3 Temmuz 2009

Transfer Notları #4

- Kader Keita için O.Lyon'un açıkladığı bonservis 8.5 milyon artı 500 performans bonusu. 9 milyon ve oyuncuya muhtemelen verilecek 3 milyon euro ile Galatasaray için 12 milyon euroluk bir imza. Gelecek yıl yapılacak yayın ihalesinden çok şey bekleniyor ya da biri satılacak.
- Ertuğrul Sağlam haklı çıktı! Tebrikler. İki yıl önce Cisse geldiğinde iki yıl sonra Avrupa'da büyük bir takıma gider demişti! Marsilya bonservisi elinde olan Cisse'yi kaptı. Deschamps Monaco'dan eski hocası.
- Ya Servet ya da Diawara diyorlardı. Marsilya, Bordeaux ile anlaşmaya vardı. Diawara imzayı atıyor.
- Real Madrid, David Villa için teklifini geri çektiğini açıkladı. Yok bir de onu da alsalardı! David Villa büyük bir ihtimalle Barcelona'ya gidecek. Laporta'yı zora sokan Eto'o da takımda kalırsa kulübede oturacak.
- O.Lyon Benzema ve Keita'yı sattı. Lisandro Lopez için Porto'ya 20 milyon euro teklif ettiler.
- Arsenal'de Silvestre ve Gallas yolcu. İkisi de kapanın elinde kalır.
- Ferrari Beşiktaş'a biraz naz yaptı ama 2.5 milyon euro yıllığa hayır diyemedi. Bonservis için İtalya, 5 milyon euro diyor.
- Ze Roberto 34 yaşında bir transfer daha patlattı. Hamburg'a gitti yıllık 3.5 milyon euroya.
- Vincenzo Montella futbolu bıraktı.

42 yorum:

FK dedi ki...

Villa Barca'ya yakışır. Bize de Lincoln'ün yerine bi Tabata çok iyi gider.

pclion dedi ki...

Sanırım bonservis için Ülker'le imzalanan forma arkası reklamına güvenildi, 4 yıllığına 27 milyon dolarlık bir anlaşmaydı bildiğin üzere. Keita'ya verilecek ücret olarak yıllık 2 milyon euro gibi konuşuluyor her yerde ama belli olmaz tabii, 2.5 civarı bir fiyat olursa da çok şaşırmam. Servet işi olsaydı şu transferin maliyetini rahatlıkla karşılardık ama olmayınca olmuyor işte. Başka taliplisi var mıdır acaba, herhangi bir bilgin var mı Bülent abi? Diawara yerine Bordeaux girmesin bu transfere? :) Marsilya'ya da iyi nispet olur, TSL usulü.

Yalnız Ferrari'ye yıllık 2.5 milyon euro bana baya bir fazla geldi. Belki Beşiktaşlı arkadaşlar kızar ama o kadar vereceklerse gidip Lugano'yu alsınlar. Bari Yıldırım Demirören nispet kontenjanını doldurur, hem de ligi tanıyan, sağlam bir stoper almış olurlar fazla bonservis vermeden. Figer yine imza bedeli falan derken 1-2 milyon tokatlar zira. Yine de Ferrari'den daha akılcı bir transfer olur bence, hele şu fiyatlar söz konusuyken. (Buraya da iğrenç bir espri iyi giderdi ama onu da hayal gücüne bırakayım okuyucuların ve koşarak blogu terkedeyim.)

hulleci dedi ki...

Ben de çok merak ediyorum Eto'o mevzusu ne olacak diye. Eğer satılmazsa ve kontratını da Barcelona'nın halihazırda sunduğu şartlarda uzatmazsa Barca yönetimi ya herru ya merru deyip geçen sezon bu kadar etkili bir performans ortaya koyan oyuncusunu bir sezon kulübeye çakacak mı? Bence de yaparlar, yapmalılar da.

Adamın çok ciddi karakter problemleri var. Standart paragöz bir adam olsa on kere giderdi Man City'ye. Niyeti hem voliyi sağlam vurmak hem de bunu Barcelona'da yaparak, Barca yönetimine kendi uçuk taleplerini dikte ettirmiş bir oyuncu olarak diğer Barcelona oyuncularının üstüne çıkmak gibi geliyor bana.

