3 Haziran 2009

Juande Ramos'a Teklif?

Gelecek programın ilkinden başlayalım. İspanyol basını da nasıl olsa uyandı (!) Rahatlıkla yazabilirim. Adnan Polat ve Haldun Üstünel bu sabah Madrid'e gitti. Juande Ramos ile görüştüler. Co Adriaanese'yi cepte tutuyorlar. Ani bir ziyaretti. Ramos'un pratikte çalıştıracağı üst sıralara oynayan bir La Liga takımı yok. Tekliflerini yaptılar ve bunun bilinciyle geri çekilip ardından bir futbolcuyla görüştüler. Real Betis'ten...

66 yorum:

LC dedi ki...

Umarım gelir, başarılı olabileceğimize inanıyorum, ama bu işler öyle 1+1'le falan olacak şeyler değil maalesef, İnşallah yine aynı zihniyetle hareket etmez yönetim...Bir de acaba şu çokbaşlılık sorununu nasıl çözecekler, yeni sezonda en çok merak ettiğim konu belki de...

Genel Sekreter Vak dedi ki...

La noliy?Dünya para ister bu.Para mevzuunda senelik 3.5 milyon çok geldi bize hoca arayışı içerisinde bildiğim kadarıyla,bu adam kaça gelecekki?

Ya madem anlaştılar psiko-hollandalıyla,niye vakit kaybediyoruzki?Gelsin hemen işte,sağ beke Uğur'u monte eder,Emre Çolak'a şans verir,yazın sağlam kondüsyon yükler,4-3-3 oynatır babalar gibi...Tottenham'ı küme düşme noktasına getiren kavruka ne gerek var,dünya para vereceksin.Yok kötü hocada demiyorumda,Co yeğdir kanımca...

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

La verdad es que ya tardábamos en caer del bombo de cabezas de serie, con el esfuerzo realizado los últimos años. Ya este año creo que gracias al Milan nos pudimos meter octavos, si no me equivoco. Y aún así nos tocó Juve y Zenit. Este año puede darse un grupo chungo de verdad.

Pellegrini confirmado por 4 millones. Dicen que Florentino ha preferido pagarlos para no abaratar un fichaje pretendido por el Villarreal. ¿Quién? A Granero le quieren desde hace tiempo. Pero ¿sería el propio Pellegrini el que pedía su fichaje?

Espero que le vaya bien al chileno, que le dejen trabajar y que pueda aplicar sus ideas. Estará obligado a que el Madrid juegue bonito desde el primer día. A ver si además los resultados le acompañan. No era mi primera opción pero sí lo prefiero a los otros que han sonado con más fuerza.

Suerte a Pellegrini, estamos contigo.

havyarsız dedi ki...

abi naptın sen :) hadi bakalım rastgele.

truce dedi ki...

merakım betisli futbolcu üzerine topal yerine aurelionun takıma montajı mı söz konusu olan yoksa baska bi isim mi??

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

probably kaka is confirmed. but i don't want kaka. not important. 5 more years i will be in bernabeu. in my last 5 years, i want to see villa, silva, fabregas, iniesta and ronaldo in white

galarayatasaray colours are yellow-red. like spanish flag. i support gala in turkey.

Selocan dedi ki...

İşte bu Güzel Haber ama bir yandan da bu adamın ne yapacağı belli olmuyor. yani premier ligin en iyi kadrolarından birine sahip takımını nasıl adam edemedi, diğer yandan Realin bu sezonki üst üste galibiyet serilerini yaratan adam... ama bence alınabilecek en iyi TD lerden biri yine de. sevdim bu haberi..

aşkın dedi ki...

