları olmazsa böyle olur işte.

Önce bir A planı da edinebilirler aslında :)

Ve konuyla alakalı Şahan Skeci 107 gol yiyen takımın teknik direktörü: http://www.youtube.com/watch?v=saiHfCx67hU

Bir de Yılmaz Vural San Marino'nun hocası olsa olacakları düşünemiyorum. Takımı döve döve sahadan çekerdi galiba.