ACY dedi ki...

eskiden olsa cok ucuyor gibi olurdu ama alinanlari gordukten sonra bu galatasarayin defansina bir de gallas gelse diye icinden gecirmiyo degil insan, yalan mi?

AbSurDMaN dedi ki...

Lisansro Lopez'i Galatasaray'da görmek isterdim...

delgado dedi ki...

villa'nın oyun tarzı daha çok manu'ya gider, barcelona'ya pek uymaz gibi geliyor. benzema'yı barca alsa daha iyi olurdu bence...

Hrngndz dedi ki...

galatasaray bu sene ligin tozunu atar zaten geçen seneden kaliteli bi kadro vardı şimdi daha iyileri yavaş yavaş gelmeye başladı..sadece rijkaardın gelmesi bile takımın havasını değiştirdi getireceği total futbol anlayışı oyuncuların karakterlerine çok uyuyor....ve bana göre uefa kupasının mutlak favorisi...skibbenin uefa kupasındaki başarısını düşünürseniz rijkaardın bunu kalitesiyle oyun mentalitesiyle ve tecrübesiyle aşacağını söyleyebilirsiniz....diğer takımlara bakarsak fenerbahçe iyi yabancılar alamazsa bu daumla lig üçüncülüğüne oynar... uefadada en fazla 3.turda elenir ...beşiktasın şampiyonlar liginde maximum 5 puan toplayacağını düşünüyorum oda en iyimser kurada ... ligdede biraz mustafa denizli balıyla 2. olurlar..sivas ilk 4e girer gibime geliyor trabzonu konuşmak bile istemiyorum komedi filmi çeviriyorlar resmen...

bu arada real madrid bu kadar adam alıyo ama bana göre cacık olmaz realden.. bi kere teknik direktör seçiminde yanlış yaptılar..hiddinki getirselerdi bi nebze barcayla kafa kafaya yarışırlardı ama artık hayal..dikkat ederseniz hep forvete dönük adamlar aldı real madrid. zaten bu yönde sorunu yoktuki..reale savaşçı oyuncu lazım oyunu iki yönde oynayabilen dmcler ve çok iyi 2 stoper lazım gagoyla lassanayla heinzeyle metzelderle insanlıkdan nasibini almamış pepeyle yapamazsınız bunu...bana göre gene yapamıcaklar ellerinde patlıcak bütün transferler..

manchester united bu sene durgun bi dönem yaşıcak bana göre çünkü güç kaybettiler ...liverpool biraz paraya kıyıp akıllık etseydi iyi adamlar getirebilseydi şampiyonlugun mutlak favorisi olurdu şimdi ilk 3e anca oynar. david villayla ilgileniyorlarmış...villa ne yapabilir liverpoolda allah aşkına bana göre abartılıcak bir oyuncu değil...liverpoolun aradığı oyuncu maicon ve ibrahimovicdir

bu arada italya ligi tam bir çöplük oldu..ilgi görmeyen bi lig haline geldi.. şike skandalları ligin içine etti bana göre...en basit örnek gourcuff bile milanı reddedip bordeauxla sözleşme imzaladı.... hey gidi milan heyy...eskiden herkes milanda oynamak için can atardı .. şimdi kıytırık dzeko bile gitmek istemiyor milana

barca bütün kupaları alır götürür yine messi sakatlanmazsa

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

montella-tott-delveccio + batistuta y capello

rome campeon 2001. but now finished. also italian football is dead..


ok ok ok ok ok ok . i have a question. arda arda arda arda

who is arda ? i really don't know arda. is he in gala. is he turkish. did he played against spain-turkey (1-0 y 2-1)

i want to learn arda. i didn't watch spain-turkey matches. (2-1 y 1-0

ok let me learn this superman or he-man or batman arda.. jejejeje

is arda frankenstein ? jejejeje

gracias y saludos babies....

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

now priority is david silva, xabi y arbeloa

look at this bulent.

http://www.marca.com/deporte/futbol/equipos/real-madrid/2009-2010/proyecto-florentino/

florentino project. what does he do since june. day by day....

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

soul soul soul. jejejejeje.. i watch footbaal since 1970 world cup. 39 years. also played football in army amateur. football is played with legs and head. not with soul. what is soul ? have you ever seen a soul ? jejeje soul is a accepting. we don't know , we don't see but we accept soul. i'm a catholic and baptished in catholich church but i'm a materialist catholics.

i will ask to my baptise father "what is soul ?" he will say " my son. soul is everywhere. he's god breath. under jesus christ skin. and jesus is son of god. may jesus and saints be with you. in nomini christi AMEN !!!!!" jejejeje

this is FC SOUL UNITED. from south london jewish district.

frankenstein- godzilla - dr. jivago jejejejeje

que viva 4-3-3...

