29 Eylül 2009

Şampiyonlar Ligi #2/1

Fiorentina ilk maçtan 3 puandan daha fazlasını kaybetmişti Lyon'da. Gilardino da kırmızı görünce Liverpool karşısında işleri zordu. Tabii kağıt üzerinde. İngilizler ilk yarıda helva gibi olunca İtalyanlar bıraz sıkı basıp işi bitirdiler. Hafta sonunda ligin dibindeki Livorno'yu deplasmanda zar zor deviren Fiorentina, Jovetic'in 2 golüyle 3 puanı kaptı. Üstelik Mutu'nun hayalet gibi dolaştığı maçta. İkinci yarıda topa sahip olmada ilk çeyrekte Liverpool %75'e kadar çıktı ama Frey'e çok da fazla zorluk çıkarmadılar.
Liverpool'un klasik defans hataları devam ediyor. Havadan sektiriyor ve araya adam kaçırıyorlar. Hafta sonunda Chelsea deplasmanında işleri çok zor. Grubun diğer maçında Lyon 30 dakikada 3 yapıp maçı da 4-0 aldı Debrecen deplasmanında. Gecenin en görkemli galibiyeti 4'e bağlayan Sevilla'dan. Rangers'ı deplasmanda 4-1 ile geçtiler. Hafta sonunda Real Madrid ile evlerinde oynayacaklar. Inter, Rubin Kazan deplasmanında çok kötü oynamış, 1-1 iyi skor demek lazım. Barcelona 2-0 ile Dinamo Kiev'i geçti. Şaşırtıcı olan skorun 3 altında kalması tabii (!) Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal klasiği vardır Emirates'de. Yine ıkındılar ve son 20'de işi bitirdiler. Gecenin fırsatı kaçıran iki takımı öne geçtikleri maçlarda zayıf rakiplerinden 3 puanı alamayan Stuttgart ve Az Alkmaar. Silik eşleşmelerin olduğu bir geceydi. Sanıyorum Star tarihinde ilk kez bir Şampiyonlar Ligi gecesini pas geçti. Yayınladıkları adını bilmediğim dizi, bir futbol maçından fazla reyting alıyorsa bu ülkede diyecek birşey yok tabii (!)

23 yorum:

Beercholic dedi ki...

büyük kaçış.. star ekranlarının sevilen ve VAZGEÇİLMEYEN dizisi..

Tuğberk dedi ki...

Arsenal şiir gibi oynadı , 25 veya 30 şut yolladı yine..Barcelona'da 26 şut yolladı kaleye..

Arsenal ve Barcelona gibi iki izlenesi takım varken star tv'nin yaptığına bakın..Neyse ki internet var..

AbSurDMaN dedi ki...

Tarihinde ilk kez değil, birkaç kez daha olmuştu, eminim çünkü sadece karasal yayına sahip birinin maç izlemek için tek seçeneği Şampiyolar Ligi maçları oluyor. Maç yayınlamama nedeni olan o dizinin yanında Prison Break de olunca bütünlüğü bozmak istememişler sanırım. Misal her salı PB, dedikleri saatten 45 dakika sonra başlıyor, amaç o diğer dandik dizinin reytingini arttırmak. Bu geceki maç vermeyiş de o dizinin reytingini arttırmak içindi büyük ihtimal, garip.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Açıktan 2 maç yayınlamak üzere bir mecburiyetleri olduğunu tahmin ediyorum.Beşiktaş yarın Rusya'da 7'de oynayacağından 2 maçıda Çarşamba'ya koyup fırsatı değerlendirmiş,gerisini D-Smart'a bırakmışlar.Ben zaten hala neden tüm maçlar şifreye geçmiyor şaşırıyorum ama Avrupa ligi'nde olduğu gibi Şampiyonlar ligin'de de belli sayıda maçı açıktan verme zorunluluğu var herhalde,yada umarım,zira böyle bir şey yoksa zamanla şifre kaçınılmaz...

sagittarius dedi ki...

star altyazı geçti. bir haftada en fazla 2 şampiyonlar ligi maçı yayınlayabiliyorlarmış. yarın beşiktaş maçı erken olduğu için (moskova'da şl maçları erken oynanıyor, yerel saat farkından dolayı) yayınlanacak ikinci maç için yine yarınki manchester maçını seçmişler. o yüzden bugün maç yayını yoktu.

ama bu bi bahane midir?

ben kabul etmiyorum...

SirEvo dedi ki...

bir haftada max. 2 maç yayınlanıyorsa ve yarın bjk maçından sonraki maçı da yayınlayacaklarsa, bahane olayı kalmaz ortada, ki manutd maçını veriyorlar. Yani kızacak bi' durum yok, ama bugün de bir maç izlesek iyi olurdu.