O Betisli Cuma mı?
Yeter artık ya, Adriaanse değil miydi toto mu oynuyor bunlar.
Bravo Polat, her açıdan Fenerleş..

alessandro del piero dedi ki...

ben vakilinchuk arkadaşa katılmıyorum, kendisinin barçalı olmasından mütevellit real ve ona ait unsurlara dair bir antipati olmasından hareketle juande ramos'u istemediğini düşünüyorum. real'i biz de sevmeyiz o ayrı konu da juande'nin kariyerine bakıp yalnızca tottenham macerasından söz etmek haksızlık olur kanımca.. adam sonuçta bizim tarihteki en büyük başarımız olan uefa kupasına, fenerbahçe'ye elenme başarısını gösterebilmiş sevilla gibi bir ekiple üst üste 2 kez ulaştı, bu az buz bir olay değildir.. sonuçta bu yıl da madrid'de yapabilceğinin en üstünü yaptı ve klasik perez saçmalaması sonucu gönderildi kulüpten. (bkz. del bosque'nin gönderilişi)

schuster juande'nin bir boy küçüğü bence.. houllier ya da adriaanse gibi adamlar isim olarak süperler ama onların hala heyecanlı olup olmadıklarını garanti edemezsiniz, sonuçta sırf para kazanma amaçlı buralara gelme ihtimalleri var..

juande'yse kariyeri ortada olan ve aslında yolun başında olan bir isim.. gelirse(tabi uçuk rakamlarla değil) yüksek katkı sağlar ve sağlıklı bir planlamayla 2000'li yılların başarılarına kavuşuruz, kimbilir...

Schumy dedi ki...

Emana de nolur Emana de...

gokmenoz dedi ki...

R.betis dedin de abi bi ipucu vermedin. R.oliviera mı yine yoksa M.aurelio mu?

teknik direktör konusunda da fantazi peşinde yönetim. shucster olmadu ramos olmadı çepteki Co Adriaanese. Hiçbirisi olmayıp Bülent Korkmaz ile devam edicez demesinler bari.

Sencer Yücel dedi ki...

Galatasaray'ın Oliveira ısrarı sürüyor bence. Fenerbahçe'nin Aurelio'dan alacağını tahsil etmesinin yegane yolu Türkiye'de bir takımda oynaması gibi görünüyor şu an. Bu nedenle o ihtimali olanaklı görmüyorum pek.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

if i was real madrid sport director, real madrid would win every cup...i know football better than valdano, zidane and emilio..

----------casillas
ramos-albiol-garay-torres (marcelo)
----cesc(alonso)-lass/de la red)---

silva(higuain)-kaka(granero)-ronaldo(raul)
-----villa(zlatan,negredo)

tuncaua dedi ki...

OLİVİERA aşkımız depreşmiş olabilir mi ki? yada ARDA'yı sattık da MANUEL GONZALEZ'i mi alcaz?(imkansız ya) LİNCOLN'ün yerine oyunu çift taraflı oynayan bir EMANA süper olmaz mı?(olur valla)...hem kanat oynatıp hem 4-3-3 te oynayabilen oyuncular da mevcut!! al milli olmuş GARCİA'yı koy sağa, tut ARDA'yı koy sola, koy göbeğe gezici forvet BAROS'u seneye şov olsun...gördünüz bak 40 kişi yzadım,ama AURELİO denen yeteneksiz ve yaşlı adamı yazmadım..miyadı doldu onun,artık iş yapmaz, yapsa bile en az 4 yıllık sözleşme ister!!!

ACY dedi ki...

yahu yine mi ricardo oliveira biktik artik her sene her sene adam ikinci lige du$tu yine bize gelmek istemedi ne diye ko$uyoruz hala bu ugursuz adamin pe$inden koy ozgurcani oynasin kaciriyosa da kacirsin gol ne yapalim hakan $ukur az mi kacirdi.. ama tabi o degilse patlarim o ayri..

Unknown dedi ki...

gelirse devrim olur

Tarjeta Amarilla dedi ki...

Yarina yetismez muhtemelen de persembe okuruz artik butun gazetelerde " Cimbomda Aurelio sesleri" diye :)

mre dedi ki...

Hayıııııııııır. F.Bahçe ve Beşiktaş az para kazandırdı İspanyollara biraz da biz verelim demişler. Ya da İspanyol hocaların ülkemizdeki büyük başarıları (!) etkiledi. 2-3 Tottenham'lıya sorsalardı boşuna İspanya'ya uçmamış olurlardı yazık. Co Adriaanese ile anlaşıldıysa ne gerek var bu adama yaaa off off. Gitti 1 yıl artı milyon dolarlar.
Görüştükleri futbolcu kaleci mi yoksa bilmediğimiz bir isim mi acaba BT?

