23 Ekim 2009

Benitez-Mourinho-Pellegrini

Sezonun daha üçte biri bitmeden Avrupa'da teknik adamlar dökülmeye başladı. İtalya'da tablonun dibine düşen takımlarda giden gidene. Atletico Madrid de bugün yeni hocasını açıkladı. Asıl bomba büyüklerde! Kritik haftalar başlıyor. Liverpool hafta sonunda Manchester United ile oynuyor. Rafael Benitez sallanıyor. Inter, Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkamazsa İtalyan medyası Mourinho'yu sallayacak. Milan'a sahasında kaybeden Real Madrid hafta sonunda S.Gijon deplasmanına Higuain ve Benzema sakat olduğundan sadece Raul ile gidiyor. Alt yapıdan Acuna'yı kadroya almak zorunda kaldılar. Pellegrini için Perez ve Valdano bugün "Arkasındayız" dediklerine göre onun da koltuğu sallanıyor. San Siro'da Milan'a rövanşı da verirlerse, el clasico'yu Pellegrini görür mü? Bir tahmin yapayım, ya tutarsa: Serie A'da çok da fazla ömrü olmayan Mourinho, Real Madrid ya da Liverpool'a gider. Rafael Benitez kovulursa Pellegrini'nin gitmesini bekler. Inter'den Mourinho giderse Arjantin'de River Plate'i şampiyon yapan, bu sezon da San Lorenzo'yu şampiyonluğa koşturan eski futbolcuları Diego Simeone'yi çağırırlar. Açıkta bekleyen iki A+ İtalyan hoca da var: Mancini ve Spalletti...

24 yorum:

mrt309 dedi ki...

Benitez - Real Madrid
Mourinho - Liverpool

Güzel olur bence. Ruhsuzluk problemi yaşayan Inter'e de Fatih Terim ilaç olur:)

Unknown dedi ki...

Sabah.com.tr de rijkaard'ı gönderiyor liverpool'a.

Deathbestill dedi ki...

Real Madrid'e Mourinho, Liverpool'a Spaletti, Inter'e Mancini, Pellegrini de 2.sınıf bir takıma gider. Mourinho gitmezse Spaletti Real'e gider.
Benitez mi? Bence Villareal. Hem "patlama" da yapar.
En güzeli de bu olur. Teknik direktörler açısından...

Çetin Cem dedi ki...

real madrid'e oha demek istiyorum. b planını bu kadar çabuk devreye sokmak nedir :)

nebilim dedi ki...

bizimkine salça olmasınlar da isterse yalan rüzgarına dönsün ortalık.

Adsız dedi ki...

rijkaard'a ilismesinler, yakarız bu gezegeni:):)

Unknown dedi ki...

yahu aceto benitezi göndere göndere bi hal oldun... sırf benitez gider temalı 10 post yazdın nerdeyse... bırak adamın yakasını:) benim kanaatim benitez dibi görse bile sezonu tamamlar... bir liverpool muhibi olarak da m.oneill'ı isterim illa değişim olacaksa o da yeni sezon için...

Adsız dedi ki...

Ben sunu anlamakta zorlaniyorum. Mourinho Inter'i ilk senesinde sampiyon yapti. Ve bu sene de ligde de rakipsizler. Italyan medyasi Mourinho'yu nasil gonderebilir ki? Adamlar Genoa gibi bir takima deplasmanda 5 tane attilar. Inter'le cekisecek gibi Juventus habire takilip duruyor. Inter bu senede de Seria A'yi alacak. Bence gruptan cikamasalar bile hic bir guc Mourinho'yu Inter'den koparamaz.

indian dedi ki...

reinhard saftig hangi takımda abi ?

SkyCaptain dedi ki...

Fenerbahçem'den sonra sempati duyduğum iki takım Liverpool ve Real Madrid. Üstte bir arkadaşın yazdığı gibi Madrid'te Benitez, Liverpool'da Mourinho süper olurdu. Bakalım kader buna izin verecek mi?

ACY dedi ki...

peki ya rijkaard (!) Bu sefer de liverpool'a yazdi onu turk spor medyasi. tav$an daga kusmu$ dagin haberi olmami$..

Mogor dedi ki...

açıkta kalanlardan birini de milli takıma alalım.

cortez85 dedi ki...

Raul guti pellegrini, ALBIOL FUERA... FABREGAS, VILLA, MOURİNHO AL MADRID RAPIDO....

cortez85 dedi ki...

Mi equipo para mañana: Casillas, Arbeloa, Pepe, Albiol, Marcelo, Xabi Alonso, Granero, diarra, Kaká, Raul, Acuña. Puede entrar Vandervaart por Acuña y Guti de segunda punta.

Çetin Cem dedi ki...

madrid rafa'yı ister, rafa da madrid'i. ama liverpool-mourinho... olmaz. kan uyuşmazlığı var.

winston barian dedi ki...

noatsamisa'dan alıntı: benitez ve ekibinin tazminatı 20 milyoncuk, o giderse torres başta olmak üzere diğer tüm ispanyollar ne olacak? yeni gelen hoca bu kadar ispanyolla çalışmak ister mi? istese de kadro derinliği için en az 4 transfer lazım, yankee lerde bu kadar para var mı?

Shareef dedi ki...

Rafa gitmez bütün staffı kovalım derlerse 50 milyona çıkıyor. reykart liverpool'a sabahtan değil önceki gün ingiltere basını yazdı. Maurinho Real'e süper olur. İntere spalletti.

Liverpoolicin.blogspot.com

Vandir dedi ki...

mancini de serie a yı kazanıp durmuştu, inter yönetimi artık serie a ötesi bir başarı istiyor (şl)

fd dedi ki...

Liverpool icin Klinsmann'in da adi geciyor. Amerikalilar geldiginde ilk onunla görüsmüslerdi zaten. Yine olabilir birseyler...

ynwa dedi ki...

benitez kalacak. 2014'e kadar sözleşme imzaladı daha 6 ay once. liverpool küme düşsün gene de yankeeler yaklaşık 20 milyonluk (ekibiyle birlikte) tazminatı gözden çıkarıp benitez'i kovmaz. adamların liverpool umrunda değil, tek dertleri kulup üzerinden borçlarını vs ödeyebilmek. ha perez çıkıp, tazminatını biz veriyoruz gel real'e falan derse orasını bilemem. ama o kadar da uçar mı, sanmıyorum.

ayrıca mourinho'nun bu yankeelerin altında çalışması için aklını peynir ekmekle yemesi lazım.

kujoon dedi ki...

spaletti çok uygun çözüm olur liverpool için.aquilani de var kadroda işte daha nolsun..

berthelemy dedi ki...

spalletti beşiktaşa gelse ya.

Adsız dedi ki...

bence bu sezon içinde kimse yerinden kıpırdamayacak. simeone inter için önemli aday ama kimse mourinho'yu kolay kolay bırakmaz. tek olasılık real'in pellegrini'yi kovup benitez'i istemesi olabilir ki onun için de sezon sonu daha olası.

dogan pamuk dedi ki...

adanalı çoktan planını yapmıştır bence. hal böyle giderse en kral o çıkacak kaostan. ya galacticosu ya da liverpool u tercih edecek. ne güzel.