6 Mayıs 2009

Raul Gitsin

Marca gazetesi büyük bir anket açtı. Real Madrid kadrosundaki tüm futbolcular için tek tek gitsin mi kalsın mı diye soruyorlar okuyucuya. Okuyucu ağırlıklı olarak bu takımın taraftarı olduğu için objektif sonuçlar olduğunu söyleyebilirim. Casillas, Ramos, Huntelaar, Lass, Pepe en yüksek oyu (%80+) almışlar. Robben’e %63 evet kalsın oyun çıkmış. Taraftar onların kalmasını istiyor. Kadrodaki diğer isimler için ezici bir gitsin oyu yağmış. İki adamı sona bıraktım: Guti ve Raul. Guti için %70 gitsin diyorlar, buna kabul de... Devam eden anketteki Raul için çıkan sonuç “Bu da oldu” dedirtti bana… Real Madrid taraftarının % 51’i "Raul gitsin" diyor… Anketin detaylarını futbolcu isimlerini tıklayarak görebilirsiniz…

41 yorum:

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Dumur.Yuh diyorum.Pepe'ye sahip çıkıp Raul'e gitsin diyen Real taraftarı.Vay ki vay...

casillas dedi ki...

buyuk terbiyesizlik bence..pepe %80 kalsın raul %50 gitsin ne demektir anam babam..benim icin real taraftarı bitmistir:D

ACY dedi ki...

o diarra'dan nası bir ümit içindeler onu hiç anlayabilmiş değilim anca kulübede bir enerji pompası olarak bekler o adam, hiç mi barcelona'nın başarı sırrının iki yönlü orta saha oyuncularından geçtiğini farketmediler, diarrayla gagoyla ne elde edecekler.. raul'e yapılan ise hastalıktır, intihardır ya da boixos nois organize bi harekette bulunmuş bilemiycem..

DaesAgelmar dedi ki...

Kazandırdığı kupaları görüpte bunu yapıyorlar ya ispanyolca "Dün dündür, Bugün bugündür" nasıl anlatılır onu düşüneceğim Cortez85 ve Ramon efendiye. Atletico ya gitsin inadına şampiyon yapsın Atletico'yu Atleti Frente heykelini Cibeles'e diksin derim.

Cem Kalay dedi ki...

Ayıp etmişler tek kelilme ile.

ACY dedi ki...

diarra die bahsederken lassana diarradan bahsettim.. gerçi diğeri de enazından arkasından tef çalarak yolladıkları bir makalele bile değil ya neyse sakat adamın arkasından konuşmayalım =)

Ögeday Karabulut dedi ki...

Raul'e kurban olsun nankörler.

raul dedi ki...

türkiye'ye gelicekse kabul edilebilir.kim gitsin.....:)

Turiaf dedi ki...

Clean shit Diarra'dan kastın Lassana mı Mamadou mu? Lassana bu sezon Real'in bu haftaya kadar şampiyonluk yarışında kalabilmesinin en büyük sebebidir. Ayrıca hiçte tek yönlü bir oyuncu değil.

Bushwacker dedi ki...

higuain'e verilen %91 kalsın oyu da etkileyici bence..

Cimbakuka dedi ki...

Hep en büyük taraftar futbolcular sahtekar denirdi.

Bu sefer taraftarlar sahtekarlığa başvurmuşlar ayıptır.

ssim dedi ki...

barcelona psikolojisini bozdu real taraftarının :)

oralardaniyivurur dedi ki...

oynasın Atletico da bi sene, görürler Raul gitsin ne demekmiş..

Pads dedi ki...

Adamaın adı da Lass kaldı yahu! Bir tek bana mı batıyor anlamadım

Unknown dedi ki...

Vefa İspanya'da da bir semt adı demek ki.

Arkhe dedi ki...

Ayıp.

Koyu Çay dedi ki...

nistelrooy'ada %69 gitsin denmiş.manUTDye gelse ya 10 numarayı alsa ronaldo'yla takasta kullanılsa falan...çok mu imkansız.

Unknown dedi ki...

Son maçın etkisiyle narkozdan çıkamamış hala taraftarlar..

Başka bir açıklaması yok..

