13 Haziran 2009

Belgesiyle Adanalı Mourinho!

İşte "Adanalı Mourinho". Ben Portekizli için "Adanalı Mourinho" dediğimde elbette ki İstanbul'da çekilmiş bu fotoğrafın varlığından haberdar değildim. Elde çekildiği tarih yok o zaman tahmin etmeye çalışalım. Sol baştaki Hacıdan ocakbaşının sahibi. Etiler ve Levent bölgesinde Hacıdan adıyla 2-3 yerde dükkan açtı kapattı. Bu hangi dükkan bilmiyoruz tabii. Mourinho'nun gelmesine vesile olan Bayram Tutumlu'nun cep telefonunun modelinden de birşey çıkartamadım. Geriye Mourinho kalıyor. 10 yıl öncesi gibi duruyor. Bayram Tutumlu, Barcelona'nın içinden! Mourinho'yu da oradan tanıyordur. Kebaplar yenmiş, ince belli bardaklarda çaylar gelmiş. Yürü be Adanalı kim tutar seni!

23 yorum:

Adsız dedi ki...

soldaki abimiz ahmet kayanin ta kendisi sanki.

ihk dedi ki...

adanalı porto'ya gitmeden önce veya oradaki il senesinden sonra fenerbahçe'yle görüşmüş ama anlaşamamış diye şimdi kaynağını hatırlamadığım bir yazı okumuştum. fotoğraf o zamandan kalma olabilir.

muzoz dedi ki...

bi gelse buralaraa teknik direktörlük nedir bi göstersee...

Ortega dedi ki...

Ardından Fenerbahçe'nin maçına gidilmiş midir acep? Bir ara öyle bir iddia vardı; Bayram Tutumlu, Jose'yi Fener'e getiriyor diye..

erdersson dedi ki...

fener figerle değilde bayram tutumlu ile çalışsaydı yada iş yapsaydı şu anda daha iyi yerlerde olurdu.maddi ve manevi olarak.

Kartal Bafiler dedi ki...

Hacıdan'da sağlam Beşiktaş'lıdır 10 gündür kafasından Beşiktaş şapkasını çıkartmıyor.

Korkut Ali Ferah dedi ki...

Aceto ağabey,Bayram tutumlu'nun masa üstündeki telefonu yok sanki..o objenin not defterini andıran bir duruşu var...Adana'lı mourinho:)Çok güzel ya..

MickeyBlueEyes dedi ki...

telefon nokia 7650, çıkış tarihi 2001 sonları, fotoğrafın çekildiği sene 2002 olmalı..

berserk dedi ki...

bayram o eli indir bi kere diye ayar da vermiştir o pozdan sonra

armgn dedi ki...

Güzel fotograf??? Kebabın üzerine türk kahvesi daha iyi gider ama ince belli bardakta çay da olur

4numara dedi ki...

o çayı içersen sarı burma yiyecek iştahın kalmaz...

Taci YALÇIN dedi ki...

Ahaha harbiden Adanalı gibi durmuş yahu. @Armağan, nispeten görecelidir fakat genel kanı; kebabın üzerine Türk kahvesi gitmez. İnce belli iyi demlenmiş çay gider. Kebabın yanında da acılı şalgam gider. Hazır değil tabii..

Adsız dedi ki...

telefon nokia 7650 ye benziyor.buradan hareketle tahmini yıl olarak 2003-2004 yılları denebilir bu fotoğraf için.

Adsız dedi ki...

Bayram Tutumlu'nun hemen üstündeki resimde de Rijkaard var sanki..

PENNEARABIATA dedi ki...

hangisi mourinho bunların?

Salih ve Hande dedi ki...

yıl 2005, sampiyonlar ligi finali öncesi kebaplar yeniyor.

Kamil Gün dedi ki...

UEFA Kupası'nda Denizlisporla eşleştikleri sene Türkiye'ye gelmişti, tel modelinden de aşağı yukarı uyuyor zaman. Tahminim o günlerde uğramıştır İstanbul'a.

Horace Dearly dedi ki...

Portekiz'in Adana'sı neresi?

Özgür Şeker dedi ki...

vay anasını be..

Bahadır dedi ki...

denizli maçı zamanı değil mi ya bu ?

kebabman dedi ki...

Portekiz'in Adana'si Porto diyebiliriz..
Ulkenin ikinci buyuk sehiri.Bizde 4-5. (herneyse)Porto'nun 2 tane futbol takimi var.Bizimde 2 tane futbol takimi var.Adana'yi Seyhan nehiri 2 ye boler,Porto'yu da 2'ye bolen deniz girintisi vardir.Sahil de birseyler yerken ,icerken isportacilar sizi rahat birakmaz.Bizde de Seyhan nehiri kenarinda cay bahcelerinde keyif catarken isportacilar rahat birakmaz...Herseyden onemlisi bizim stadin onunde cekirdekciler eksik olmaz.Onlarin stadinin onunde kestaneciler eksik olmaz.

Spinoza Gian dedi ki...

Mourinho'nun bu gelişinde Star'a verdiği ropörtajı da hatırlıyorum. Toydu daha.. Star muhabirinin yönlendirmesiyle, Fatih Terim'i filan çok övmüştü. Fenerbahçe veya Galatasaray'da çalışabilirim, çok büyük klüpler tarzı açıklamalar yapmıştı..

Sonra aldı yürüdü tabii :)

ramunas dedi ki...

bu resim zaman gazetesinde kullanılmış. izin alındı mı acaba?