5 Ekim 2009

Drogba vs Torres?

51 yorum:

benden bu kadar dedi ki...

yapmayın gözünüzü yiyim, torres mi?

gegendiewand dedi ki...

çok zor sordun aceto:)

cerkez1905 dedi ki...

drogba tabii ki de buffalo gibi adam vallaha ne torresi....

otti dedi ki...

torres büyüsün adam olsun sonra gelsin.

darkhorse dedi ki...

Drogba Torres'e göre daha istikrarlı ve daha verimli bir oyuncu.O yüzden oyum Drogba'ya

oumar dedi ki...

"futbolu seviyorum" diyorum ((:

Zanshin dedi ki...

Burun farkıyla Torres.
Torres'in Drogba'dan 6 yaş daha genç olduğunu da unutmamak lazım. Bu yaş farkı da Torres'i daha öne çıkarıyor.

Unknown dedi ki...

Torres iyi bir oyuncu ama Drogba ile kıyaslanmamalı. Torres diyenler sanıyorum Liverpool aşkıyla oy veriyor.

Adsız dedi ki...

Nando.

Unknown dedi ki...

şimdi göze hoşgelen futbol, barcelona, liverpoolun 3-0 dan şamp. ligi döndürmesi hikayelerini sevenler torres e basacaklardır oyu. Ki ben de bu hikayelere ziyadesiyle bayılırım. Ama bir an durup düşündüm. FM de takımıma hangisini alırdım diye. Tabi ki drogba. Yaş problemini saymazsak tabi. aralarında 6 yaş var.

MFF dedi ki...

Dünkü maçı baz alırsanız tabii ki Drogba ama genele bakarsanız Torres...

Sürat, çabukluk, hız, hava hakimiyeti, şut, takım oyuncusu olma,vs... ne ararsanız var TORRES'te.

non of your business dedi ki...

Torres yakılşıklı,sempatik can yakındır.ama Drogba gibi olabilmesi için bi fırın ekmek yemesi lazım daha

A dedi ki...

Yaş farkıyla Torres.

serkan dedi ki...

İspanya kontenjanından Torres diyecem ama çok zor olmuş gerçekten..özellikler açısından kıyaslasak neredeyse denk düşecekler..

biri

Schumy dedi ki...

Tabiki de Torres.

serkan dedi ki...

torres drogba
bitiricilik x
hava topları x
sürat x x
teknik x
fizik x
şut x x

drogba'da bir de duran top bonusu var..

objektif olursak denk diyeceğim:)

teknik kısmında sadece torres'i seçmemin sebebi Drogba'nın yıllardır uzun mesafeli sert gelen pasları kontrol ederken yaşadığı sıkıntıyı giderememesi var..

Unknown dedi ki...

Torres'in gol içgüdüsü inanılmaz gelişmiş. Villa ve bu gol vuruşunu adeta düşünmeden otomatik olarak yapıyorlar ve %95 doğru tercihi buluyorlar. Kaleci kurtarır, defansa çarpar ayrı mesele. Drogba ise daha çok atletik meziyetleriyle önce çıkıyor. Onun da golcülük yetenekleri muazzam ama Villa ve Torres gibi refleks seçimler yapamıyor. Düşüncesizce yaptığı vuruşlar var. Çok da istikrarlı değil doğrusu. 15 gölün altında bir kaç sezonu var Chelsea'de yanılmıyorsam.

Kısacası ikisi de süper golcüler ama daha nadir bulunanu Torres olduğundan dolayı Torres bir adım önde.

mre dedi ki...

torres'i madrid'de izlemedim milli takımda da seyretmedim ama liverpool'daki torres ispanya milli takımındaysa drogba uzay takımında oynar.
not:uzay takımı nedir valla bilmiyorum???

D.A dedi ki...

10 kere Didier.

Unknown dedi ki...

Genç olması iyi olması mı demektir?
6 yaş genç diye 6 sene sonra kendini daha da geliştirecek nasıl diyebiliriz ki? O zaman sercan 18 yaşında ben Sercan diyeyim.. Nasıl olsa hepsinden genç Sercan :)

Torres iyidir.. Ama Drogba'nın yanında çoluktur çocuktur Torres.

CDiS dedi ki...

torres çok iyi bir futbolcu. özellikle bitiricilik ve tek vuruş konusunda çok iyi ancak drogba'da tüm bunlara ilave olarak rakip savunmayı dağıtma ve yorma özelliği var. O sebepten; Didier Drogba..