Adsız dedi ki...

try to ask sergio ramos, "who is arda?"
first match ramos played well but second match arda did a show against ramos and senna. he past all of your players a lot of times.

Didn't watch euro 2008?
Arda was better than arshavin and silva

Unknown dedi ki...

kus gibi ucardı olimpiyatta...

Adsız dedi ki...

31 ligas y 11 eurocopas,

If you don't know who Arda is, that means that you don't watch football closely in Europe. Internet has made everybody's lives easier. If you want to get an information about anything, it is literally one click away. Therefore, if you don't know who Arda is, you can search and find tons of information about him.

On the other hand, we know everything about Real Madrid and Barcelona because I personally watched Real Madrid 2-6 Barcelona game 3 times. That was a pretty good horror movie for you guys :)

okka dedi ki...

arda arshavin ve silvadan daha mı iyi? Şu gs taraftarlarının büyük egosuna hayranım.
bu arada montellayı şampiyonlar liginde attığı gollerle ve gol sevinci ile hatırlıacaz iyi golcuydu vesselam.

Schumy dedi ki...

Bu paraya Babel alınabilirdi demek imkansız. Babel için Liverpool' un 10 milyon euroyu peşin istediğini hepimiz biliyoruz. Bu sene başarılı olabilirsek Babel önümüzdeki sezon da alınabilir, sonuçta Rijkaard bizde ;)

Liverpool' dan Lucas Leiva' ya dikkat etmek lazım, hem satılık listesindeymiş hem de Haldun baba İngiltere' ye gitmiş ;)

fyckreth® dedi ki...

@31 ligas y 11 eurocopas
Arda is best player in the world for Gala fans.. who plays in Gala, then superman, best player.. now Abdelkader Keita is superman like Cassia Lincoln was 3 years ago..

nebilim dedi ki...

Bülent bey, 2 sorum var size..
1. Valenci'dan miguel ile kader keita iyi bir ikili olur mu yoksa defans zaafiyeti yaşanır mı?
2. Liverpool'daki philipp degen hakkında görüşleriniz nedir? sakat olmayan bir degen sakat olmayan uğur uçar'dan iyi midir?

dr feelgood dedi ki...

montella bıraktı demek. vay be fowler ve stan collymore ikilisinden sonra en sevdiğim ikili de artık tarih oldu.

@ramon

arda turan is a gifted youngstar. he can play on both sides of the field. he is good with the ball and off the ball. there are many videos about him on youtube. i will just post a random one i m too lazy to look for a detailed one.

http://www.youtube.com/watch?v=uJH3gSLqxo4

varol döken dedi ki...

@hrngndz
sepp blatter'in teklifini sana iletmekten mutluluk duyarım:

dünya üzerindeki bütün takımların teknik direktörü... bundan sonra hepsi sana bağlı, ne dersen ne yazarsan onu yapacaklar hatta daum haber göndermiş, ben çeyrek final düşlüyordum ama hrngndz abimiz ne derse doğrudur 3. turda bu işi bırakırız diye... uefa kupasının üstüne de galatasaray yazmaya başlamışlar malum şampiyonlar liginde tehlikeli olmuştu saha içinde...

montella her tipik italyan forveti gibi dengesizdi, zoru atar kolayı kaçırır, saç baş yoldurur ama ben severdim çok fiziğini, saha içindeki duruşunu... futbolla ilgili son bildiğimiz adamlar da yavaş yavaş gidiyor, kapanıyor dönemler...

@okka
arda buradaki ispanya maçında sahadaki herkesten daha iyiydi... her türlü egoyu da övgüyü de hak ediyor, aklını da kullanıyor, sonunda ispatlayacaktır söylenenlerden az olmadığını...

matiasemilio dedi ki...

severdik montella'yı romayı sevmemin sebeplerindendir batigol ve zagoyla birlikte..zago demişken ferrari inşallah zago kadar başarılı olur Beşiktaşta..
@pc lion iyi ki yapmadın espriyi :)

K-RaMo dedi ki...

aulas' ın keita ve benzemayı göndermekte bir bildiği vardır. o adam düşünmeden iş yapmaz. 2-3 güne yenı adamlar getirir takıma

BuRaK dedi ki...

