2 Haziran 2009

Valvarde Villarreal'de

Komşu'nun başkanlarının sözlüğünde istikrar kelimesi yok. Bizimkiler bu adamların yanında melek... Teknik adamları sezon sonunda kıyma makinesinden geçirip gönderiyorlar. Ernesto Valverde, Olympiakos ile şampiyon oldu, kupayı kazandı ve ülkesine döndü. Olympiakos başkanı Kokkalis, Valvarde havalandı, fazla ücret istedi der, İspanyol da ben zaten La Liga'da x,y,z takımlarından teklif gelirse gidecektim zaten diye kendini savunur. Kapı kapıyı açıyor. Pellegrini, Real Madrid'e gitmese Valvarde de şimdi boşta olacaktı. Villarreal fırsatı kaçırmadı ve kaptı onu. İyi hocadır, geçen sezon illa da bir İspanyol teknik adam bizim ülkemize gelecekse Valvarde gelmeliydi...

6 yorum:

varol döken dedi ki...

yok abi bize artık ispanyol hoca falan gelmesin... hatta ispanyol futbolcu da gelmesin, gelecekse penelope cruz gelsin, başka ispanyol gölge etmesin yeter!

ha bir de ramon gelsin, tkp beyoğlu ilçe başkanlığı'na götüreceğim onu:)

cerkez1905 dedi ki...

profesyonel yönetimler budur işte..teknik direktör gider 2 gün sonra hemen yenisi gelir.transfer yapılır kampa öyle başlanır.bizimkiler hala araştırıyolarmışş..ne diyelim kolay gelsin..

Selocan dedi ki...

Bu adamlara hayran olmamak elde değil lig bitti yeni hocalar belli. Alacağı belli olsa da Real'in Pellegrini'yi, yinede ani olan bu gelişmeden sonra bile Villareal hocasını çat diye buluyor getiriyor. Bizde günde 50 tane hoca adayı belirleniyor ciddiler var komikler var. Çıkıp Yönetici B.K yı gelecek sezon için de ciddi şekilde düşünmeye başladık diyor... Bu ne ya şimdi adamın kalmıyacağı belli bari oyun oynamayın. daha yeni hoca gelicekde o transfer isteyecek de bu işler bu kadar geçe kalmamalı...


Co Adriaanse gelirse Marc Jankoyu da getirir mi Aceto ne düşünüyorsun? vardır bir bildiğin. Salzburga bu kadar yaklaşmışken bu adamı kaçırmamamlı diye düşünüyorum Galatasaray'ın. 50 kere söyledim yine söylüyorum tam aradığımız Baros yanına süper oturacak santrafor dilimde tüy bitti bu adam gelsin gol sıkıntısı ileriki senelerde yaşamayacağımız garanti olur..

Fabio Luciano dedi ki...

kesinlikle katılıyorum.genç,bizim takımlarımız ile beraber büyüyebilecek bir adamdı.aragones gibi del bosque gibi adamalar yerine valverde,zico,laudrup,emery gibi adamları tercih ederim.

kendisi espanyol'a göze acayip hoş gelen bir oyun oynatıyordu.sevilla ile oynadıkları uefa finalinden önce benfica'yı eledikleri turda ispanya'da aldıkları galibiyet ve oynadıkları futbol beni büyülemişti.villareal doğru seçim yaptı.

olympiakos iyi bir kadrosu olmasına rağmen bir türlü avrupa'da başarılı olamadı ve bu baskıyı fazlasıyla hissediyorlar.ligde yanlış hatırlamıyorsam son 15 yılda 14 şampiyonluklaru var ve artıık ne lig ne kupa onları tatmin etmiyor.bu sene ben en azından bu uefa'da dudu,galletti,belluschi,leto,diego orta alan ve hücüm hattı ile bir sürpriz bekledim ama onlar gidip st etienne'e elendiler.

kokkalis hoca havalandı demişte onun olduğu yerde aslında hocaya bile ihtiyaç yok.nasılsa bir şekilde olympiakos şampiyon oluyor :)


esas merak ettiğim temuri ketsbaia ne yapacak.anorthosis'in yıldızını parlatan hoca...

alperensaylar dedi ki...

hakikaten bize hiç bir ispanyol, ispanyol kökenli uğramasın. mümkünse latin amerikalı da uğramasın artık:)

ama valverde gelse o da stajyer olacaktı. espanyol'u zaten uefa'da finale o çıkartmamıştı, aynı bir zamanlar psv ye şampiyonlar ligi'ni hiddink'in kazandırmadığı gibi...

AbSurDMaN dedi ki...

@cerkez1905 @Selocan24

İyi de dışardan bu işler belki kolay gözüküyor ama görüşülen isimleri buraya getirmek için kimbilir ne taklalar atılıyor, zira buraya gelecek adam 100 kere düşünüyor, yöneticiler de hatalı hareket etmek istemeyince süreç uzuyor. Yani hoca belirsizliklerinden yöneticiler keyif almıyorlardır heralde. Yönetimlerin profesyonelliğini tartışmak yerine önce ortam şartlarına dikkat etmek lazım diye düşünüyorum. Postta bahsi geçen 2 teknik direktör için yapılan teklifler birer fırsat, ama bizim tekliflerimiz çoğu teknik direktör için fırsat değil risk.