3 Haziran 2009

Le Guen Nereye Gider?

Transfer döneminde elini çabuk tutan kazanıyor. Platonik aşık gibi takılırsan gözünün önünde kapıp gidiyorlar kızı işte(!) Le Guen, Galatasaray'dan resmi teklif alan 4 teknik direktörden biriydi. Diğerleri, Co Adriaanse, Schuster ve Juande Ramos. Fransız hocanın ülkesinden pek ayrılmaya niyeti yoktu. Diğer adaylardaki ücret problemi onun için yaşanmadı. Le Guen, Paris Saint Germain'den ayrıldı. Peki nereye gider? Lille'in başına geçecek gibi duruyor şimdilik. Fenerbahçe teknik direktörünü buldu, Galatasaray'ınki eli kulağında, Beşiktaş ise bir iki güne kadar yeni bir hoca arayışına girecektir...

27 yorum:

ssim dedi ki...

yani mustafa denizli yolcu mu diyorsun aceto ?

Turiaf dedi ki...

Beşiktaş mı? Anlaşamadılar mı onlar daha Denizli ile ? Eğer bir sıkıntı varsa Trabzon direk kapsın Denizli'yi

kveldsmork dedi ki...

Denizli tek sezonluk adamdır.her zaman da öyle olmuştur.alman hocaya emanet ederler takımı.hocayı da ernst bulur...

aksilaz dedi ki...

Denizli işini bilir. Uyumama bahanesine sığınmış tüpçüye. Bence Beşiktaş adına hayırlısı oldu. Gelecek sezon Denizli bu mantaliteyle ilk 4 e zor atardı kendini.

Daum iyimi kötümü yorum için çok erken. Ancak Aziz yıldırım sağlama bağlamak istiyor işini. Ligi tanıyan hoca buldu sonunda. Nede olsa 3 sene şampiyonluk sözü verdi.

Galatasaray ???? Bu yönetime (Adnan Sezgin özellikle) Capello gelse ne yapacağı belli olmaz.

beckham07 dedi ki...

mustafa denizli şimdi gitmesi gerekiyor bunu yapmalı çünkü kalsada şampiyon yapamaz önümüzdeki sezon gider. en azından şampiyon yapıp bırakmış olur. bu sezon çok şanslıydı. yusuf, nobre, delgado hatta son haftalarda formda olmasına rağmen bobo gibi oyuncularla ancak bu sezon şampiyon olabilirlerdi oldular bi daha da olmaz.

Parma Maniac dedi ki...

O kadar çok mesaj var ki şu kısacık postun içinde :)

Selocan dedi ki...

Sadece 4 tane TD ye resmi teklif yapmışız hergün 19 kişinin adı geçiyor.. Gerard Houllier yalan mıydı şimdi ? ya da olmayınca resmi teklif yapmamıştık zaten mi diyorlar.

Le Guen bu 4 lünün içindeki en son düşünülmesi gereken adamdı diye düşünüyorum. Ramos veya Co gelirse çok sağlam olur. Co gelirse Jankoda cepte olurmudur acaba :D

Unknown dedi ki...

Mustafa Denizli ya eli güçlendiği için güzel bir pazarlık sürecinde, ya da rakiplerin seneye daha güçlü olacağını bildiği için kariyerini riske etmek istemiyor.

Öte yandan Roberto Mancini de iyi bir hocadır. Aceto sen ne dersin Mancini için?

okka dedi ki...

ben denizlinin yerinde olsam ve de mali sorunum yoksa şayet.bir daha teknik direktörlük yapmam.burda bırakarım adım kral,kahin vs olarak kalır çekilir milleti izlerim.

Murat1905 dedi ki...

Basına tavsiyem Galatasaray'ın görüşmediği isimleri yazmaları nitekim bu kişilerin listesi görüşülenler listesinden daha kısa olacaktır.

GALATASARAY TD FC
EFSANE KADRO

İlk 11

1)Co Adriaanse
2)Paul Le Guen
3)Frank Rijkaard
4)Fatih Terim
5)Houllier
5)R.Mancini
6)Ersun Yanal
7)Juande Ramos
8)Schuster
9)Daum
10)George Hagi
11)Ertuğrul Sağlam

Yedekler

12)Joe Adrianse (Kadir Çetinçalı'nın tanıdığı)
13)Ranieri
14)Laurent Blanc
15)Deschamp
16)Hitzfeld

Bu müthiş takıma bir tane teknik direktör lazım ;)

zachpaulsen dedi ki...

adı geçenler arasında bir tek schuster iş yapar.

Co adriannesse hakkında en ufak bir bilgim yok. ilk defa adını bu transfer döneminde duyuyorum.

herşeyden öte kim gelirle gelsin bu yönetim kargaşası ve zihniyeti içerisinde iş yapması çok zor.

allahaşkına adı, kariyeri, ismi iyi bir hoca bulup getirsinler ve en az 3 sene takımı da emanet etsinler. başka bir şeye de karışmasınlar arkadaş.

yapmaları gereken mali ve idari konular. futboldan anlamayan adamlara transfer yaptırıp, teknik direktör seçtiriyorlar.

mre dedi ki...