Adsız dedi ki...

almanya maçında attığı gol bile yeter. tabii ki torres. ibracadabra ile beraber en tepede şu an.

lionel dedi ki...

millet yaşına bonservisine bakmış ama, o şekilde değerlendirmessek drogba yı torresle karşılaştırmak yersiz olur bence.

KaSiM dedi ki...

ankette Torres'in önde çıkması açıkcası beni çok şaşırttı ama toplumumuzun genel yapısıyla paralellik taşıdığını düşünürsek kabul edilebilir bir sonuç.
Torres'e oy verenleri eleştirmek değil amacım ama futboldan anlayan herkes Drogba'nın çok daha komplike bir futbolcu olduğunu bilir ve en azından şu aşamada Torres'in onun gibi olması için bana kalırsa çok değil ama birkaç fırın daha ekmek yemesi gerekir.

AbSurDMaN dedi ki...

Ben yorumlara çok şaşırdım, açıkcası bu kadar Drogba destekçisi beklemiyordum. Valla ben Torres'çiyim, harika bir forvet. Diğer oyuncuların defansı yormasını vesairesini geçelim, adama ceza sahasında top gelmeyedursun hemen yazıyor golü. Liverpool'da 92 maçta 58 gol atmış, netteki veriler yanıltmıyorsa Drogba'nın da Chelsea'de 141 maçta 61 golü var. Tamam istatistikler belki pek birşey ifade etmeyebilir ama Torres'in Liverpool'a katkısı muazzam. EPL'de böylesine etkin bir forvet olarak en son van Nistelrooy'u izlemiştik. Torres onu da aşar bu gidişle.

sawero dedi ki...

forvet=drogba her durumda her takima karsi forvetin yapmasi gereken her seyi, ustune fazlasini yapiyor e daha ne? drogba nin lan ne kotu oynadin diyecegim macini hatirlamiyorum.

Unknown dedi ki...

Bitiricilik,teknik gibi dallarda torre diğer fiziki şartlarda drogba derim.Ayrıca droğbanın chelsea da hiç 15 golün üstüne çıkamamasının sebebi oyunu drogbanın üzerine kurmuyorlar ve geriden gelen lampard,ballack,essien,joe cole gibi oyuncularda skora katkı yapıyor.Liverpool ise torres üzerine oynarak onun golcü özelliğinden yararlanıyor.

sinem dedi ki...

gönlüm torres diyor, aklım karışık. zor, seçemedim.

reverdy dedi ki...

drogba çakalın çakalı , çirkefin çirkefi bir oyuncu benim gözümde . how to dive like a drogba? sözünü hatırlatıp fernando torres diyorum .

Protanopia dedi ki...

Torres'in genç olması farkıda olmadan insanları biraz daha ona yöneltiyor bence. Zihinde ister istemez daha hoş gözüküyor genç futbolcu.

Benim cevabım David Villa diyip ortalığı karıştırayım.

Uğur dedi ki...

sanırım bir target striker ve fast striker karşılaştırması söz konusu. Uyguladığın taktiğe göre değişir ama futbolu güzelleştiren torres ile çirkinleştiren grogba arasında seçimi Liverpoolsever olarak Torres'ten yana kullanırım...

nestavarro dedi ki...

2009 ve öncesi fm oyunlarında drogba kaçırdıklarıyla saç baş yoldururken torres o bölgeye 15 yıl transfer düşünmenize engel bir adam ayrıca oyun dünyasından sıyrılıp gerçek hayata dönerseniz drogba'nın egosu yüksek bireysellik seven takımında kendini ön plana çıkarma hevesine sahip (hor görmek yada ırkçılık kesinlikle değildir)bir afrikalı komplexinin sebebi olduğunu düşündüğüm görmemişlik görgüsüzlük ve yabanilik sahibi ve tüm bunlara katlanırsanın iyi bir forvet..
torres o bir bayrak adam bence yeterli ...

coolasfcuk dedi ki...

kusura bakmayın da torres'e hakaret olmuş bu resmen.

cerkez1905 dedi ki...

çok kolay yer değiştirin baskılı oynayan ve hep golü düşünen liverpool da drogba çok pozisyona girecek ve attığın en az 2 katını atacaktır..ama sağlam oynayan chelsea ye torresi koyun koybulur gider...hikayenin özeti budur

baho dedi ki...

el nino

dünyanın en iyi forveti..

Beercholic dedi ki...

yorumların çoğunluğu drogba demiş ama ankette torres önde.. bana sorarsanız da kesinlikle drogba derim!

Unknown dedi ki...

