4 Mayıs 2009

Anti Zlatan

Ibrahimovic'un bu "Sus"u golü attıktan sonra Lazio tribününe değil. Kendi taraftarına. Geçen hafta "Inter'de ayrılacağım. İtalya'da misyonumu tamamladım" dedikten sonra kötü çocuk oldu. Lazio maçında Inter tribünleri top ayağına geldiğinde ıslıkladı. O da bir gol bir asist ile cevap verdi. Inter tribünlerine gider yapan ilk futbolcu değil Ibrahimovic. Geçmişte Vieri de Curva Nord'a el kol çekmişti, onlar da ipini çekmişlerdi. Real Madrid'e gideceği konuşuluyor İtalya'da.

18 yorum:

dmntd dedi ki...

Gidecegini sanmiyorum suan da aldigi parayi kimse vermez tabii Perez`in Real baskani olacagini dusunursek imkansiz degil zamaninda Ronaldo ya gitmez gozuyle bakiyordum ama Perez aldi goturdu

Travis dedi ki...

yıldız isen, real yatmalı gönlünde:)

dmntd dedi ki...

Suan da aldigi parayi ona verirse bir tek Perez verir Perez buyuk ihtimalle baskan olacagi icin Reale gitmesi buyuk ihtimal ama daha sonra ordada baslar yeni heyecan istiyorum Barcelona ya kaybetmekten sıkıldım diye :D

arif dedi ki...

ibrahimoviç oyun zekası ve stili olarak zaten seriaya yakısmıyor.Varsın gitsin bencede

Mr.Eko dedi ki...

Eto - Ibra değişimi?

devletli dedi ki...

ibrahimoviç'in pepe'si de drenthe imiş. gelecek demiş.

Erk dedi ki...

Bence İbra ne ingiltere'de ki gibi boş alan kollayıp kaçacak,
Nede ispanya'da ki gibi top kollayacak bir adam.
Serie A dışında bu kadar etkili olabileceğini sanmıyorum..
Hele ki Magazin habercilerinin çok olduğu ülkelerde İbra hiç yapamaz. Pamuk ipliğine bağlı bir motivasyonu var.

Berber Kenan dedi ki...

Barcelona alsın yedek oturtsun :)

UA_Harun dedi ki...

İnter Zlatan'ı kaybederse takımdan çok şey eksilir. takımdaki en değerli ve yetenekli oyuncu. Real eğer isterse alır Zlatan'ı inter çok yüksek bi rakama hayır diyemez eskiden birçok oyuncuya gelen tekliflerdeki gibi.

cisco dedi ki...

madrid'e yakisir.

orkun dedi ki...

Bu adam istediği ligin istediği takımında çatır çatır oynar diye düşünüyorum şahsen.

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Aylarca "Herny yerine Ribery,Eto'o yerine Zlatan." dedim (-ki Zlatan'ın ukalalıklarına ayar olan kendisinden pek hazetmeyen ama futboluna hasta olan bir insanım) ama şu Barça'da özellikle hücumsal bağlamda hiçbirşey değişmesin istiyorum artık.Resmen çarkettim yani,Real'e gidebilir Ibra,seneye biraz daha çekişmeli geçer lig.

Birde mümkünse Abidal yerine Evra,Valdes yerine Julio Cesar...:)

Genel Sekreter Vak dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Cem Kalay dedi ki...

Bana olabilir gibi geliyor. Çünkü Zlatan gibi oyuncular paraya bakmazlar. Zaten kazanacağını kazanmıştır adam eğer kulübüde izin verirse Madride yakışan bir transfer olur.

mre dedi ki...

madrid'e gider, bir maçta 7 kere santra yapar, aklı başına gelir diyorum, günün anlam ve önemine uygun olarak.

Santiago dedi ki...

Yakışır

minæ dedi ki...

tam beşiktaş'ın ihtiyacı olan(!) çağdaş santrafor. derhal transfer edilmeli.(?)

ayrıca yıldırım demirören ile konuştum, haberler iyi.

cisco dedi ki...

GQ italya'ya verdigi bir roportajını okudum. bir kere inanılmaz bir adam. iki oglu oldugunu soyleyen gazeteciye "erkek adamın erkek oglu olur" demesi benim için roportajın bombası oldu. onun dışında altın top ile ilgili soruya ise : "kendimi dünyanın en iyisi hissetmek için böyle bir ödüle ihtiyacım yok. en iyiler her zaman kazanacak diye bir şey yok. önemli olan benim ne bildigim, ben bir numarayım." seklinde cevap verdi. ayrıca italya,da 5 senede 5. şampiyonlugu kazanacağını, şampiyonlar ligini kazanmayı cok istediğini, hatta bir şl kupasını kazandığı bütün kupalara tercih edeciğini soyledi ki, bu kısım adresin real olacagına isaret.

bunların dısında ingiltere liginden, antrenorlere, italyan basınına guzel seyler var roportajda. ulasabiliyorsanız okuyun.