21 Nisan 2009

Superclasico 2009


10 yorum:

Trofolo dedi ki...

Derbi budur, her halta muhalefet olanlara inat, Boca-River göklere ac kanat! Muhtesem macti.

Unknown dedi ki...

osman tanburaciya mi ozendin trofolo? kafiye fln :P

Berber Kenan dedi ki...

Tamam Boca-River derbisine saygımız sonsuz ama futbol kalitesi olarak muhteşem falan değildi. Muhteşem maçı Chelsea-Liverpool gösterdi bize geçen hafta.

varol döken dedi ki...

Hayranlık Bildiren Kelimeleri Kullanma Kurulu Açıklaması:

Değerli Acetoblog Okuyucuları,

Bir süreden beri blogdaki yazıları ve buradaki değerli okuyucu kitlesini takip etmekteyiz. Şu ana kadar okuduklarımızdan gayet mutlu ve umutluyuz, inanıyoruz ki bloglardaki bu kaliteli okuyucu kalitesi arttıkça bunun genel etkileri de artacaktır.

Ancak özellikle dikkatimizi çeken bir konu var. Bu konuda hiç kimsenin bize verdiği yetkiye dayanarak şu uyarıyı yapmak zorundayız.

Muhteşem, inanılmaz, 100 yılda bir gelen, valla böylesini görmedim abi, artık ölsem de gam yemem, surf tabi ki yerim minvalindeki kullanımların sonsuz olduğunu sanıyorsanız aldanıyorsunuz. Kurumumuz bünyesinde bulunan gizli bir depoda bu kelimelerin azalmakta olduğunu size üzülerek bildiririz. Yarın öbür gün hakikaten muhteşem, inanılmaz bir maç olduğunda ağzınızı açınca tısss diye bir ses duyarsanız şaşırmayın.

İlginize şimdiden teşekkür ederiz.

not: ne muhteşem bir blogmuş burası:)

Protanopia dedi ki...

o değil de faul vermek yasak gibi davrandı hakem. oyun da futboldan çok savaşa döndü.

Trofolo dedi ki...

Berber Kenan'im, bir maci muhtesem kilanin salt futbol kaltiesi oldugunu dusunmuyorum. Lakin bir tanim yapmadigim icin de ofsayta dusurulme cabasina klark cekiyorum :) Celsi-Liverpool maci endtutturyel futbolun en babasi olabilir (ki nefis macti, ayri), Boca-River hala futbol kalabilen birseydir.. Garip birseydir.

Berber Kenan dedi ki...

Chelsea-Liverpool maçında patronlar veya sponsorlar çıkıp futbol oynamıyor. O maçı "muhteşem" kılan özellik futbolcuların hırsı, mücadelesi v.s idi. İlk mesajımda da belirttiğim gibi Boca-River derbisine lafım yok. Ancak bu sefer ki beklediğim tadı vermedi bende. Ha atmosferi güzeldi falan ama "futbol" adına çok fazla birşey yoktu.

venezia dedi ki...

o değil de vargasa maçtan önce ismail türüt dinlettiler herhalde :) baksanıza çok kızmış :D

erdemkursat dedi ki...

@aceto;

hakem sürekli pozisyon alma hatası mı yapıyordu maç boyu bize mi öyle geldi ?

fibonacci dedi ki...

valla izliyemedik ama fb-gs tarzı olaylar mı çıkmıştır yoksa yanından bile geçmez her maçta olan gerginlikler midir ??