Drogba ne forvet mi ? 26 yasında parlamıs adam , o kadar güclü bir fiziği olmasina rağmen adam kendini yere atmaktan baska bişi yapmiyo yasıda cabasi , Fernando kac yasında parladi ? adam kac yasında yaptiklari ortada ki bu istikrarla yapacaklarida öyle. Bir liverpool aşığı ve Torresmania olarak Fernando Torres diyorum. herif hem cok güclü hemde affetmiyo ya harika bişey dünyadaki en iyi striker.

Çetin Cem dedi ki...

drogba'nın gücü, rakip forvetlerle boğuşması, atletik yetenekleri etkileyici, tamam, ama torres'in yanında drogba'nın yeri en iyi ihtimalle ikinci sıra. torres dünyanın en iyi golcüsü, en iyi forveti.

Serkan Sağlam dedi ki...

Gol sezisi yüksek olan Torres ama daha faydalı görünen Drogba.

Şuna benziyor aslında, İbrahimoviç'in daha iyi olduğunu biliyoruz ama Torres'i daha çok seviyoruz.

Evet, Torres. Liverpool Gerard'ın yanın yaratıcı bir orta saha bulduğu gün Torres'in değeri daha iyi anlaşılacak. Şaka gibi gelebilir ama Alex orada olsaydı neler olurdu acaba...

winston barian dedi ki...

dünkü maç boyunca 10 kere futbol hayatı bitmişçesine acılar içinde kıvranıp iki üç sekmeyle maça dönen drogba değil mi? ya da maurinho ayrıldı diye intere gitmek için altı ay boyunca bir tarafını yırtıp anelkanın form tutmasıyla pabucun pahallı olduğunu anlayarak futbola dönüş yapan bir kişilikle kimi karşılaştırıyoruz.?

His armband proved
he was a red
Torres Torres
You'll never walk alone it said
Torres Torres
We bought the lad from sunny Spain
He gets the ball
He scores again
Fernando Torres
Liverpool's # 9

asfsaf dedi ki...

EL NİNO........!

Dabenti dedi ki...

Yaş konusunu dikkate alan arkadaşlar bazı şeyleri atlıyorlar. Her oyuncu kendini geliştirebilecek diye bir şey yok, ayrıca sakatlık denen bir meret var ki bu futbolda en kral topçuyu bitiriyor. Örnek de bariz zaten, Ronaldo.

Kişisel olarak Drogba'yı tercih ederim. Torres'i de severim ama korakor mücadelede Drogba hırsıyla daha hoş geliyor gözüme.

RAPLiNE dedi ki...

Metin Oktay.

hulleci dedi ki...

liverpool taraftarı değilim, sempati duyduğum avrupa takımlarından biri bile sayılmazlar, chelsea'ye yok abramovich yok gaz parası yok kıldı yündü diye abuk bulduğum (kişisel görüşüm, beni bağlar) sebeplerden hatta herhangi bir sebepten ötürü gıcıklığım yok, futboldan anlarım, komplikeyle komplenin farkını bilirim, iki futbolcu gösterilip hangisi dendiğinde bonservisiydi yaşıydı sempatikliğiydi diye mevzuyu sulandırmam. cevabım torres kardeşim.

bufalo gibi denmiş, antrikot biftek yapacaksak evet bence de drogba daha iyi seçim.

dr feelgood dedi ki...

genç semih hepsinden özellikle torres'den iyidir.

rıdvan dilmen'e saygılarla..

mustafa dedi ki...

Elbette Torres..Bu biraz Federer ve Nadal karşılaştırması gibi olmuş. Nadal'ın fizik gücü yerinde olmadığında durumu açık, aynı şey Drogba içinde geçerli..Kontrolsüz güç güç değildir!

Brain Damage dedi ki...

Torres her anlamda drogba'nın bir adım önünde...

Unknown dedi ki...

drogba kariyerinin en formda döneminde... her maç golü asisti var... torres standart bir sezon başlangıcı yaptı... drogbayı şu günlerde kimseyle kıyaslayamayız... genele bakarsak da torres derim ben... yalnız şu günlerdeki drogba... çok efsane bir performans sergiliyor... ama yedek kaldığı dönemleri de unutmayalım...

Adsız dedi ki...

drogba'yı sevmem, torres'i severim. ama drogba'nın chelsea'yi sırtında taşıdığı o kadar çok maç var ki (fener maçlarını bile mi hatırlamıyorsunuz). fildişi sahili doğru dürüst bir takımsa sadece drogba sayesinde. tek başına dünya kupasına soktu takımı, afrika kupasında final oynattı. torres önce o kadar taşısın sırtında liverpool'u ve ispanya milli takımını, bu soru sonra sorulsun.

Lupo Mannaro dedi ki...

Drogba bir başka be abi.

Rommel dedi ki...

drogba süründürür...