Bu arada bjk maçının spikeri ilker yasinmiş, geçmiş olsun. :D

L dedi ki...

nikopolidis sanırım kariyerinin en iyi gecesini geçirdi, mağlubiyete rağmen.

srknsngn dedi ki...

uefanın kuralları gereği d-smart salı ve çarşamba akşamları oynanan şampiyonlar ligi maçlarından 2 tanesini ve perşembe akşamları oynanan uefa avrupa ligi maçlarından 1 tanesini açık kanaldan vermek zorunda.
yani en fazla şu kadar maç diye bir durum yok ortada.
teknik imkanların yetiyorsa istediğin sayıda maçı ver.
ama işin ucu paraya çıkınca d-smart a mahkum bırakmak için ellerinden geleni yapıyorlar işte.

Tuğberk dedi ki...

ben bıktım beşiktaşın rakiplerini izlemekten..

trt 3 gider dortmund-schalke , hamburg-bayern maçları varken wolfsburg-hannover maçını verir , star gider sırf aynı grup diye aynı gruptaki maçı verir..en azından bu akşam bir arsenal maçı izleyebilirdik..

anotherday dedi ki...

Tanıtım müziği Chhhampionsss 'ın bile maçlarını seyrettirmeye yettiği şampiyonlar ligini uzun yıllar d smartımız olmadığı için anlamadığımız dillerde seyredeceğiz anlaşılan

otti dedi ki...

rubin kazan beceriksiz forvetleri yüzünden 2 puandan oldu. barça 3 altında kaldıysa kiev kalecisinin hayvanlaşması yüzünden hep

sunshine dedi ki...

Ben eskiden hem starda hemde başka bir kanalında aynı aynı saatte iki şampiyonlar ligi maçını canlı ve şifresiz verdiklerini hatırlıyorum.Yani haftada 4 tane maçı şifresiz veriyorlardı.Son yıllardamı gelmiş bu kural.

aksilaz dedi ki...

Bu kural yenimi çıkmış. Eskiden grupta Rus takımı cıkınca ogünkü iki maçıda verirlerdi. Ayrıca sonraki yada önceki günde 21:45 teki maçı yayınlayabiliyorlardı. Star D-Smart sattırmak için her yola başvuruyor.

nikolatesla dedi ki...

haftada değil UEFA nın sitesinde maç günü 1 maç vermek zorunda diyor. Match day der buna İngilizler, What is the score?

liverpoolandkop dedi ki...

en az 2 maç yayınlanır diyenler olmuş ama zamanında 3 maç yayınladıklarını çok iyi hatırlıyorum hatta 4 maç bile yayınlanmış olabilir Moskova saat farkı yüzünden.

okka dedi ki...

zaten starda barcanın bir maçını izlemek için barcanın en az çeyrek finale çıkması lazım.varsa yoksa manu maçı yıllardır.genel yayın yönetmeni ingiliz midir nedir?

tofi dedi ki...

terim, dünkü gökdenizi izlememiştir , almıycagı icin..inter 11-11 ken de kötuydu, laubali balotelli atildiktan sonra iyice baskı yedi ama rubin kazan'ın gücü bir yere kadar, yalnız ilk goldeki lucio nun ağırlığına ne demeli bilmiyorum, neticede inter için iyi sonuç

Serhat dedi ki...

Bu ülkede UEFA kupası final maçı yayınlanmadı, şampiyonlar ligi grup eleme maçı nedir ki :)

serkan dedi ki...

Rubin Kazan'ın golü harikaymış bu arada..Topu saklama, aktarma, dripling, çalım, son vuruş ne ararsan var..

Megame dedi ki...

Carlos kardeşim, o adını bilmediğin dizi meşhur Prison Break'tir. Dün yayınlanan ise dizi tamamen bittikten, hidayete erdikten sonra (evet diziyi 4. Sezonda tamamen toprağa gömdüler) hafif film tadında çekilen 100 dakikalık "Final Break" bölümüdür. Tabi, Prison Break'i bilmeyenler için dün geceki "dizi finali" hiç bir anlam taşımamış olsa gerek.

BT dedi ki...

bunu da dikkate alın
http://sutvegol.blogspot.com/2009/09/starn-foyas.html

venezia dedi ki...

ne 2 maç kotası yahu ? çocuk mu kandırıyorlar ?

fb'nin çeyrek final yaptığı sezon ; 19.30 da cska - fb maçını verip arkasından inter-psv maçını bi sonraki günde başka bi maç yayınladıkları günleri ne ara unuttular ? ya da unutmaları işlerine mi geliyor ?

hayır bi de milleti salak yerine koymaları yok mu !! resmen sıvama !

cem dedi ki...

hukukcu kiz arkadasim oldu beridir hep bi tazminat pesindeyim. star'i bu yuzden mahkemeye versek bi sey cikar mi acaba?