20 Eylül 2009

Manchester United 4
Manchester City 3

Manchester City geçen haftaki çirkefliğinin cezasını çekti derbide. Adebayor'a sahip çıkan Hughes hakeme şarlamasın(!) İlk yarıyı büyük bit keyifle izledik ama 46-96 arasını gazete telaşına heba ettik. Eve gidip bir daha seyretmeliyim ikinci yarıyı. United'ın, Alex Ferguson'un, en çok da Gigs'in kazanmasına sevindim. Bazıları kazanmak için doğar.... (photo: Woody Guthrie: "This Machine Kills Fascists" )
Goller:
Rooney 2
Fletcher 49
Fletcher 81
Owen +95
Barry 16
Bellamy 52
Bellamy 90
Manchester United Ben Foster, Patrice Evra, John O'Shea, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Darren Fletcher, Luis de Abreu Anderson (Michael Carrick, 90), Ryan Giggs, Ji-Sung Park (Luis Antonio Valencia, 62), Wayne Rooney, Dimitar Berbatov (Michael Owen, 78)
Manchester City Shay Given, Wayne Bridge, Joleon Lescott, Micah Richards, Kolo Toure, Gareth Barry, Shaun Wright-Phillips, Stephen Ireland, Nigel de Jong (Martin Petrov, 83), Carlos Tevez, Craig Bellamy
Seyirci: 75,066

9 yorum:

Emre Ozucoskun dedi ki...

bir manchester utd klasiği, formalarına yapışmış şaibeyi hiçbir zaman silemeyecekler... tr'de de benzerleri var, onlar da silemiyor...

Genel Sekreter Vak dedi ki...

afferim manu'ya.

Efe Yılmaz dedi ki...

hem adebayorsuzluk, hemde robinhosuzluk Hughes'in hamle yapmasını engelledi. 60 ila 81 arası manU maçı domine ederken, Hughes zayıflayan klübesinden dolayı sadece oyuncularının yerlerini değiştirerek bir şeyler yapmaya çalıştı. tek dışardan hamlesi petrov'u oyuna sokmak olabildi. elinde bu maç için kullanabileceği başka yedek yoktu. Owen , ise inatla kendisini almayan RAFA'ya selam gönderdi. Forma gene kırmızı ama Liverpool kırmızısı olmalıydı.

alessandro del piero dedi ki...

bi emre ozucoskun klasigi, her zaman yenilenin, mazlumun yaninda.. hafta icinde de saibleyle yendik sekiztas'i. hihi arkadasim..

Mesut Tok dedi ki...

M.United ilk yenilgilerini tattırdı.Hughes ve bütün City'lilere.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

WANTED ACETO

spain champion
turkey 8th

WANTED BULENT

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

7 goals and all goals from british platers scottish fletcher english rooney owen and barry, welsh bellamy

hala madrid 5-0

ronaldo 4 messi 3

Unknown dedi ki...

Manchester City'i çekemeyen çatlasın :))))

Kerem dedi ki...

segili aceto, senin kalieminden Bellamy hakkında bir post olsa da keyifle okusak... kendisi hakkında kopuk kopuk bilgilere sahibim ama bu "deli" ekolünden gelen oyunculara ayrı bir sempatim var. golleri tek kelimeyle harikaydı. keşke daha fazla "kafayı kırmış" oyuncu görsek sahalarda. başklarını incitmemeleri koşuluyla tabi.