1 Haziran 2009

Milan'da Leonardo Dönemi

Hikayenin başı burada:""Leonardo Milan'a?"nın sonundaki soru işaretini kaldıralım artık. 8 yıllık Ancelotti dönemi sonrasında Milan artık Leonardo'ya teslim. Guardiola'nın Barça'da başarısından ilham almadıklarını söyleyemezler tabii. Van Basten ve Rijkaard gibi takımın iki efsanesi boştayken bu tercihi yaptılar. Tecrübesiz ama Milan'ı ve Serie A'yı çok iyi tanıyan, takımda ağırlığı hissedilen Brezilyalıların ağabeyi teknik direktör oldu. Yardımcılığını yapacak isim önemli. Mauro Tassotti. Ancelotti döneminde Berlusconi'nin sıkıntısı takımın istediği hücum futbolunu oynamamasıydı. Patron her zaman çift forvette ısrar ediyor. Leonardo'nun ne oynatacağından önce kimleri oynatacağı önemli. Kaka ve Pirlo takımda kalacak mı? Önce bunu çözmeleri lazım...

9 yorum:

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

Leonardo ha dicho que espera que Kaka se quede en el Milan.

un nuevo PEP?. Guardiola admite que él es un homosexual. jejejeje

Además, todavía nos queda el record. 107 golazo

devletli dedi ki...

kaka ile pirlo'nun gidişi hem yıllardır sıkışan milan taktik dizilişine rahatlık, hem para hem de genç oyuncular getirir. hayırlı olur bence gitmeleri. bakarsın ronaldinho da geri döner.

pancurtaran dedi ki...

butun ligelerin sampiyonuna yorum yazan ve onları tebrik eden bu tarafsız bloglar neden yasadıkları ulkenin sampiyonuna bırakın bir paragraf ayırmayı bir tebrik cumlesi bile edemiyorlar?

Cem Kalay dedi ki...

Milanda iyi bir kıyım olacak bu sezon...

Murat1905 dedi ki...

Leo Leo na na na o
Leo Leo na na na o
tira di qua
tira di la
fai fare un gol a Giorgione Weah...

Leo'yu kendi tezahüratıyla karşılamak ne güzel, sonunda uyuz Ancelotti gitti, Sheva'ya gün doğar mı göreceğiz. Umarım başarılı olur ve Guardiola'nın Barca'da yaptığı devrimi AC Milan'da yapabilir.

Pads dedi ki...

@pancurtaran

Ergenekon'un aynisi blog dunyasinda da var. Turk fubol bloglari organize olarak Besiktas'i yoketmeye calisan MOSSAD ajanlari aslinda. Perde arkasinda Amerika var. Hatta soyle soyleyeyim, BT acetoblog'u acmadan once Beyaz Saray'a gidip icazet almis. Saglam taniklarim var.

Halbuki herkes sabah aksam 'Besiktas'im benum' postlari atsa cok daha yasanilasi bir yer olurdu internet.

Kahrolsun Blog Teali Cemiyeti!

Minero dedi ki...

Milan kıyımı Kaka'ya yapacağına 40 yaş sınırına yaklaşan amcalara yapsın bence. Tamam hepsi çok kaliteli oyuncular ve bizim ligimizde oynamalarını çok isterim ama Milan gibi Avrupa'da en başa oynacak bir takımda daha dinamik ve genç bir kadro görmek istiyor insan.

Leonardo'yu da 1994 dünya kupasında Brezilya'nın sol tarafından hatırlıyorum.Sanki saçları daha sarıydı o zamanlar. İlk hocalık deneyimi için zor bir yer ama Bülent Abi ligi iyi tanıyor diyorsa umut var...

varol döken dedi ki...

çocukluğumuzun takımının güzel oyuncusu... o takım geri dönsün ama sheva fener'e gelecek:)

bu arada beşiktaş'ta büyümüş bir çocuk olarak BT bu tebrik ve kutlama işlerini bana havale etti, şampiyonluk şekerlerinizi tavukçuzade'den alabilirsiniz, beşiktaş formasıyla gelenlere ayran bedava:)

Koray Özdemir dedi ki...

Takımı "orası"yla yönetmedikten sonra cinsel tercihi niçin önemli olsun ki?