3 Temmuz 2009

Zidane vs. Ronaldinho

Zidane, Ronaldinho'yu bakkala gönderirken...

24 yorum:

Trofolo dedi ki...

Iste ben buna gülüyorum arkadas :)

Oğuz Serdar dedi ki...

Ronaldinho, 2004'de geldiği La Liga'da, Zidane ve arkadaşlarını hatta F. Perez'in imparatorluğunu toptan bakkala göndermiştir. Bu olsa olsa istisna olur. :)

Sinan Yılmaz dedi ki...

heheh her zaman 1 numarasın Zizou

aşkın dedi ki...

Ancak kendi döneminin 1 numarası olur kel papaz.Karşısındaki şebek de müstehak yediği çalıma.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

İlhan Mansız'ın Carlos'u BİM'e gönderdiği bir futbol dünyasında normal böyle şeyler...

erdersson dedi ki...

zidane la ronaldinho kıyaslanamaz bile. zidane a ulaşmak kolay değil.

Recoba dedi ki...

Hayırdır, Bu Ronaldinho haberi aceto, yoksa Fenerbahçe ve Ronaldinho olayından mı haber konusu oldu.

baris dedi ki...

ronaldinho'nun barcelona'da oynadığı beş sezonda barcelona'nın da real madrid'in de ikişer şampiyonluğu var.

demek ki, ronaldinho zidane ve arkadaşlarını hatta f. perez'in imparatorluğunu toptan bakkala falan göndermemiş de, bu küçük görüntüde gördüğümüz üzere kendisi pek de güzel gitmiş bakkala (:

venezia dedi ki...

nic39'un ibrahim toramanı 4.levente göndermesi de unutulmazlar arasında tabii..

Minero dedi ki...

Zidane gibisi yok arkadaş. Bu adam başkaydı. Artistlik peşinde olduğu için değil yapması gerekeni şık yapmak için yapardı bu tarz şeyleri. Gerçekten Futbolcuydu...

Adsız dedi ki...

sadece bir çalım, bir bakkal yolculuğu değil de 2006'daki diz çöktürüşü harikaydı. Ronaldinho da iyi futbolcuydu ama zidane'ın da sıfatı futbolcu olduğuna göre şimdikilere başka bi şey demek lazım

WTF dedi ki...

biri zeka futbolunun digeri şov futbolunun öncülerinden. Burda zeka biraz önemi geçmiş ne =)

aşkın dedi ki...

pErEz/uA
Haklısın, bu ikisi iyi futbolcu ise Messi ve C.Ronaldo'ya daha üst sıfatlar vermek lazım.

Adsız dedi ki...

ikisinide bi 10 sene sonra görmek lazım aşkın ronaldinho da 2 sene önce önünde uzun yıllar var ve durdurulamaz deniyordu ama performans oku aşşağı doğru gidiyor hergün.
Belki de eski ustaların karşısında secdeye yatıyor o ok.

Messi de CR de iyi oyuncular ama yol daha uzun

t.nvl dedi ki...

bunun bir de haginin r carlosu süper markete gönderdiği bir benzeri vardı

lancey dedi ki...

ronaldinho 2005te futbolun zirvesindeydi,zidane herzaman zirvenin de üstündeydi

Selocan dedi ki...

Ronaldinho'yu çok severim Fakat Zidane... onun önünde saygıyla eğilirim. Teknik olarak Messi ve C.Ronaldo daha üstün olabilirler ama hiçbiri Zidane olamaz. Bugün işte bu büyük saygıyı Kaka görüyor. Messi ve Ronaldo gibi fantastik değil fakat Kaka en büyüğü tıpkı Zidane gibi.

Mr.Eko dedi ki...

@oğuz serdar : Ağzını öpeyim.. Ya da öpmeyeyim ya ağzına sağlık:)

FK dedi ki...

bu hareketin kralını hagi yapardı. uefa kupası finalinde bergkamp'ı uefa super kupası finalinde de roberto carlos'u yemişti.

aşkın dedi ki...

pErEzUa
Haklısın temkinli olmakta fayda var, bunun yanında bu çocuklar daha bu yaşta 2'şer Şampiyonlar Ligi finali ve 1'er şampiyonluğa, liglerinde birden fazla şampiyonluğa eriştiler.
Üstelik bütün bu başarılarda takımlarının baş aktörleri oldular.
2010'da Messi Dünya kupası alırsa daha o yaşta Zidane'ın tüm kariyerinde aldığı kupalardan elde etmiş olacak.Aslında tarihe tanıklık ediyoruz ama çok farkında değiliz.
Bu çocuklar kariyer olarak hızlı yaşayıp genç ölebilir ama zaten uzatmaya da ihtiyaçları olmayacak, her başarıyı fazlasıyla yaşayacaklar.
Keza Zidane parladığı vakitler futbolda bugünkü kadar katı defans ve aşırı fiziki mücadele yoktu, yıldızlar çağıydı o zaman.
Zidane'ın bir avantajı da oynadığı milli takımın bugünkü futbolun temellerini atan bir oyun ortaya koymasıydı.Zamanın defansif ortasahalarının en iyileriyle oynadı.Fransa mili takımının bu özelliğini korumasıyla 2006'da bir kez daha kendini gösterebildi, en azından tekli eleme maçlarında.
Enteresandır aynı durum Real Madrid kariyerine sekte vurdu, defansif futbolun yaygınlaşmasıyla bol yıldızlı Real Madrid 2003'ten itibaren başaşağı gitmeye başladı.
Fazla uzun yazdım son olarak şahsi görüşümü ekleyeyim, Zidane'a bugün şeklen en yakın isim Kaka.Bunlar yetenekli yöneticiler, zor bulunur.
Ben ise yetenekli yöneticileri değil insanüstü yıldızları tercih ediyorum.Zaten Zidane ve Kaka kadar popüler olmayan bir yetenekli yönetici de mevcut, ondan hiç bahsedilmiyor nedense.
İsmi 4 harfli ve Barcelona'da oynuyor.

matiasemilio dedi ki...

yalnız Zidane'ın vücut koordinasyonuna bakar mısınız ??
akşam halısahada yapıyım bunu...

sinem dedi ki...

bu da o kadar olmasa da hagi vs. alex gibi olmuş. zizou'ya kurban olsun be ronaldinho kim hıh :)

serdark dedi ki...

Iste Zidane in bu ozelligini seviyorum!!!!

Dunyada su calimla karsisindakini bakkala gonderebilecek milyon tane adam var. Hatta bizim mahallede az cok top oynayan her velet halisahada bunu yapiyor zaten. bin tane de teknik topcu bu hareketi yapar herhalde. Ama Zidane ACIK ACIK gostere gostere sana bana kagit uzerinde anlatirmiscasina yapiyor bu hareketi, ve aslinda her hareketini. Baskalari bunlari kivrakligi cevikligi kas goz arasinda yapicak (ki o yuzden 3 sene sonra o ceviklik gidince adi unutulacak) ama zidane in raharliga bakin, bacaklari birer metre acarak bakkal yapiyor! bravo!

mw dedi ki...

Yolumuzu aydınlattın Zizou.