Aceto özellikle transfer döneminde seni takip etmek da vinci şifresi okumak gibi. Satır aralarında mesaj veriyorsun ama vermiyorsun gibi. Ya da ben her habere bir anlam yüklemeye çalışarak psikopat oldum. Bugün Bülent Korkmaz ile yollar kesin olarak ayrıldı haberi geldiğine göre hafta sonuna kadar iş bitecek diye tahmin ediyorum ve psyco gelsin istiyorum.

mcD dedi ki...

mustafa denizli rezil ettin sen bizi tezahüratını söylemek zorunda kalmayacaklar mı yani?

Jester dedi ki...

kveldsmork'a katılmak elde değil. "Denizli bence tek sezonluk adamdır" önermesi komik. Ancak Denizli gitmek istiyor ve hayali olan BJK'de kupa kaldırmayı da gerçekleştirdi. Bu saatten sonra heyecanı kalmayan bir antrenörün de kalması hayırlı olmaz.

cerkez1905 dedi ki...

sezon açılacak bizimkiler hala hoca bulamadı..diğerleri yolladıktan ertesi gün sonra imzayı atarken bizimkiler platonik takılıyo..denizlinin ayrılacak olmasına ihtimal vermiyorum ama şayet olursa tek hedefim kaldı dediği milli takımın başına geçerse ordaki adanalı da bize düşmez inşallah..bu yaştan sonra çekilmiyo kaprisli ve sevimsiz t.direktörler...diğer tarafta lise li kıyafetleriyle guardiolayı falan gördükçe..

K-RaMo dedi ki...

fransanın dısında başarılı olamaz le guen

Unknown dedi ki...

gelmesin mümkünse..

Fuzzy Logic dedi ki...

post'un basligina istinaden "alayina gider!" demek istedim aniden.

asist time dedi ki...

Mustafa Denizli gelecek sezon da takımın basındadır.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

i saw le guen in Bernabéu..with ginola and weah


CUARTOS DE FINAL (IDA)
Fecha: 02-3-93,
REAL MADRID CF - PARIS SAINT GERMAIN (FRA) 3-1
Arbitro: Elleary (Inglaterra)
Goles: 1-0 31¨ Butragueño; 2-0 35¨ Zamorano; 2-1 49¨Ginola; 3-1 90¨Michel.
REAL MADRID, 3 :
Buyo, Nando, Rocha, Sanchís, Lasa, Michel, Prosinecki (Llorente 60¨), Hierro, Luis Enrique, Butragueño (Esnaider 63¨), Zamorano.
PARIS SAINT GERMAIN, 1 :
Lama, Sassus (Llacer 65¨), Ricardo, Gómez, Roche, Colleter, Fournier, Le Guen, Valdo, Guerin, Ginola, Weah (Bravo 87¨)

Genel Sekreter Vak dedi ki...

aha bizim yorumlar gitmiş.tamam,boboya cevap verdiğim yorumun gitmesini anlıyorumda,ilki neden silindi hiç anlamadım.kimseye laf atmamıştım orada ben,adam yanlış anlamış olan bizim yoruma olmuş.neyse...

kırlangıç dedi ki...

siz öyle olsun istiyosunuz ama mustafa denizli gitmeyecek.

kerem dedi ki...

@BT
daha once de euro 2008 sonrasi terimi italyaya gondermistin (napoliye sanirim) yerine de ertugrul yada denizli geliyordu yazindan anlasildi kadariyla ama terim sozlesmeyi uzatip milli takimda kaldi. bence gene yaniliyorsun, denizli kalacak.

MasterBroccoli dedi ki...

Denizli 3,5 milyonu da, istediği transferlerin yapılmasını da garanti altına alır, paşa paşa gelir. Nerede bulacak Şampiyonlar Ligine direkt katılan takımı. Gruptan çıkamasa da oynatacağı futbol ve alacağı flaş bir galibiyetle (bkz.Liverpool maçı) kapağı İtalya, Almanya'da orta sıralara oynayacak bir takıma kapağı atıp kafası rahat uyumuya! çalışacaktır.

M. Alper dedi ki...

Bence Denizli tarihe geçmekten korkuyor.
Bu BJK bence CL'de -0- puan çeker gelir.
Denizli de iki takımla da CL'de -0-puan çeken TD olarak tarihe geçer.

Erdal dedi ki...

@Bypass Ratio

Bu Beşiktaş bile CL'de 0 çekmez de, (Sivas'ın katılamayacağını varsayarak) sırf CL'ye katılımından ötürü yaklaşık 16 mil. € kasasına koyacak Beşiktaş'ın, fazla değil 3-4 nokta transferle (bkz. Ernst, bkz. Yusuf) hele de 3. torbadan katılacağı bir kura çekiminde en kötü ihtimalle grup 3.lüğüne oynayabileceğini düşünüyorum. Mustafa Hocanın da bu kadar kompleks yapacak bir karakterde olduğunu zannetmiyorum. Haftaya gelir, imzasını atar, transferi de yönetir.

Cem Kalay dedi ki...

Rijkaard Galatasarayımıza hayırlı uğurlu olsun.