12 Haziran 2009

Maicon Real Madrid'e?

"Kaka ve Ronaldo'dan sonra Real Madrid'in 3. bombası kim olur?" anketi devam ediyor blogda. David Villa önde. O listede yer alan Maicon haberleri ufak görülüyordu artık manşetlere taşınmaya başlandı. Ibrahimovic ile birlikte Inter'de pirelenen iki isimden biri Maicon. Fiyatını yükseltmek için de yapıyor olabilir. Real Madrid, Sergio Ramos varken Maicon'u ne yapsın diye yorum gelmişti. Cevap basit değil mi? Cannavaro'nun gittiği defans göbeğini Pepe-Sergio Ramos ile kurup, sağ beke Maicon'u yerleştirecekler. Ben en iyi onbirimde Dani Alves değil Maicon'u tercih ediyorum. Geçen sezon o sakatlanana kadar, Inter onun sağ kanattan uçtuğu her maçı güle oynaya kazandı. Maicon yılda 3.2 milyon euro kazanıyor ki bu Serie A için bayağı iyi bir rakam. Real Madrid, elindeki Hollandalıları her talip oldukları adam da takas öznesi olarak kullanıyor. Bayern Münih'e de Ribery karşılığında Sneijder'i vermişlerdi, Inter'e de.. Üstüne de 17 milyon euro veriyorlar.

26 yorum:

rıza yaşar dedi ki...

"Cannavaro'nun gittiği defans göbeğini Maicon-Sergio Ramos ile kurup, sağ beke Maicon'u yerleştirecekler."
Aceto bu cümlede 2 tane Maicon var. Sanırım stoperdeki isim Maicon olmayacak.

matiasemilio dedi ki...

pepe-ramos olabilir mi abi defansın göbeği..yanlış olmuş sanırım..ayrıca maicon'un yanında alves halt yemiş,orta yapmayı öğrensin önce..

Onurov dedi ki...

Her daim Alves'i tercih ederim ben. Önemli bir maçta orta yapamadı diye harcamayın adamı :)

Volvox dedi ki...

Adamlar piskopata bağlandı demekki Barça'nın gölgesinde kalmak böyle bir şey :))

Selocan dedi ki...

@rıza yaşar

Ramosu göbeğe çekicek Pepenin yanına, onun sağına da Maiconu koyacak heralde. Albiol transferi olmayacak o zaman ya da yedek olarak da düşünebilir mi?

bence birkaç güne kalmadan Bu başlığın sonundaki soru işareti de kalkar.

carlito dedi ki...

Maicon sağ bek için muhteşem bi transfer olur ama defansın ortasını Pepe-Ramos ikilisine emanet etmek büyük risk bence, Perez'den iyi bi stoper transferi bekliyorum ben şahsen.

Unknown dedi ki...

Ramos sağ bekte defansif olarak sırıtsa da maç boyu 20 bindirme yapabiliyor o yüzden stoperde yazık olur derim.

aşkın dedi ki...

Sneijder 27 milyon euro karşılığı gelmişti.Üstüne 17 milyon olursa 27+17=44 milyon euro ediyor Maicon.
Yorum yapmayacağım, benim param değil sonuçta.

beera dedi ki...

Bülent abi,

Maicon hem göbekte hem de sağ bekte nasıl oynayacak? :)

Pepe ismini telaffuz etmek istemedin sanırım :)

Allah telaffuz ettirmesin zaten.

AAAA dedi ki...

Maicon cidden en iyi onbirin sağında yer bulur da ramos'un defansın göbeğinde hem mutsuz hem de genel olarak başarısız olacağını düşünüyorum. real'in defansın göbeğine iyi bir isim bulması lazım ama defansı toparlamak için bu hamle doğru olmaz.

perez orta saha için ne düşünüyor acaba. guti yaşlandı, gago yeterli direnci gösteremiyor, lassana'nın yarına biri lazım. xabi alonso ile iyi bir ikili olular.

birde bu hollandalıların kaçı gidecek acaba ve bir kaçı yolunu şaşırsa ve türkiye'ye gelir mi acaba? :))

dmntd dedi ki...

Perez baskanliktan uzak kalinca fena darlanmis :D ama Real in hala stoper ve on libero ihtiyaci oldugunu dusunuyorum makalele gittiginden beri hala o bolgeye gelenler tam verimli olamadi

HaCiTo dedi ki...

şu Maicon'da herkesin görüp de benim göremediğim ne var, hakikaten merak ediyorum. Sergio Ramos, Dani Alves varken yüzüne bakılmaz, geçtim onu bir Bosingwa veya Cristian Sapunaru dahi değildir gözümde... Real illa ki de sağ bek alcam diyosa hedef yine Man Utd olabilir, ordaki ikizlerden sağ bek olanını alabilirler (Fabio idi yanılmıyosam)..