Bu haberi görüp de, "Schuster'in yanında Raul'u da Galatasaray'a getireceği öğrenildi!" haberini ilk kim yapacak bakalım :)

raul #7 dedi ki...

guti deki sol ayak kimde var acep reallilere sorarım. o adama yapılan da ayıp yaw.ii huntelaar kalsın Raul&guti gitsin.iimiş böle

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

Casillas (si) Dudek(NO) Codina(si) Salgado(NO) Pepe(si) Sergio Ramos(si) Cannavaro(NO) Marcelo(si) Miguel Torres(si) Heinze(NO) Metzelder(si) Javi García(No) Drenthe(NO) Diarrà(NONONONO) Gago(NO) Lass(si) Guti(si/no no importante) Parejo(si) De la Red(si) Sneijder(no) Robben(si) Faubert(FUCK OFFF) Van der Vaart(no) Raúl(si) Saviola(NO) Van Nistelrooy(si) Higuaín(si) Huntelaar(no)

Fichajes: Cesc/alonso, ronaldo/kaka
garay, zlatan ibrahimovic Negredo, Granero , R.Albiol

ventas: los todos holandeses excepto robben y ruud . saviola garcia salgado cannavaro dudek gago

casillas
ramos garay albiol torres(marcelo)
----x.alonso(lass) cesc (de la red)
c.ronaldo ---------D.silva (robben
-----zlatan----raul (higuain)

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

zlatan ibra has some problems with fucking italians. we can buy him.

cesc or alonso: one of them
kaka or ronaldo one of them

all holandes sales at least 50 M £

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

also we must alert on valencia. their economic situation is still bad. we can sign to silva, villa mata, and albiol together. sell holandese 50 M sign valencienes 60-70 M. good job. this is capitalism. think yourself fuck the rest. jejeje. that's why i'm anti capitalist and jewish..)

Hrngndz dedi ki...

Bu örnekleri çok yaşadık çok gördük ama nedense sadece bir yerde olmuyor bu tür olaylar oda ingilterede...

Berber Kenan dedi ki...

Barca'ya gitsin, sonra ilk El Classico'da 5 atsın Real'e :D

Simao Sabrosa dedi ki...

hepsi Ahmet Çakar bunların

Alper Öcal dedi ki...

Sezon başından beri Raul'a bırakması için büyük baskı var. Üstelik sadece 31 yaşında ve bu sezon RM'nin en golcü adamı.

josemarcelosalas dedi ki...

Pepe ve Huntelaar kalsın da Raul gitsin öyle mi?

Guti'ye gitsin diyişlerini de hazmedemedim...

murarty dedi ki...

Arda Turan okusun bu postu!

varol döken dedi ki...

ben yazardım ama tipik olur:)

yetiş ramon dayı anketi barcelonalılar basmış... pepe, kazanmak için her yol mübahçıların papası işte, raul da günah keçisi... ben sevmem ayrı da, bu anket de eşeğin ince bağırsağına fıratpen döşemiş (bir reklam dinlediniz)

alperensaylar dedi ki...

biz de kendimize kızarız vefasızlık ediyoruz diye, adamlar şampiyonlar liginde en fazla forma giyenlerden ve en fazla gol atan adamın gitmesini istiyorlar. bu resmen gelecek başkanın eline koz vermektir. şimdi perez gelse git dese demek ki taraftarın da sesi çıkmayacak.

yıllardır gol atamıyor desem adam son 2 senede 36 gol attı eski günlere döndü. arada 2-3 sene o da yanındaki ronaldo yüzünden gol sayısı düşmüştü. niye gtimesini istiyorlar ki?

yine en vefalı taraftar biziz be gitmesin diye buralarda bi taraflarımızı yırtıyoruz neredeyse:)

alessandro del piero dedi ki...

benim merak ettiğim şu blog okurları dışında dünyada bir tane daha raul tapınıcısı kalmış mıdır acaba? yahu adam neredeyse 6-7 senedir mazinin ekmeğini yiyor, bir zamanlar efsane adamdı kabul de maradona da futbola başlasın madem.. hayır real'i sevmem umurumda değil ama nasıl ki bir zamanlar real'i sırtında taşıyan adamdıysa uzun süredir kamburu resmen real'in.. adamın alınmadığı ispanya milli takımı şeytanın bacağını kırmış millet hala raul derdinde yahu..

alperensaylar dedi ki...

raul bir semboldür, bayraktır. atletico'dan gelmesinin bir önemi yok. nasıl luis enrique barcelona ise raul de real madrid'dir. aynı DEL PIERO'NUN JUVENTUS OLDUĞU GİBİ!

twilost dedi ki...