HaCiTo dedi ki...

achille emana olur, milan baros'un yanına konacak bi pivot olarak mariano pavone olur ama nolur şu gittiği takımı düşüren oliveira olmasın...

Genel Sekreter Vak dedi ki...

@del piero,

hocam yok alakası,galatasaray mevzu olunca baya bir pragmatik bakarım olaya,isterse gelsin perez başkan olsun yani.ramos'a da çok karşı değilim,insani bir rakama gelecekse gelsin eyvallah,isterim bende.le guen,terim,laudrup gibi isimlere göre kesinlikle tercihimdir,gelirse eleştirmem niye bunu getirdiniz diye asla.mesele co adriaanse benim için,4-3-3 beni heyecanlandırıyor,o yüzden onu istiyorum.aceto yazmış ya co cepte diye nasılsa diye,ona istinaden co gelsin o zaman dedim,onu tercih ettiğim için.yoksa co olmassa ramos'ta çok iyi bir tercihtir benim gözümde.

steven_stiffler dedi ki...

Galatarasay anca Oliveira'yla görüşür.İçlerinde ukde kalmış olabilir :)

ygtylmz dedi ki...

İnşallah Galatasaray Aurelio'yu alır gelir :) Fenerbahçe'den galatasaray'a gitmiş ve iyi performans göstermiş oyuncusu sayısı 1-2 ancak . İnşallah alırlar :)

ilquer dedi ki...

Galatasaray'ın Eylül'e kadar oynayamayacak olan sakat Aurelio'yu alacağını sanmıyorum.

Adsız dedi ki...

Ramon'un kapatma düğmesi zamanı gelmiş yine :) Uçuşa geçmiş şimdiden

mre dedi ki...

Ben Aceto'nun ters köşe yaptığını düşünüyorum eğer Aurelio olsaydı Betis'ten demezdi sadece öyle düşünmemizi istedi.
İmza: Komplo teorisyeni emekli MİT ajanı.

Mithra dedi ki...

Umarım Emana'dır.Bülent hocanın son zamanlarda oynattığı 4-3-3'te gördük ki Barış-Ayhan-Mehmet Topal orta sahası üretkenlik açısından çok çok yetersizler.Eğer yeni gelen hoca da 4-3-3 oynatmaya kalkarsa Emana gibi defansif ve ofansif açıdan kuvvetli oyuncu gerekli.

Murat1905 dedi ki...

Adnan Polat'ın kartvizitinde sanırım şöyle bir ibare var 'İtinayla kovulmuş hoca peşinden koşulur'.

Düşenin dostu Adnan Baba bakalım kimi getirecek bu sefer.

Aurelio'yu da sakatken alalım malum darulaceze yanımızda halt etmiş.

Northx dedi ki...

Gençleri oynatıyor diyince herkes CM'de "bu sezon takımın yaş ortalamasını 22 yapıcam" diyen hepimiz gibi heyecanlanıyoruz. Adriaanse öyle yapacak da Ramos da 30'un altında adam getirmeyin kovarım diyecek hali yok heralde. Kaldı ki ikisi de çok başarılı antrenörler; önemli olan kan uyuşması, onu da görücez bakalım kim gelirse.

Not: Şardan fena pazara gönderdi basını.

makduman dedi ki...

Aurelio değildir inşallah...

Adsız dedi ki...

Aurelio sakat olmasaydı alabilirdik, krallar gibi de oynardı, 1-2 futbolcu haricinde başarılı olan yok denmiş , doğrudur, Galatasaray'dan fb'ye gidip de başarılı olan da yok.

