28 Ekim 2009

Pellegrini'ye Git Demek

Sevilla'da Cristiano Ronaldo yoktu, rakip ligin iyi takımlarından ve formdaydı. Mağlubiyetin bahanesi çoktu. Bu sezon dökülen Milan'a sahalarında kaybettiler, Casillas kötüydü. Gijon deplasmanında iki santrforları yoktu. Golsüz berabere kaldılar. Buraya kadar tamam. Bu gece ikinci Lig B takımı (3.lig düz hesap) Alcorcon'a Kral Kupası'nda 4-o mağlup oldular. Maçı izleyen seyirci sayısı 7 bin. Alcorcon son golünü de52'de atıp, insafa gelmiş. 5 sezonda Villarreal'de bir gökdelen inşa eden Pellegrini, Madrid'de göçük altında kaldı. Santiago Bernabeu'daki kulübede ömrü tahmin ettiğimden çok daha kısa olacak... Bu rezalete ancak teknik adamını yollamak isteyen bir takim imza atabilir.

Alcorcón: Juanma; Rubén Sanz, Iñigo López, Borja Gómez, Nagore; Rubén Sanz; Ernesto Gómez (Jeremy, min.65), Sergio Mora, Fernando Bejar (Carmelo, min. 75); Diego Cascó y Borja Pérez (Bravo, min.82).
Real Madrid: Dudek; Arbeloa, Albiol, Metzelder, Drenthe; Mahamadou Diarra, Guti (Gago, min,46), Van der Vaart; Granero (Marcelo, min.63); Raúl (Van Nistelrooy, min. 72) y Benzema.
Goles: 1-0, min 16: Borja; 2-0, min: 22: Arbeloa en propia meta. 3-0, min, 40: Ernesto. 4-0, min 52: Borja.

16 yorum:

ACY dedi ki...

bildiğim kadarıyla alcorcon 2. ligde bile olmayan muhtemelen 3. ligden bir takım ve maçı alcorcon 2-0 öne geçtikten sonra "noluyor orda" diyerekten internetten link bulup izleyen biri olarak real'in hakkaten takım larak git dediklerini anladım..yalnız alcorconun sahası da halı saha gibiydi yahu nizami boyutlara uyuyor mu ölçmek lazım...

Adsız dedi ki...

ramon nerede ya? bir allahin kulu su macin tarihini aklinda tutsun da bik bik ettigi zaman cevap olarak versin:)

Murat1905 dedi ki...

Yakışır Real Madrid'e, 3.lig taımından dört tane gol yemek her kulübün harcı değil ne de olsa. Pellegrini maç sonunda yenilgiyi Cristiano'nun yokluğuna bağlamış mıdır acaba :D

Ramon intihar etmemiştir inşallah.

Gebersin Endüstriyel Futbol, jajaja

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

yes. like everytime you want me.

ok. here i say. i'm not sorry. pellegrini will go and mourinho will come. and real madrid will be NUMBER 1 again.

my dear friend bulentinho dos aceto.

i know you like real madrid and you are so sorry. but i'm not sorry about fenerbahce 3 galatasaray 1 :))) daniel 1 gol and carlos played well. also rijkaard and neeskens are crying. good for me

but i'm sorry for your handsome son turkish raul. he must be a gala fan like his father. kiss him for me.

Massimo dedi ki...

jejejejejejejeje

matiasemilio dedi ki...

bir de real union'a kaybetmişlerdi bu sekilde bir iki sene önce..

Genel Sekreter Vak dedi ki...

şu noktada pellegrini'nin kovulması,zaten az olan şansı tamamen yok eder.sezonun bu aşamasında mourinho falan gelmez zira.şu maçın rezaleti açıklanmaz ama illaki toparlanıp en azından sezon başındaki haline dönecektir hala madrid.kovmasınlar pellegrini'yi,sezon iyice sıkıcı hale gelir ispanya'da...

Büyük Kaptan dedi ki...

pellegriniye git demek için hiçbir futbolcu böyle bir rezaleti göze alamaz. kaldı ki pellegrini dönemi realin son 4-5 senesinden çok farklı değil hatta daha iyi bile..

şu anda pellegrini giderse yerine kim gelecek?? sene içinde teknik direktör değiştirip şampiyon olan kaç örnek var elimizde?? teknik direktör seçimlerini futbolcular yapıyorsa o takımdan hayır gelmez zaten..

bence bu olayın sebebi, maçın zaten kadrolarla kazanılmış olduğu düşüncesinin realli futbolcuların zihninde kanıksanmış olmasıdır.. ve futbolun neden çok büyük kitleleri peşinden sürüklediğinin bir kanıtıdır bu maç.. ne olursa olsun maç sahada kazanılır.. her mağlubiyeti hakem ve saha dışı faktörlere bağlayanlara güzel bir ders olmuştur umarım..

düşünün 52. dakikada 4-0 olmuş maç ve real tek bir gol atamamış.. bunu pellegriniyi istememekle açıklamak mümkün değildir.. ama neticede bu rezalette en büyük pay sahibi takımı mental olarak hazırlayamayan pellegrinidir..

son olarak david&goliath karşılaşmalarında davidin hakkını vermek unutulur nedense.. bir realli olarak alcocronu canı gönülden tebrik ederim..

Doğan Kelleci dedi ki...

los rezaletikos...

ynwa dedi ki...

pellegrini'den önce takımdaki kanserler temizlenmeli. 250 milyon euro harcıyorsun ancak soyunma odası ağalarını takımdan uzaklaştıramıyorsun. real madem böyle devrim niteliğinde bir yaz dönemi geçirecekti, bunun devamını da getirmek zorundaydı. hala raul, guti.. hani rotasyon oyuncusu falan olsalar gene bir nebze diyecem de 250 milyonluk takım hala bunların ayağına bakıyorsa vah vah.

dersini almış da ediyor ezber dedi ki...

"Bu rezalete ancak teknik adamını yollamak isteyen bir imza atabilir." cümlede "takım" kelimesi eksik kalmış sanırım.

Adsız dedi ki...

atletico madrid'den sonra real madrid camiasında da "terim" sesleri yükseliyormuş...

dr feelgood dedi ki...

bulentinho dos aceto hahaha

Kalten dedi ki...

@dersini almış da ediyor ezber

belki de mesaj amaçlı "unutulmuş"tur o kelime, ortada bir takım yoktu sonuçta :)

Ömer dedi ki...

Ikinci maca kadar "maci satin almak" deyiminin yerine "kulubu tum demirbaslariyla satin almak" gibi yeni bir deyim cikartabilir Real Madrid.

Boyle yenilgiler arasira gelir gecer. Real Madrid'in buyuklugu baki'dir.

Jan Sardal dedi ki...

Pellegrini'ye Git Demek, kal demekten kolaydır.