You cannot buy valencienes! and 60-70€?? are u crazy? just villa is worth more than 70€.. dont forget it, they are unprizable=)

neyse realmadrid taraftarının oyladığını sanmıyorum.. en azından gerçekten objektifse ve oylayanların %80inden fazlası rmli ise ya kafayı kaçırmışlardır yada denyolardır.. raule gitsin demek nedir ya? gitsinler milanoya taraftarlık nasıl olur futbolculara nasıl değer verilir görsünler(maldini costacurta zanetti inter milan farketmez 2sini de) neyse higuain ve huntelaar iyi yedek olurlar bence ama van nistelrooy 2sinden de daha iyi yedek olacağı için huntelaarı gözden çıkarabilirler yada kiralayabilirler ama bence verimli idi şu ana kadar.. gago ve m.diarra düz oyuncular.. kesinlikle tarzlarında iyi oyuncular ama madrid oyuncusu değiller.. lass bence yanında daha iyi biriyle denenmeyi haketti. ben fabregası alabileceklerini sanmıyorum. fabregas olsa olsa barça için arsenali terk eder.. bence napıp edip mascherano yada alonsoya yönelsinler. 2si de madridin işini görür. zlatan interde kalacaktır bakmayın artistik yaptığına.. bence kakayı değil madrid moda ikonu da olan tam madrid tarzı ronaldoya yönelsin.. onu alabilirler.. ve çok da şık olur bu transfer yalnız orada ufak bi sorun var: 7 numara=) cr7nin değişmesi lazım=) bir de akılları varsa sağlam bi defans alırlar garay'ın yanına bence pepe o hareketten sonra madridte tutulmamalı.. solbek'e çift yönlü oyuncu bulabilirlerse transfer etsinler.. bi de benzema tamamdır madrid=)

pclion dedi ki...

Aceto Blog ziyaretçileri ağırlığını koydu ankete, kalsın oyları gitsin oylarını geçmiş. :)

Unknown dedi ki...

Pepe'ye kalsin deyip, Raul'a gitsin diyen adam ya iyice sasirmistir, ya da hayatinda hic dayak yememistir.

ysk dedi ki...

birebir aynı sayılmaz fakat çoğu galatasaray taraftarının ve medyasının hakan şükür'e yaptığı da benzer bir durum değil miydi?

böyle büyük ve uzun süreden beri oynayan futbolculara zamanla oluşan içten içe bir antipati olarak yorumluyorum.

vino alla fine dedi ki...

aslında gitmesi Real icin daha hayırlı olur ama yine de insanların boyle bir ayrılıga hazır olmadıgını dusunuyorum :)

Çetin Cem dedi ki...

@ramon: there is no way real can sell their dutch players (except ruud and robben) for 50m.. nobody would pay 20m for van der vaart and sneijder now, and nobody would pay a penny for drenthe! :)

Çetin Cem dedi ki...

ya bi de, dudek'ten ne isterler anlamam. elinde var işte aslan gibi casillas, yedeğine de buffon'u mu istiyorsunuz anlamadım ki :)

Parma Maniac dedi ki...

Yaklaşık 1-2 ay önce Canna için bir anket daha yapmıştı Marca.. %52 gitsin diyordu o zaman.. Şimdi %83 kalsın demiş.. Barca maçına rağmen değişim ilginç..

Raul için bir şey diyemiyorum.. O tiyatro seyircisinden her şey beklenir.. Canna konusunda yanar dönerliklerini göstermişler zaten.. Real kadar fiyasko bir büyük takım seyircisi görmedim ben.. Nou Camp da bunların yolunda ama başarıyla gidiyorlar bir şekilde.. Yazıktır o görkemli statlara ya..

Burak dedi ki...

"raul fenere", "yıldırım operasyon" gibi gazete manşetlerine ya da "raulla coştururuz" tarzında olası güiza demeçlerine sebep olabilecek bir araştırmadır kanımca