Ben Houllier, Ramos ve Schuster 3'lüsü peşinde koşsa da yönetim, Co'nun geleceğini düşünüyorum. Tıpkı geçen sene stepne Skibbe'nin geldiği gibi. Ayrıca arkadaşlara katılıyorum, o isim yüksek ihtimalle Oliviera, az ihtimalle Emana'dır.

lembo dedi ki...

ne yapacaklarsa yapsınlar, adnan sezgin i bu işin dışında tutsunlar.. ayrıca benim bildiği hiç bir yönetici ( ibrahim altınsay hariç)yabancı ligleri falan izlemez.. emana'nın adını duymamıştır bizimkiler..yıllar önce selim soydan " barcelonada xavi diye bir çocuk var harika " demişti.. xavi ilk 11 başlıyordu.. selim soydan yeni keşfetmişti.. bir de roberto carlos için " o alberto carlos müthiş bir şey " demişliği vardır. bu adamlar futboldan falan da anlamaz.. menajerin biri telefon eder, aratışrılır.. klasik aurelio hayalleri bunlar.. gereksiz.. hoca, bülent olacaksa beni alsınlar, bedava oynarım.. hiç bir şey değişmez takım için..galatasaray maalesef hala yönetilemiyor.. lucescu nun, gerets in ahını aldık.. daha başımıza neler gelecek..

zilyoner dedi ki...

amma eleştirdiniz. konuşulan isimlerin tamamı bence süper olur. ramos, aurelio, oliveira, emana. hangisi ya da hangileri olsa mükemmel olur. aurelio sakatmış. sanki 2-3 yıl oynamayacak. takıma bakarsanız 6 aydır herkes sakat. 1-2 ay geç oynasın ne farkeder. sonuçta türk vatandaşı. ramos heryerden kovuluyormuş. kovulmayan 1 kaç tane t.direktör gördüm ben a.ferguson, a.wenger falan. sevilla nın başarılarında başında daum yoktu. ramos vardı. hatırlatayım.

Jester dedi ki...

Juande Ramos'un bizim ligte Aragones'ten farklı olamayacağını düşünüyorum çok yanlış transfer yaparlar eğer gerçekleşirse. Ancak Schuster'in oyun anlayışı Gerets gibi. Gelirse onun da Gerets'ten farkı olamayacağını düşünüyorum.

http://kadifeayaklar.blogspot.com/

gica dedi ki...

@ramon

no, you know playing pro evo soccer better than zidane, not football...

aksilaz dedi ki...

Betisli o isim buyuk ıhtımal Olivieradır. Ancak Emana ise Ramos'u bırakıp onunla dönebilirler. Bu sezon ki performansı üst üst düzeydi.

AAAA dedi ki...

bu Oliveira'da ne varsa artık. bir ben görmüyorum galiba.
hem Oliveira hemde marco'yu alında küme düşün emi.

devletli dedi ki...

co adriaanse de juande ramos da muhteşem hocalar. ama gönül ister ki co gelsin takımı derlesin toparlasın. real betis'ten alınacak topçunun oliveira ya da aurelio olmasından çok korkuyorum, uykularım kaçıyor. emana? yes please!

PENALTY dedi ki...

Yanlız şuanda milliyet.com.tr de Ramos diye Pellegrini'nin resmini koymuşlar.

varol döken dedi ki...

ispanyol hoca türkiye'de başarılı olamaz nokta.

juande ramos ile galatasaray hangi ortak paydada buluştular ilginç ama daha ilginç olan, real barcelona kavgasında birbirlerini gagalayanların galatasaray ortak paydasında buluşması:)

demek ki neymiş, aslolan insanın kendi takımıymış...

ssim dedi ki...

''zilyoner dedi ki...

sevilla nın başarılarında başında daum yoktu. ramos vardı. hatırlatayım.''

koptum vallahi :)

PraetoR dedi ki...

blogu severek ve ilgiyle takip ediyorum. konsept gereği avrupa futbolu ve galatasaray ile ilgili olsa da yazıların %99'u turkiye kupası finalinin sadece bir resim ile geçiştirilmesi, turkiye sampiyonun ve kume dusenlerin belirlendiği haftaya ise hic değinilmemesi birz garip geldi..

eğer kaçırdıgım bir sey varsa özür dilerim.

burusvilis dedi ki...

betis'ten alınacak tek adam emana
fenerli yöneticiler biraz maç izleseler...
galatasaray alırsa da helal olsun iş yapar derim

Ghetto Ultras Tribune Group dedi ki...

