3 Kasım 2009

Naklen Yayınlar

3 Kasım Salı
21:45 Manchester United-CSKA Moskova / Euro Futbol
21:45 Beşiktaş-Wolsburg / Star TV
21:45 Milan-Real Madrid / Futbol Smart & Lider TV
21:45 Bayern Münih-Bordeaux / Rustavi 2
4 Kasım Çarşamba
17:00 İtalya-ABD / Eurosport (-17 Dünya Kupası)
17:00 Arjantin-Kolombiya / Eurosport 2 (-17 Dünya Kupası)
19:30 Rubin Kazan-Barcelona / Star TV & Lider TV
20:00 Türkiye-Birleşik Arap Emirlikleri / TRT 3 (-17 Dünya Kupası)
21:45 West Ham-Aston Villa / Spormax
21:45 Lyon-Liverpool / Star TV
21:45 Dynamo Kiev-Inter / Euro Futbol
5 Kasım Perşembe
17:00 Meksika-Güney Kore / Eurosport 2 (-17 Dünya Kupası)
17:00 İspanya-Burkina Faso / Eurosport (-17 Dünya Kupası)
20:00 Nijerya-Yeni Zelanda / Eurosport (-17 Dünya Kupası)
20:00 İran-Uruguay / Eurosport 2 (-17 Dünya Kupası)
20:00 D. Bükreş-Galatasaray / Euro Futbol & İçtimai TV
20:00 Sturm Graz-Panathinaikos / Futbol Smart
22:05 Fenerbahçe-Steaua Bükreş / Star TV
22:05 Twente-Sheriff / Futbol Smart

17 yorum:

ramon sanchez pizjuan dedi ki...

D. Bükreş-Galatasaray macında II.Dıjıtal Kutu savaslarını izleyebiliriz mi?

ek dedi ki...

Galatasaray ve Fener maclari naklen ve bedava www.protv.ro ve www.sport.ro 'da ayrica butun Romen takimlarin maclari da var. Haberiniz olsun.

Arjen dedi ki...

star lyon-liverpool maçını verecekmiş çok şaşırdım

Valeriy Lobanovskyi dedi ki...

Noldu Star TV? Hani 2 maçtan fazla canlı maç yayınlayamıyordun? Gökdeniz gol atınca mı değişti kurallar?

liverpoolandkop dedi ki...

Bir yanlışlık mı var yayınlarda?
Star'da 3 maç gözüküyor da. =)

Başar Bölükbaş dedi ki...

lider tv yi tele dunya, kablo net ya da turksat dan her hangi birinden izleyebiliyor muyuz?

sunshine dedi ki...

Hani açık kanlada en fazla iki şampiyonlar ligi maçına izin vardı.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Hakkaten lider tv'yi türksat'tan izleme şansımız varmıdır?

cerkez1905 dedi ki...

hani star 2 maç yayınlayabiliyordu_????????????

Anıl dedi ki...

Star TV kendiyle mi çelişiyor yoksa bana mı öyle geliyor!

dt.ibo dedi ki...

içtimai tv derken??

Ghetto Ultras Tribune Group dedi ki...

Dijital savaşların hep fener maçlarına gelmesi nedendir acep? Bu hafta da Lig tv sürekliücretsiz yayındaydı ta ki Fenerin maçına kadar aradım Digiturk'ü verdikleri cevap 2 tane birincide arıza geçti kıl yün dediler ikincide fenerbahçeli aboneleri rahatsız etmemek dediler.Digiturk te bence haftasonu d-smartagönderme yaptı tam fener maçında kapadı kepengi :) bu hafta fener maçı ücretsiz olması lazım bakalım yine rezalet görebiliriz sanırım.

Fabio Luciano dedi ki...

fenerbahçe maçı şifreli arkadaşlar.galatasaray maçında da önceki panathinaikos maçında olduğu gibi içtimai tv'ye şifre girer büyük ihtimal.güvenmeyin yani içtimai tv'ye filan.

"Fenerbahçe - Steaua Bükreş maçı 5 Kasım’da Star’da!

