14 Ekim 2009

Yok Sensiz Olmaz

Ole'nin manşeti "Beni dışarda bırakma". Bizsiz olmasına alıştık da; Arjantin'siz Dünya Kupası olmaz. Maç gece 01:00'de. NTV ve NTV Spor ortak yayınlıyor. Yüksek ihtimalle Emre Gönlüşen anlatır. Blogdaki ankete göre de bu maç "Karakolda biter". Şili-Ekvador maçı da aynı saatte başlıyor. Şili ilk golü atarsa üzerine bu kadar anlam yüklediğimiz bu maç al gülüm ver gülüme de dönebilir.
Uruguay: Fernando Muslera; Maximiliano Pereira, Andrés Scotti, Diego Lugano, Marín Cáceres, Álvaro Pereira; Diego Pérez, Walter Gargano, Jorge Rodríguez; Luis Suárez, Diego Forlán.
Yedek: Castillo, Fucile, Victorino, Eguren, 'Cebolla' Rodríguez, Abreu, Cavani.
Arjantin: Sergio Romero; Nicolás Otamendi, Rolando Schiavi, Martín Demichelis, Gabriel Heinze; Jonás Gutiérrez, Javier Mascherano, Mario Bolatti, Juan Sebastián Verón; Lionel Messi y Gonzalo Higuaín.
Yedek: Andújar, E. Insúa, Lucho González, Braña, Tévez, Aimar, Agüero, Palermo.

21 yorum:

peralta dedi ki...

şu gonzalo higuain'de ne var anlamıyorum. hiç büyük takım topçusu değil bence.

Jordi Metal dedi ki...

Biz zaten Ekvator'un gol atması için duacıyız bu gece :D yoksa 2-2lik Galatasray-Sturm Graz maçına döner maç.

TA dedi ki...

ne arjantin aşkıymış be. herhalde biz arjantinlilerden daha çok istiyoruz arjantinin dünya kupasına gitmesini.ilginç.

Reyes dedi ki...

Jonás Gutiérrez, Mario Bolatti, Juan Sebastián Verón gibi oyunculari 11`de oynatiyosun ya Maradona, ayip ediyosun.. Isini bilmiyosun demek istemiyorum ama L.Gonzalez-Tevez-Aguero varken yukaridaki oyuncular oynatilir mi ? Bu gece Arjantinin yanindayiz, Tanrida Maradonanin yaninda olur umarim.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Arcantin candırda,meğer bu Uruguay ülkesi totalde daha başarılıymış milli takım bazında,ben bugün bunu öğrendim ve şaşırdım...

turkuaz0707 dedi ki...

Hepimiz Lugano'yuz, hepimiz Uruguaylıyız...

Alper Öcal dedi ki...

Uruguay'ın kadrosu Arjantin'den daha iyi.

Olacak iş değil.

conqierors dedi ki...

Eğer maçta Lugano var ise kesin Kırmızı kart görür yada en az 1 Kırmızı kartlık bir hareket yapar

F.N. dedi ki...

arjantin.in yedek kulubesiylede dünya kupasını hakediyor

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

LONG LIVE URUGUAY!! no argentina

messi watch world cup on tv :)

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

i watched spain-bosnia 5-2. 10 games 10 win.

spain champion of group stage..

I THINK

dzeko > nihat
ibisevic > semih
misimovic > arda..

that's why they are second you are 3rd.. but dont worry bosnia will fall in play-off....

seanpenn dedi ki...

2.2 biter bu maç. 3 de kırmızı olur sabah zengin kalkışı yaparım :)

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

GRANDE NEGREDO!!

Estamos viviendo el "Siglo de Oro" en el deporte español, joer !!! somos los mejores en casi todo: fútbol, baloncesto, ciclismo, tenis...¿ qué más queremos ? QUÉ GRANDE !!!!!!! hala madrid

kaktus dedi ki...

orası tsl değil haybeye lugano'ya kart yağdırsın hakemler.. uruguay kaybetmez.. umarım şili yener de messi'siz dünya kupası izlemeyiz

..

a-town dedi ki...

şili atarsa neden al gülüm ver gülüm olsun ki? o durumda uruguay 5. liği garantilese de 4. lük için saldıracak. ekvator öne geçerse bu sefer uruguay can havliyle 5. lik için saldıracak. her halukarda uruguay saldıracak.

Berber Kenan dedi ki...

Palermo yedek başlıyor, hadi hayırlısı.

Legerohn dedi ki...

uruguay arjantin maçında 73000 kişilik stada geniş açıdan bakarken televizyonda,aklıma ali samiyenin arkasında görünen binalar geldi aynı şu anda gördüğüm gibi...o kadar büyük olduğuna inanmadım stadın yeminlen...

esmerrrr dedi ki...

şifre girdi bende nasıl izlerim?

cakarkeyf dedi ki...

Toptan hizli olduklarini kanitlamaya calisan 2 takimi izliyoruz. Su kadrolara bak oynanan oyuna bak, biri messi'ye higuain'e sisirir digeri forlan'a suarez'e, sisirilen toplarda top kaybi olmazsa sonra kokune kadar dribbling, tum takimi calimlayip gol atacaklar sanki, pas vermek de ancak topu kaybedeceklerini anlayinca son raddede akillara geliyor. Bokunu cikarircasina dribbling olunca tabiki faul den baska birsey izleyemiyoruz. Sistem takimi icindeki messi ile sistemsiz bir takimdaki messi arasindaki fark muazzam. Takimlarini, bir sistemi olmayan ancak gaz veren TD'lere emanet eden kuluplere federasyonlara selam olsun.

a-town dedi ki...

bu iki takım da dünya kupası'nda rezil olur döner. futbolun kalbi neden avrupa'da atıyor net biçimde görüyoruz. eleme gruplarında fırtına gibi esen paraguaylar şililer 2. turdan öteyi göremiyorlar bu gidişle de zor. derken arjantin karambolden attı. başka türlü gol olmazdı zaten.

kaktus dedi ki...

ah cacares ne zarar adamsın..