Bence başarılı olamaz ve olamayacağı gibi yıllık 3,5 milyondan az istemez.Orada aldığı rakam belli.Betis'ten Emana gelirse maç başı ücretine dikkat çekiyorum ve Aurelio ise gelen Ekimin sonuna kadar oynamayacak olmasını görmeli birileri.Galatasaray ne yapıyor anlamadım? Hücum bölgesinde sorunu yok ki GS'nin!! Rezzil bir defans bloğu var şuan.Acilen defansa takviye yapacaklarına Oliviera Emana? Yanlış transferler olur bence.

euler dedi ki...

Bu kovboy suratlı , uğursuz arkadaş inşallah gelmez. Ülkeye gelen ve sözleşmesi bitmeden yollanan 3.İspanyol olur aksi tektirde...

aksilaz dedi ki...

@ PraetoR
Hoşuna gitmeyen yeri okumazsın olur biter. Müdahale etmeye çalışman daha yanlış.

dr feelgood dedi ki...

emana gelirse kombine alırım !

yok artık leBron james dedi ki...

@ghetto ultras tribune group
emana olursa nasıl yanlıs bi transfer?
bence oliviera gelmesin.adam zaragozayı düsürdü.betisi düsürdü.hatta ve hatta azzz kalsın sike skandalından milanı düsürüyodu:):):)onuda basarsaydı zaten!!!

Gala's dedi ki...

Betis'li Aurelio'dan başkası değildir.

Murat1905 dedi ki...

Önceki yorumum kesinlikle Ramos'a yönelik olmayıp sadece yönetimin stratejisine bir eleştiridir.

Galatasaray - Ramos : İnşallah.

PraetoR dedi ki...

@aksilaz

"ya sev ya terket" diyosun yani.. hmm.. ilginç..

Ghetto Ultras Tribune Group dedi ki...

Bir Fenerbahçe'li olarak BJK'li arkadaşların hem burada hemde sözlükte Aceto bloga karşı tepkilerini anlayabiliyorum.Blog artık kişisel yazı defteri durumunu aştı ister istemeden ve bir spor mecmuası oalrak görülüyor bu durumda fanatik GS'li Bülent abinin bu tür yazıları yazmaması ve söylemleri arkadaşları geriyor.Aslında suçlu Bülent abi değil onun yarattığı blogu spor mecmuası yapma ve yaptırılma durumudur.Burası bir BLOGrool ise yapmaması çok normal hayır spor mecmuası ise Yapmalı!

Unknown dedi ki...

@PreatoR

Dostum bu adı üstünde "blog" yahu.
Yazar ne isterse onu yazar. Okumaktan zevk alanlar da gelir okur ya da senin gibi "terk eder".

Yani bunu neden farklı biçimlere sokmak istiyorsunuz hayret birşey..

Yazar açık açık kimliğini, rengini de belli etmiş.. Çıkıp bahsettiğiniz kupa ya da maçlar hakında yorum yazsa bu sefer de "taraflı" yazıyor diyeceksiniz.

Bir daha düşün bakalım, kim gerçekten "taraflı" sence?

Ayrıca bu blog Bülent beyin "taraf"ıdır. Onu da unutmayın derim.

oralardaniyivurur dedi ki...

@ Ramon
we all can win cups by writing down the players we wanted, do you think that Real Madrid can transfer those players in one season?

makduman dedi ki...

geçen sene bir sürü transferde basını atlatan Galatasaray yönetimi umarım hedef şaşırtıyordur. Co Adriaanse ya da Houllier gelir takımın başına. Le Guen'i de istiyordum ancak çok genç ve Lyon dışındaki başarı grafiği çok parlak değil.

matiasemilio dedi ki...

aurelionun Türkiye'ye dönmesi halinde fenere ödenmesi gereken bir para söz konusu diye biliyorum ben ama...

yok artık leBron james dedi ki...

as yine sabah referanslı ricardo oliviera diyor yanlıs anlamadıysam hatta as ersun yanal ismini de gecirmis

Empyrium dedi ki...