UEFA Avrupa Ligi’ndeki iki temsilcimizden biri olan Fenerbahçe, deplasmanda 1-0 yendiği Romanya futbolunun başarılı temsilcisi Steaua Bükreş’i bu kez kendi evinde ağırlıyor. Star TV, 5 Kasım Perşembe akşamı Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak bu çekişmeli rövanş maçını saat 22.05’te naklen yayınlıyor.

Şampiyonlar Ligi maçlarıyla izleyicilerine dolu dolu bir futbol heyecanı yaşatan Star TV, futbol tutkunu izleyicilerine bir jest yaparak bu kez de UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak Fenerbahçe–Steaua Bükreş maçını 5 Kasım Perşembe akşamı saat 22:05’te canlı olarak ekrana getiriyor. H Grubu’nun lideri Fenerbahçe, deplasmanda 1-0 yendiği Romen temsilciyi, bu kez Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda ağırlıyor. Roberto Carlos’lu, Alex’li, Guiza’lı ve Emre’li Fenerbahçe, bu maçı da kazanıp bir üst turun kapısını ardına kadar aralamak istiyor.

Avrupa Sınır Ötesi Yayın Anlaşması gereğince şifreli yayınlanacak maçı uydudan izleyemeyecek olan seyirciler, karasal yayında Star TV ve D-smart aracılığıyla bu nefes kesen mücadeleye tanık olma fırsatı buluyorlar. Bilindiği üzere Avrupa Birliği’nin telif haklarına ilişkin uyum yasaları ve bölgesel yayıncılığa ilişkin kısıtlamalarından dolayı yayınların Türksat’ın izdüşümünde bulunan tüm ülkeleri değil sadece Türkiye’yi kapsayacak şekilde yapılmasını zorunlu kılıyor.

Star TV, yayın hakkına sahip olduğu Avrupa Ligi karşılaşmalarında ‘Bölgesel Sınırlama’ adı verilen bu uygulamayı saygı ile karşılıyor ve bu nedenle söz konusu karşılaşmaları BISS sistemiyle şifreleyerek yayınlıyor."

mış...

vts dedi ki...

@GhettoUltras
Arıza ne zaman giderildi tam bilmiyorum ama 2 maçı ve birsürü kanalı bedava izletip insanları yeterince heveslendirdiler. Fenerbahçe maçını göstermemeleri kayıp değil bana göre. Fenerbahçe'nin bir sonraki maçı Beşiktaş'la zaten. Derbiyi her ne sebeple olursa olsun şifresiz yayınlamaya cüret edemezler. İşletme sahipleri olay çıkarır. 2 sıradan lig maçında bile yeterince zarar ettiler çünkü.

Ghetto Ultras Tribune Group dedi ki...

@vts
Hocam TNT 2 galatasaray maçını yayınladı digiturk'ün tam TNT yi test yayınına sokması fenerin ilk euro futbol dışında yayınlanacak maçına gelmesi tesadüf? Bu maçta D-smart logosu konması vs. türlü rezalet şimdi de ligtv bjk ve gs maçını şifresiz veriyor gs maçından dakkalar sonra hemen şifre giriyor.Bence fenerbahçe abonelerinin sayısı nedir açıklansın? Eğer fenerbahçenin bu denli abone sayısı fazla ise aynı yüzdeden pay alması yanlış? Yurtdışında nasılülke ülke bu yayın ihaleleri bilemyorum Bülent abinin aslında bu konuda detaylı bir yazı yazması farz oldu yakında ihale de var.Ben tesadüf görmüyrum.Digiturk'ten bana denen aboneler vs kızdırmamak ee bu aboneler gs ve bjk li olunca küsmüyorlarmı?

liverpoolandkop dedi ki...

Olan Kurtlar Vadisine olmuş yine =)

peralta dedi ki...

uydu sahibi kullanıcılar izleyemeyecek fenerbahce macini haberleri olsun. romanya'daki maçı bilindiği üzere tnt vermişti ve maç oynanırken ekranın ortasına nal kadar d-smart koyuyorlardı. star biraz daha popüler bir kanal olduğundan belki buna cesaret edemyebilirler ama ben yine de bu maçı da piç edeceklerinden adım gibi eminim. aydın doğan d-smart almayan maçları izlemesin, mecburi yayınlarda da bu şekilde piç edelim ki izleyemesin diyor.