3 Temmuz 2009

Ankara'nın Kaka'sı Vassell

Darius Wassell'in Ankaragücü'ne imzasını İtalyan Mediaset 17 fotoğraflık bir albüm yaptı. Ankara, Kaka'sını buldu. Şehir çıldırdı diyorlar başlıkta. Ben 3 kare seçtim...

19 yorum:

Trofolo dedi ki...

Muazzam bir cosku bu. Nadastaki Ankaragücü taraftarini uyandirdi. Cemal Aydin sonrasi kaybolan narkoz etkisi. Vassell de "Neredeyim" saskinliginda.

canbil dedi ki...

bence çok iyi transfer. helal olsun.

inşallah bu transferin yanına iyi bir takım ve hoca da ayarlarlar da 3 ay sonra kaçmaz vassell

müşkülpesent dedi ki...

ankaragücüme gidiyor böyle yaşamak demezler artık

İsim dedi ki...

Vassel'in yerinde olsam 3 isteyeceğim varsa 2 isterim.
Her futbolcuya nasip olmaz bu ilgi bu sevgi.Bu yaştan sonra bu manevi tatmini,hazzı bir daha hiç bir yerde bulamazsın.

bezendra dedi ki...

29 yaşinda, ingiltere milli takiminda oynamiş bi adam...bgn gelse trabzonda fenerde ilk 11 çikar kafadan...ne işi war ankarada anlamiş diilim...helal olsunmuş walla kim becerdiyse bu işi...

joe kleine dedi ki...

Bu haberden sonra Kenan Paşa'nın gözleri yaşarırken, Erman'da başkanlığa hazırlanıyordur.

matiasemilio dedi ki...

@isim ne varmış ki adamın yasında..anlayamadığım husus kimse mi istememiş bu adamı ki bu yıllık ücretle bu takıma gelmiş..garip doğrusu!

Noone dedi ki...

bana göre üzücü bir durum bu. sönmüş bir yıldız için yüzlerce insanı ntoplanıp bayram etmesi.. ingiltere basını resmen ankara ile dalga geçti.

Unknown dedi ki...

100. yıl için harcanan bu parayı 10 sene boyunca altyapıya harcasalardı, 2-3 düzgün transferle alt yapıdan yetişen kendi oyuncularını kaynaştırsalardı ne olurdu? araplaşıyoruz mütemadiyen.

ACY dedi ki...

italyanlarda vietnama giden denilsonun kar$ilanmasi gibi bir izlenim birakmi$tir umarim sonu onun gibi olmaz (45dk)

venezia dedi ki...

yalnız herifteki surat ifadesi ; 'birader benm için bu kadar gürültü patırtı değmez ya,ne ayak' tandanslı bi ifade..

ingiliz basını da geçmiş dalgasını ; herhalde hala 2004'te sunderland'deki maçın etkisinde kalmışlar :)

Pads dedi ki...

Aceto vermemis linki ben vereyim:

http://www.sportmediaset.it/calcio/photogallery/photogallery1630.shtml

WTF dedi ki...

klasik türk taraftarı tepkisii yaa kim gelirse gelsin aynı çoşku aynı heyacan wassell'e özel bir durum değil ki!

mcD dedi ki...

valla gazetenin fotogalerisini görüncede bende içimden "italya milliyet'ini buldu" dedim.
fotogaleriye bak , kesin milliyetle paslaşıyodur bunlar.
@noone nesine alınıyoruz ki anlamıyorum. yalan mı yani?
boşu boşuna kasmayalım bence, bırakalım ankaragüçlüler eğlencesine baksın gayet büyük bi transfer

barış dedi ki...

bir de vassell formalı kızların fotosu var. ingilizler kızları görünce, "bir şu erkeklere bak bir de kızlara, hadi türkiyeye tatile" gibi yorumlar yapmışlar. bizim rus erkekleri meselesine dönmüş.

Minero dedi ki...

Ankaracüçlüler kızmasın ama altıncı hafta sonunda tepkilerini çok merak ediyorum. Tamam güzel karşılamak ama geçen yazı Flying Dutchman bu tarz karşlınan adamların kaçı 2 tane yönetici 3 taraftlarla gönderildi diye. Pek umutlu değilim kısaca...

lewoxx dedi ki...

hiç gereği olmayan bi transfer bence. ankaragücünün hangi mevkisi iyi ki forvetine bu kadar para döktüler. sezoon ortasında aldıkları semavi dışında takımda vasatı aşabilen bi oyuncu yok bence. herkes gibi bende b. uygun dan dolayı sivas a antipati beslesemde, adamlar 3 senedir 3 kuruşa yerli yerinde transfer yapıyolar. yıllardır koca başkent takımı doğru dürüst bi kaynak yaratıp kafaya oynayamadı..

Adsız dedi ki...

taraftar o denli çoşkulu karşılama yapmasa inanın vassell anlaşmadan gidebilirdi.. hayatında ilk kez kral muamelesi gördü ve tabiki etkilendi..

ayrıca vassell'in bonservisi elinde ve nobre'nin 2.2 milyon euro aldığı bir ülkede yıllık sadece 800bin euro alacak, hem de 3 yıllık bir sözleşme yapılmış.. bence bu transfer ankaragücünün yeni yönetiminin ciddi başarısıdır

ezeriko dedi ki...

Ankaragüçlüler Vassell'in tek başına oynayabileceği gibi bir yanılgı içindeler.

Takımın resmi web sitesine göre bu senenin yeni transferleri: Konya'dan Cihan Haspolatlı, Güney Afrikanın Bidwest Wits takımından 24 yaşındaki Sosibo ile Golden Arrows takımından 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Senamela. Elde olan oyuncuların da kalitesizliği demeyeceğim ama istikrarsızlığı ve dengesizliği ortada. (İlk aklıma gelen isimler Serkan Kırıntılı, İbrahim Ege, Bouzid, Mehmet Yılmaz vs...) yani Ankaragüçlüler için bu kadroyla bu sene de bu iş yaş derim.

Ama tek başına bir transfer olarak bakılırsa, hala bizimkilerin Güiza gidecek mi kalacak mı, Semih yedek forvet mi asil mi olacak, biri daha alınacak mı muhabbetlerinin döndüğü bir ortamda Man.City'den D.Vassell'i almak başarıdır, iyi bir transferdir.