şu an çenem ve boğazım ağrıyor gülmekten.bu herif kesin kafayı çekip internete oturuyor. fc soul united taraftarıyım artık.

Bellamy. dedi ki...

keita transferi gayet iyi bir transfer gsaray için de hala yeterli bi kadrosu yok gsaray'ın, seneye tozunu atacağını iddia edenleri anlamak zor. iyi bir sağ bek, lugano düzeyinde bir stoper, bir defansif orta saha, bir de forvet şart çünkü yedek kulübesi hala bomboş gsaray'ın.

gökhan zan'a güvenip sezon planı yapacaksanız bir beşiktaşlı olarak gülümserim sadece. hele sabri ve gökhan zan'ın yanyana oynadığı bir savunma rijkaard'ı dellendirebilir bu sene.

Unknown dedi ki...

vassell trnasfeyile ilgili fikirler nedir? ingilizler nereleriyle güleceklerini bilemiyorlar bu tranfere...

Erkin Soydaş dedi ki...

Ertuğrul Sağlam onu Cisse için değil Diatta için söylemişti diye hatırlıyorum ben de.

İsim dedi ki...

Gallas ne de yakışırdı be Galatasaray'a.

venezia dedi ki...

- yok artık lebram ceymss!! ze roberto'ya 3.5 milyon Avro,resmen piyango çıkmış adama bu yaşta..
- marsilya büyük bi yanlıştan döndü :)
- montella ise ; birbirinden güzel golleri var ama ben onu 2005 yılında verona'daki maçta chievo'ya attığı o şık gol ile hatırlayacağım..

Hrngndz dedi ki...

@Varol döken

:)) çok esprilisin sağol ama umarım daumu övmeye kalkışmazsın bana...öncelikle sana şunu belirteyim taraftarı oldugun takımı eleştirmek farklıdır desteklemek farklıdır.. ben Fenerbahçeliyim kombinemde var maçlarada gidiyorum desteğimide verdiğime inanıyorum....Kimse Kimseden Daha Çok Fenerbahçeli Değildir....bunlar benim görüşüm öncelikle saygı duyulmasını isterim....burası antu.com değil fanatiklik yapmanın pek bir yarar getireceğini düşünmüyorum....ben sadece objektif davranıyorum daumla ve şuanki transferlerle avrupada başarının sağlayacağına inanmıyorum hatta ligtede...istatistiktikler ve yapılan 10+3 sloganının arkasında yatan saçmalıklar bunu gösteriyor...daha ayrıntıya gireyim biz daumla denizlide son dakika şampiyonlugu kaybetmedik mi kendi egoları ugruna anelkayı yedek bırakan daum değilmiydi dahada önemlisi avrupada başarısız olan daum değilmiydi..hatta avrupada daumla başarı sağlamanın imkansız oldugunu hepimiz bilmiyormuyduk

madem daumu getiricektik niye gönderdik 3 sene önce.. onu geçtim zicoyu niye gönderdik .. adam çeyrek final oynattı takıma . hani istikrardan yanaydık
... 3 takımlı bu ligde kadro olarak şuan en iyi ne yazıkki galatasaraydır...Futbol açısından şanlı tarihimiz var diyoruz tarihimizde 1 kez çeyrek final oynamışız ...3 takımlı türkiye liginde en çok şampiyon olan takımız ona eyvallah...ama Fenerbahçe formasını koysan zaten şampiyon olur bu ligde bu bütçelerle..ve yıllardır transfere en fazla parayı harcayan biz olmuşuzdur peki nedir bu 10+3 fiyaskosu..revizyon yapılacak dendi .. daumlamı sağlanacak bu..

Türkiye liginde şampiyon olmak başarımıdır artık ??? daumu getirerek bunu sağlamak hedefmidir??

şampiyon oldugunda hangi rakiplere bu üstünlüğün beşiktasa galatasaraya hadi belki trabzona.... gariban bursaya antebe kısıtlı bütçelerle takım kurmaya çalışan anadolu takımlarına değil tabiki....

