22 Mart 2009

Amansızlar

İki maçı da izlemek isterdim. İzleyemedim. Alttaki postun başlığı bu takım için geçerli. Amansız bu adamlar. Kuzenim güzel yorumladı Barcelona'nın skorunu (6-0): " Abi, bunlar Malaga'yı da haritadan silmişler." Goller Xavi, Messi, Henry, Etoo (2) ve Alves'den. Barcelona'da Iniesta sakatlandı. 15 gün kesin yok. Bizim milli maçlarda oynamayacak. Aşil tendonundan problemi olan Xavi için Barcelona salı günü başlayacak milli takım kampına rapor gönderiyor ve riske edilmesini istemiyor. Dün "Liverpool koptu geliyor" demiştim. Bu kadar abartacaklarını sanmıyordum. Tamam Aston Villa düşüşteydi ama fena silmişler sahadan. 5 gol, 3'ü dayıoğlu Gerrard'dan. 3 maçta 13 gol! Puan farkı bir maç fazlasıyla bir puana indi Man. United ile.

18 yorum:

Rory Breaker dedi ki...

Mutlaka kazanılması gereken bir maçta takım nasıl oynamalı adlı dersi izletti bugün Liverpool. EPL ilerleyen haftalarda baya kızışacak gibi..
Barça için ise kuzen son noktayı çok güzel koymuş zaten diyecek birşey bırakmamış bizlere. :)

Adsız dedi ki...

Evet Malaga'yı harbiden sildiler haritadan şov yaptı adamlar..

LFC ise kaldığı yerden devam ediyor.

delgado dedi ki...

xavi'ye geçmiş olsun dileklerimi sunar, kendini tam olarak hazır hissetmeden sahaya ayak basmamasını öneririm, aman.

MustafaAGCA dedi ki...

Barça'nın maçından 90+1 oynanırken aldığım şu snapshot her şeyi açıklıyor sanırım. 6-0 önde bir takım ve Malaga kalesi önündeBojan,Etoo,Henry,Messi,GudJohnsen

http://img17.imageshack.us/img17/8729/barca3.png

Jeff Murdock dedi ki...

Bu Gerrard insan değil, bunun başka bir açıklaması yok ya.

ACY dedi ki...

3 macta 13 gol de, kimlere o 13 gol o da onemli real, man u, ve aston villa... insallah rooney'nin kederli bakislari arasinda sampiyon olucak liverpool, duble olursa tadindan yenmez.. iniesta ve xavi'nin yoklugu ise kazim kazimi rahatlatir orta sahamizda ibrahim kas ta torres ve villa ya yogunlasabilir boylece iyi olmus (!)

erssre dedi ki...

Liverpool insan ol.

aşkın dedi ki...

Strange Passenger
Sanki o kale Barcelona kalesi, saydığın isimler Barcelona defans oyuncuları, topa vuran Barcelonalı topu çazresizce uzaklaştırmaya çalışıyor.Valla şaka yapmıyorum, bu görüntünün anlattığım şekilde olanını Hiper Lig'de çok izledik.

AbSurDMaN dedi ki...

Pff... Torres sakatlanmadı ya... Ya da sakatlandıysa tez haber salın buraya :) Bi 15 gün dinlensen fena mı our be kid ?

Unknown dedi ki...

reina da son iki maçta iki asist yaptı. rasgelede değil hani bilerek isteyerek. çalışmanın eseri.

bjkmad dedi ki...

barca 6-0'dan sonra ciddiyeti bozdu biraz:)
ben de xavi abimize geçmiş olsun dileklerimi iletirken,iyi dinlenmesini istiyorum.henüz kırılmamış rekorlarımız var.cl de çetin bir yolumuz var.xavi bize lazım,salla milli takımı sen takımına konsantre ol.

Tartavuz dedi ki...

Bekle Barça geliyoruz.. :) Barçada çok atmış ama, Liverpool başka..

Pasetto dedi ki...

Premier League'de şampiyon olmak için içerde dışarda sürekli kazanan ve yenilmeyen bir takım olmak lazım. Manu,Mourinho dönemindeki Chealse gibi.Ancak Liverpool bunu Avrupa'da çok iyi yaparken uzun soluklu ligde bu görüntünün çok uzağındaydılar.Barnebeudan galibiyetle çıkmaları,düşler tiyatrosundaki oyunları artık onlarında bu görüntüye yaklaştıklarını gösteriyor.Tabi bunda Gerrard gibi oyunu heran değiştirebilecek bir emekçi olmasının etkisi çok büyük.Keşke her büyük takım böyle bir değer çıkarabilse.

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
now it is the moment of the top teams and top players.it is the moment to show that they want and can win the titles.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

jose dedi ki...

StranGe_PassenGer harıka yakalamıssın.

MONJOA dedi ki...

Aceto selamlar sana mesaj atmanin iki yolu vardi 1 i Okay Karacan uzerinden ulasmak, ama ben buraya yazmayi tercih ediyorum, bir Kempes-Maradona ve Aguero-Messi karsilastirmali yazisi yazsan tadindan yenmez mi acaba diye dusunuyorum?

onuraul dedi ki...

Raul'u alma ihtimali varmıki bu sakatlıktan sonra.

Taylan Özgür Topçuoğlu dedi ki...

http://yetenekavcisi.blogspot.com/2009/03/sene-basndan-bu-yana-galatasaray.html


Galatasarayı en iyi anlatan yazıdır bu :)