Turiaf dedi ki...

Ramos stoper oynadığı sezonda (ilk sezonu sanırım) 17 sarı kart görmüştü ve hiçde güven vermemişti. Bence yanlış yaparlar böyle olursa.

varol döken dedi ki...

van der vaart sneijder robben'i alıp akıllıca kullanan her takım süper takım olur...

futbolda eskimek vardır sadece, yoksa bu işler o yapamadı sen gel yap diye değil... tamamen saçmalık, 27 milyon euro ya gencecik yetenekli adamı alıp, takasta kullanmak...

bir hollandalı futbol hayatının sonuna kadar süper performans gösterebilir, ver bakalım hiddink'in eline sonra nasıl veriyor senin eline!

bjkmad dedi ki...

benim bildiğim maicon sağ bek oynuyor sadece.
madrid'de sağ bek'in tartışmasız en büyük kralı ramos varken,maicon niye gitsin ki oraya.hücuma katkı sağlayan en iyi 3 bek'ten ikisi zaten ramos ve maicon(diğeri alves bence).aynı bölgeye 2 kral fazla olur sanki.

fatih dedi ki...

holladalılardan bi ikisi bence italya ligine gider, ikinci sınıf yıldız yeri olucak italya...

deg dedi ki...

Sergio Ramos gibi kondisyon delisi bir adamı stoper koymayı kimsenin tercih edeceğini sanmam. Maicon'u almak yerine stoper transfer etmek daha mantıklı.

David Villa bu yıl takım değiştirecek gibi, aslında Agüero veya Villa'yı Arsenal'e bekliyorum ben ama bu yıl ingiltere'den maliyetli transfer çıkmayacak gibi.

SirEvo dedi ki...

Sergio Ramos gibi atak özellikler hat safhada olan bir bek oyuncuyu göbeğe çekmek en saçma hareket olurdu. Maicon'un R.madrid'e transferi, ancak Ramos ciddi bir sakatlık geçirirse olur.
Sergio Ramos bence şu anda en iyi sağ beklerden biri. Göbeğe çekme düşüncesi saçma geldi bana.

mre dedi ki...

maicon'u sağbeke çekip bir stoper alıp sergio ramos'un hayvani gücünden ön liberoda faydalanmak isteyebilirler. zaten orta sahada oynamak istediğini dile getirmişti bir kaç kez yamulmuyorsam?

archenemy dedi ki...

Robben'in değerini ne Chelsea bildi ne de Real. Gel Galatasaray'a seni kral yapalım :Pp
Şaka bir yana yazık olacak Robben'e keşke Liverpool alsa da Real'e şampiyonlar liginde yeniden hezimet yaşatsa (:


Maicon ve Alves kıyaslamasında da takıma ve kurulacak 11'e göre değişebilir.Barça için Alves'ten iyisi olamaz bence.

Ali Ersoy Pembe dedi ki...

Artik kisa boylu hizli beklerin yerini fizikli, hizli, otobana cevirebilecek kapasitesi olan sergio ramos ve maicon tarzi iki super yetenek aldi.

tercihim maicon'dur benim de.

heinze- pepe- ramos- maicon

syzer dedi ki...

hazır real gaza gelmişken şu bizim sabri'yide oraya yollasak olur mu? olurmu olur:)

Adsız dedi ki...

zannımca ramos sol bekte de orada oynayan herhangi birinden daha başarılı olur. maicon ve ramos'dan oluşan iki kanat bekleri bence yeterince tatminkâr.

dogan pamuk dedi ki...

bu real madrid de futboldan anlayan bir adam yokmu ya. bu sneijder i robben i kullanamayan takımın içine edeyim. ribery i ne yapıcan be kardeşim sneijder robben 5 tane ribery yapar ama anlayana. yazık dicem ama herifin gözü dönmüş euro içinde boğulcak bu adam.
şu realin hollandalıları bir takımı uçan hollandalı gibi yapar.
dileğim sneijder i barca nın alıp onlara ders vermesi.

josemarcelosalas dedi ki...

Bu adamı çok beğeniyorum. Garip bir şekilde sağ kulvarı çok basit ve etkili kullanıyor.

turkish_zizou dedi ki...

benim bildiim kadarıyla sergio ramos sevilladayken stoper oynuyordu bu nedenle maiconun alınıp ramosun stopere çekilmesi ii bi fikir olabilir asıl önemli olan bu transferlerin yanında orta sahanın yükünü kimin çekeceğidir gago artı diarralar yeterli olurmu bilemiorum.su transfer söylentilerine görede tek ön liberoyla oynicak gibiler.