3 takımlı lig bu .. yıllarca öyle oldu ve öyle olmaya devam edicek... ve 3 takımlı bu ligde gelen şampiyonluğu artık başarı olarak sunamazlar önümüze sende buna inanma bence.....ayrıca 26 senedir kıytırık türkiye kupasını alamamışız....

göztepenin bile bir yarı finali birde çeyrek finali var zamanın uefa kupasında kupa galiplerinde.. demek istediğim lig şampiyonluguyla kandıramazlar taraftarı artık... 3kere üst üste şampiyon olsanız ne olur bu ligde Allah aşkına... ligin hali belli... bize avrupada başarı lazım artık ligde değil...

ve çıkıpta diyemiyor sayın aziz yıldırım avrupada başarılı olacağım diye çünkü yapamayacagını biliyor.. işin kolayına kaçıyor... garibim daumda gelmiş bişeyler yapmaya çalışıyor orda...

zamanın faşist ispanyol lideri Franco; Barnebau Stadı için "Bana 100 bin kişilik uyku tulumu yapın" demiş .... aziz yıldırımda saracoglunu tesisleri yaparak resmen afyon etkisi yarattı kongre üyeleri ve taraftar üzerinde..ne yazıkki sizde kalmışsınız galiba

siz türkiye şampiyonluguyla yetinmek istiyorsanız eyvallah ama avrupada başarıyı unutun....

ayrıca real madridin yanlış transfer politikası yaptıgını düşünüyorum.. eksik olan yerlere adamlar almadılar bana göre..real madride 2 stoper ve 2tanede xavi iniesta kalitesinde orta saha lazım

sepp blattere benden selam söyleyin :))

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

gracias a todos

@perezjua
better than silva and arshavin :))) in your dreams maybe. if he's better than arshavin why not in england or spain. even samir nasri in arsenal

@gianlia
after roberto carlos, güiza and aragonés spanish tv broadcasted some turkish games. i know semih (euro 2008) nihat, emre and tunkay (in middlesborough)
yes euro 2008. but i don't remember arda. i know hamit, semih, nihat

@fyckreth.

as i understand . gala fans think they are a fantastic team and their players are superman. baros kewell lincoln good players but not international superstars.

@dr feelgood

yes he can be a young star and talented. but better than silva and arshavin. i never read about arda in newspapers. for example sevilla or sporting gijon wants arda.....

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

semih is good centerforward. if i were rijkaard, i take semih instead of milan baros. if gala plays 4-3-3 semih is more suitable than baros. he seems a target striker.

semih to galatasaray..

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

a llorar CATALANESSSSSSSS !!!!1

where is cesc, where is zlatan ? jejeje

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

casillas > valdes

ramos > alves

albiol = piqué

garay < puyol

marcelo > abidal

lass < toure

kaka + xabi > iniesta + xavi

ronaldo > messi

benzema < eto'o

robben > henry

negredo > bojan

gago > busquets

m.torres > victor sanchéz

heinze < marquéz

raul > gudjonsen

vaart = hleb

Albiceleste dedi ki...

@ramon:

hola, semih plays well enough but he plays for fenerbahçe. and there's a big rivalry between fenerbahçe and galatasaray. they are like real madrid - barcelona. semih won't go to galatasaray probably, just as arda wouldn't go to fenerbahçe.

I don't care about "soul", they are just professional players but there will be a lot of bad reactions coming from the fans.

Fabio Luciano dedi ki...

@ramon

x=4
y=3
z=?

z is the god of them

ata demirer says hello to you.

by the way ronaldo is not bigger than messi.ronaldo is not bigger than anything in this world.he is not "man".look I did not say he is not "man".there are some lacks of necessaries to be a "man" on him..

IBRAcadabra dedi ki...

@ Ramon

Telling that you know Nihat,Hamit, Semih from Euro 2008 but not Arda is a lie indeed.
Lets assume that all your comparisons are correct (frankly speaking, I agree with most of them) but Robben > Henry , where in this world or on which basis ???? What have Robben achieved more than Henry so far? I think if he was playing for another team rather than rm you even don't compare him with Henry.

p.s.Arda > Robben or Sneijder or Van der Vaart which you will see in upcoming years.

