7 Mart 2009

Messi'nin Fiyatı

Manchester City devre arasında Kaka'ya 130 milyon teklif ettiğinde herkesin ortak sorusuydu: Peki Messi ne kadar o zaman? Yine İngiliz kulübü vermiş kendince bunun cevabını. Al Fahim 112 milyon euro önerdi diyorlar. Cimriliği tutmuş galiba. Kaka 130 ise Messi 170'dir bence. Gelecek sezon Avrupa kupalarında olacağı bile belli değil bu takımın ama bu sezon UEFA Kupası'nda yola devam ediyorlar ve 1'e 6 ile en fazla şans verilen takım (Galatasaray 1'e 17). Hamburg-Galatasaray maçı D-Smart'ta. Geçmiş olsun...

24 yorum:

Unknown dedi ki...

Hay bu D-Smart gibi. Ne güzel TRT uğurumuz vardı yenilmiyorduk deplasmanlarda bu uğursuz D-Smartla kesin yeniliriz şimdi.

ACY dedi ki...

metalistin 1e 29 vermesi şaka gibi adamlar buldozer gibi gidiyolar..

Halim dedi ki...

hamburg - gs maçini ard de veriyor. bu kanal uydu da sifresiz yayin yapiyor. bide bizim kanallar gibi maç oncesi,sonrasi hatta maçta (kendi urunlerini kotuluyor bizim dahiler :D) zirt pirt reklam koymuyorlar.

not: almanca bilmeyen arkadaslar fantazi yaparak durumu kurtarabilirler.

HHKahraman dedi ki...

Messi'yi 112 ye alamazlar. 212 ye belki. Bu arada Manchester City'nin kupayı alma ihtimali yok denecek kadar az. Aalborg karşısında bile turu atlayabileceklerini çok düşünmüyorum.Galatasaray'ın rövanş maçı D-Smartta.Ancak ilk maç henüz belli değil. Daha D-Smart'ın kendi sitesinde bile yazmıyor ilk maç.

aşkın dedi ki...

O oranın Zenit'e verilmesi gerekiyordu.Favori onlar.

BT dedi ki...

@hhkahraman
Ben blogda maç dsmartta yazmışsam bu belli olmuş demektir...

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

anda guardiola no te quejes tanto que igual que las recibe messi las da marquez x todos los campos.esto es un deporte de hombres no de nenazas y para eso cobran lo que cobran xq aqui igual que das te dan asi que ajo y agua

¿que pasa Guardiola que iniesta y xavi no dan patadas y entradas terrorificas ? bamos que no es solo el piscinas de Messi el que las recibe los demas tambien y nadie dice nada y si le dan que se joda que entra en nomina tambien las entradas y no empeceis a poneros de victimas qe eso se os da muy bien pero Guardiola que nos conocemos y no cuela.

!!!!!!!!!!!!! HALA MADRID QUE YA ESTAN CAGAOS!!!!!!!!!!!!!

Unknown dedi ki...

evdeki maçlar dsmartta deplasmandakiler trtde oluyordu ama bu sefer farklı bir uygulama olabilir.inşallah yine abuk subuk reklamlar koyup maç keyfimizin içine etmezler.zaten ben reklam veren şirket olsam direk söylerim kardeşim benim firmamın reklamını maç oynanırken vermeyin diye.üründen de firmadan da soğuyor insan.ayrıca kakanın 130 ettiği yerde messi 390 eder.

HHKahraman dedi ki...

Öyle olsun hocam o zaman ben sitenin yalancısıyım...

azmi dedi ki...

google tranlate diyor ki :

Guardiola olarak da mızmızlanma don't git Marquez Messi x erkekler için bir spor ve bu ücret nenazas Rioja burada gibi bunu Das sarımsak ve su almak xq ücret olmayıp, tüm campos.esto alır

Ne Guardiola Iniesta ve Xavi's going to başladı ve bilet korkunç değil mi? bamos sadece burada Messi ve diğerleri alır hiç bir şey ve o boku ve kurbanların değil bordro kayıtları girmeden vermek söyledi çukurlar qe size verir almaya başlaması çok, ama iyi Guardiola biz ve okul biliyorum.

!!!!!!!!!!!!! Hala MADRID Çağa zaten !!!!!!!!!!!!!

Halim dedi ki...

ali sami yen'deki rovansi da almanya'nin ikinci kanali zdf veriyor. ustteki mesajda belirttigim gibi birinci maçi almanya 1 (ard) veriyor.

bu iki kanali uydudan sifresiz izleyebilirsiniz.

konuya gelirsek. milan bile kaka'yi satmadiysa barça messi'yi hiç satmaz.

CB dedi ki...

bülent abi yazdıklarınla, tavrınla, bilginle bir tanesin!

yoney dedi ki...

geçen sezon da deplasmandaki Leverkusen maçını yine D-Smart yayınlamıştı. Turlar ilerledikçe bu hamleleri yapmaları pek de sürpriz değil.

yok artık leBron james dedi ki...

internetten üzerindn calcion altervistadan izliyebilirsiniz spiker galatasarayı tutuyo

barış dedi ki...

abi konuya messiden başlayıp d-smartla bitirmişsin. kafam karıştı.

barSELOna dedi ki...

Kulüp istemedikçe Messi ayrılmaz , bu yüzden fiyatı da yok belki bu konuda messi istisna...

www.fcbarcelonaturkiye.com

Unknown dedi ki...

Gs maçını almadan ZDF yada ARD kesinlikle veriyor..
D-smart'ı zorlamaya gerek yok..

Veresiye-Blog dedi ki...

barSELOna'ya katılıyorum kulüp istemezse gidemez ama hiç bir kulüpte iyi bir bedeli geri çevirmez yani giderse kulüp isterse satar kasasına paraları atar :)

dogan pamuk dedi ki...

bu arap şeyhi midir nedir ne sanıyor kendini. sattığı petrol mü bu adam. şuna bak 112 demiş. sen o paraya messi nin bişeyini alırsın ancak ama yazamıyorum buraya. 512 de versen yedirmezler sana dünya yıldızlarını. insanın zevkinin değeri yoktur. messi barcada olmaktan büyük zevk duyuyor bence. keşke çıksa şu araba iki çift laf etse verse ağzının payını.

İsmail Şayan dedi ki...

Derler hocam derler. Geçen sefer de 150 milyon lafları ortada dolaşmaya başlayınca Şeyhin danışmanı Guardian'a röportaj vermek zorunda hissetmişti kendini. "Teklif ettiğimiz rakamın ortada dolaşan rakamla ilgisi yok, bizim teklif ettiğimiz rakamı açıklayamam ama ortada dolanan rakamın yarısından biraz fazla diyebilirim. Zaten daha önce ortaya atılan 100 milyon Euro rakamının, ilk kez Berlusconi'ye ait bir siteden iddia edildiğini de araştırdığınızda görürsünüz" demişti adam. Bizde pek gündeme gelmedi bu açıklama, ayrı mesele.

cortez85 dedi ki...

el madrid va a ganar la liga,kuando acabe el parido entonces ablar pero aora os cayais frikis catalanes de mieda

Área de Castigo dedi ki...

http://areadecastigo.blogspot.com/2009/03/messi-112000000.html

MadridFan dedi ki...

Etoo'yla beraber ReaL'e gelmemesi gereken oyuncudur Messi

MustafaAGCA dedi ki...

Messiyi izlerken aldığım o estetik lezzeti çok iyi bir sinemasever olmama rağmen hiç bir filmden alabilceğimi düşünmüyorum. Umarım Barçadan ayrılmaz ve bu büyü bozulmaz.