En sonunda kilit vurdurcaksınız Bülent abiye ona yanıyorum.Çok iyi hatırlıyorum daha yakın tarihte BJK-GS maçındaki bilet fiyatları karşılaştırma yazısını.Orda BJk hakkında yazı yazma deniliyordu. Burda niye yazılmıyor deniliyor.

Demokratif ve gerektiğinden fazla tarafsız bence.

erdersson dedi ki...

ramos un ispanyol olması en negatif yanı.rijkaard boşta.gelirse süper olur.gelirmi bilinmez ama neden gelmesin?

IBRAcadabra dedi ki...

Adnan Sezgin ,Kalli gitsin ,gelecek TD'e huzur verilsinde bunlardan hangisi oldugu farketmez. Ramos'ta Co Adriaanese'de kariyerleri ile insani heyecanlandiran isimler Skibbe'den Bulent'ten sonra.ama mantik baki kalirsa hangisinin geldiginin önemi olmayacak. Oliveira'ya gerek yok bencede ama Aurelio'nun niye istenmedigini anlamadim.Türk değil mi bu adam sakatsa ya da tutmazsa bekler yedekte,sıkıstıgın anda ölüsü Mehmet Guven'den 10 kat iyidir...

zilyoner dedi ki...

ne yazılması gerektiğine de mi siz karar veriyorsunuz. okumak isteyen okur istemeyen için kapat tuşu köşede duruyor. nasıl bir mantık ya gelip okuyup sonra eleştirmek. oldu olacak galatasaray.org a girin ve neden şunla bunla ile ilgli yazı yok deyin.

@matiasemilio
o üyelerini aziz yıldırım ve şekip mosturoğlunun atadığı uyuşmazlık kurulunun kendi adına verdiği bir karar. ne federasyonu bağlar, ne fifayı. hukuki hiç bir dayanağı yok.

PraetoR dedi ki...

son gönderdiğim yorumum yayınlanmadı ama bir kez daha deneyelim..

gerilme falan yok.. talebimiz ve tespitimiz bulent bey "sunu da yazsın" değil de, "yazsa sevinirdik" anlamında anlaşılmalı..

nokta.
saygılar.

ich dedi ki...

Neyin kavgasını, tartışmasını yapıyorsunuz inanın anlamıyorum. Lütfen birbiriniz ile ilgili problemler için mail adreslerinizi alın. Belki gidip beraber portakal suyu içerken tartışırsınız..

Favorim Co Adriaanese bu arada :)

S.B dedi ki...

Ramos iyi bir teknik direktör olabilir. Hatta bunun için bizden onay almasına gerek yok. Lakin, sanki Türkiyede başarılı olamayacak derecede ezik(kötü,argo anlamda söylemiyorum) bir haleti ruhiyesine sahip gibi uzaktan bakınca. Kaldı ki Tottenham takımında her sene alışılagelmiş iyi transferlerden başka bir arpa boyu yol katettiğini göremedik.

varol döken dedi ki...

@ich
balayından dönen adamsın sana söylemesi kolay tabi, biz burada neler yaşıyoruz biliyor musun, her gün blogu açıp bir tebrik görememek, siparişini verdiğim yazıların gecikmesini beklemek, ağız tadıyla bir uykuluk yiyememek... sen anlayamazsın...

evliye blog boşamak kolay!

Çünkü mikrofonda söyleyemediklerimi anlatmazsam çatlarım. dedi ki...

Wikipedia, Oliveria'yı Galatasaray'lı yapmış bile...

http://en.wikipedia.org/wiki/Ricardo_Oliveira

Kalten dedi ki...

http://en.wikipedia.org/wiki/Ricardo_Oliveira

Haha, şu anda da Bulgar ve Mersin Idman Yurdu futbolcusu yapmış, ilahi Wikipedia