ACY dedi ki...

yahu adam (ramon) real madrid taraftari hala gs mi real madrid mi arda mi silva mi ronaldo mu falan diye a$ik atmaya calisiyoruz farkli kulvarlardayiz adamin bi futbolcuya verdigi para bizim ligimizdeki 2 takim haric 15 takimin degerinden fazla tamam bende gs taraftariyim ruhtu takim oyunuydu hirsti mucadeleydi bende seviyorum bunlari reali yendigimizde oldu ama birakin adamlar oyunda yapilmayacak kadro kuruyolar sevinsinler konu$sunlar azicik bizim kadrolar nerede onlarinki nerede yahu biz birbirimizi yerken daha az komiktik kanimca

venezia dedi ki...

'in your dreams maybe'
jejeje

şimdi bi monte ısmarlıyorum bobilere ; ardayı tanıtmaca ya da arda'yı arshavin'den ve silva'dan daha iyi göstertmece hiç olmadı yemeyin bizi dedirtmece,yapmayın etmeyin 'aslanlar' diye yalvartmaca vs vs vs vs

yahu adam tanımıyor işte zorla mı tanıtacaksınız,nedir bu imece usulü el birliğiyle hep bir ağızdan 'anlatmaca' a dostlar ?

bırakın o da bilmeyiversin,merak etmeyin arda'nın değerinden 2-3 milyon euroLar düşürmez ya bu eksiklik..

erenbatum dedi ki...

Ramon you see barca this season.
First match of the barca-rm scored is 3-1. You will learn that

ALWAYS BARCA>REAL MADRİD

JEJEJEJJEJEEJEJEJE

erenbatum dedi ki...

BARCA>REAL MADRID

Because Real have got money,
Barca have got love of the people.

Adsız dedi ki...

Kimsenin real madrid ile yarışma veya ardayı ramona pazarlama gibi bi düşüncesi yok burada.

ben de biliyorum realin bizden güçlü olduğunu ama şükürler olsun ki kendimi ezdirmememi sağlayacak iki zafer yaşattı takımım bana real madrid karşısında. izin verinde iki kelam etmeye hakkımız olsun.

Ayrıca Türk insanın kendini küçük görmesi can sıkıcı. yarı final oynayan Türkiye'nin yıldızıdır arda onsuz çıktığımız iki maçı da kaybettiğimizi oynadığı her maçta takımın yıldızı olduğunu hatırlatayım. en az arshavin, silva kadar oynadı o turnuvada, ki benim dediğim de buydu Euro 2008'de onlardan iyiydi. Ramon tanımıyo diye sizde mi unuttunuz ardanın performansını? Peki arda dünyanın en iyi takımlarında nani, riera, krkiç kadar oynayamaz mı?

Biraz sıyrılırsak bu kendimize güvensizlikten yarı final oynadığımız turnuvalarda final de oynarız biz. PSV yıllarca farfan denilen futbolcu olmayan arkadaşa büyük yıldız dedirtti, büyük kulüplere oyuncu sağlayan kimliği sayesinde bunlardaysa bi iş vardır diye farfan'ı filan yıldız diye izledik, arda'yı övünce sinirlenir ama halkımız

Adsız dedi ki...

31 ligas y 11 eurocopas,

So if one individual knows Semih, Hamit, Tuncay and everybody els from Turkey, he has to be blind to not see Arda in that team because he's the most talented player in the team. For example, if you go to transfermarket.de, Arda has the most valuable player in Turkish league as of right now.

Yes, Guiza, R. Carlos and Aragones, Del Bosque.. They showed horrible performances things in Turkey up until now. Aragones has been sacked so did Del Bosque. Carlos isn't a Carlos that he used to be other than watching the game on the field. I have never talked to anybody in Turkey who liked the Guiza. He's so awful. If you add up all the spanish people and what they've accomplished in Turkey, you can't compare with what Arda has done for Galatasaray.

Plus, if you compare players one by one, it doesn't mean that your team will be successful than other team.

As far as I can remember, Real Madrid has won the Champions League on 2000 and they were said to be best team in Europe.

But guess what happened?

Galatasaray 2-1 Real Madrid

And we've won the Super Cup :)

Just like how Barcelona will win the La Liga this year again..

Anıl dedi ki...

@Ramon,

"Kaka + Xabi > Iniesta + Xavi"

I doubt that if you really understand football or not.

According to you there is no place for soul in football. Have you watched EURO 2004? Have you ever watched any Galatasaray match? Have you ever watched the match between Galatasaray and Real Madrid on August 25, 2000? I begin to wonder where have you been when Galatasaray was beating your side on April 3, 2001?