2 Şubat 2009

Son Transferler

Quaresma, Inter'den Chelsea'ye kiralık gitti.
Zenit'li Anatoli Tymoshchuk sezon sonunda Bayern Münih'de.
Inter'li Dacourt, Fulham'da.
Newcastle'dan N'Zogbia, Wigan'da
Man. City'li Jo Everton'a kiralık gitti.
Basinas ve Gekas Portsmouth'ta.
Charisteas B.Leverkusen'de.

30 yorum:

Arka Sıra HANEDANI dedi ki...

qua doğru hamle, moshcuk'a çok sevindim valla sonunda..n'zogbia'dan bir cacık olmaz, jo geleceğin kanusu olur gibime geliyo,gekas seneye arminia bielefeld'e gider,charisteas bıraksın artık yeter...

ramon sanchez pizjuan dedi ki...

city'nin jo'ya cuvalla o kadar parayı neden verdiğini kendileri bile bilmiyordur. bizdeki joker oyuncular gibi gezer durur artık.

quaresma'nın inter'de basarılı olabilme ihtimali zaten yoktu.seneye alır bonservisini chelsea.

ACY dedi ki...

quaresmayı uefa listesinden çıkarmalarından belliydi bunun geleceği chelsea ne yapacak bu adamı orası enteresan tabi satın alma opsiyonu varmıymış acaba sezon sonu için.. n'zogbia (insomnia hehe) da takım gözetmeden kendini atmış bi yerlere ii yapmış..

cengiz dedi ki...

Quaresma böylelikle üç büyük lig cece oyanaycak ama la liga olsun seri a olsun onun açısından hiç de iyi geçmediler bu gidişle premier lig de onun için pek iyi olacağını zanetmiyorum

Ed dedi ki...

City'nin şeyhlerinin zerre umrunda değildir bence verdikleri para...
Sadece takım huzurunu korumak için göndermiş olabilirler.

sekerse tehlike dedi ki...

şu basinasında bu transfer döneminde hiç bizim basında adı geçmedi ya helal olsun bizim basına unuttular demekki adamı!!!!

sinan dedi ki...

Charisteas 29 yasinda yalniz daha.

önyargı dedi ki...

robbie keane de tottenham'a gitti 17m euroya.

AAAA dedi ki...

chelsea'nin bidonu kiralayarak ne akdar ümitsiz durumda olduğunu gördük. nerede mourinho'nun takımı nerede bu takım.

Gadee dedi ki...

Avrupa Şampiyonasında Simao'yu tercih edip,klübede paslandıran adamın, şimdi Chelsea'ye alması ilginç olmuş Quaresma'yı.

Arshavin'de Arsenal'e gitti bu arada.

jose dedi ki...

Bayern Van Bommele güle güle diyecek sanırım sezon sonu..

Quaresma7 dedi ki...

Seni Seviyorum Aşkım... Barça anlamadı, İnter anlamadı,Rijkaard anlamadı, Mourinho anlamadı Scolari milli takımda anlamadı seni-yeteneğini-değerini... Chelsea'de de anlamasını beklemiyorum...

gica dedi ki...

ben çoğunuzdan farklı olarak quaresma'yı 10 numara transfer olarak görüyorum. Inter her ne kadar orta saha bakımından ofansif oyuncu eksikliği çekse de Quaresma için İtalya uygun bi lig değildi. Barca içinse fazla hamdı Quaresma. Kanat eksiği aşikar olan Chelsea için quaresma biçilmiş kaftan bence. Ligi ikinci bitirmek için bi adım öne geçti cehlski bence

Kapali Ust dedi ki...

Bizdeki son dakikalarda Murat Erdoğan'ın Sivasspor'a transferi göze çarpıyor. Oynamak isteyen ve oynatan bir futbolcudur Murat Erdoğan, Sivassporla kimyası uyuşacakmı, Sivassporun sert futboluna adapte olabilecek mi izleyip, göreceğiz. Son dakikalardaki bir başka sürpriz de Fatih Akyel'in Kocaeli'yle tekrar süper lige geri dönmesi. Toplama takım hüviyetinden çıkmaya çalışan Kocaelispor'un defansı toparlamak için bit pazarından Fatih Akyel'e sarılması ilginç.

Mr.Eko dedi ki...

Bu arada Robbie Keane, Chimbonda ve Defoe tottenham'a dönmüş diyorlar, doğru mu acaba?

müşkülpesent dedi ki...

22:00 Avrupa'dan Futbol/M.Ö&B.T> LİG TV

haftasonu futbol başlığında farkettim de kimse B.T ye dikkat etmemiş bu hafta izlenilmesi gerekenler içinde birinci sırada :)

erbo dedi ki...

quaresma çok önemli transfer...italyada yanlış yerdeydi zaten... Chelsea'nin en büyük yıldızı olur

jose dedi ki...

Arshavin-Arsenal?

Scatterbrain dedi ki...

quaresma konusunda ne düşündüysem tamı tamına çıktı. verdikleri paranın dörtte biri etmez. o transfer olduğu gün morinyo tepetaklak gitmişti gözümde. yazık!
jo ise apayrı bir vaka tabi...

ealturk dedi ki...

chimbonda birkac gün oluyor defoe baya oldu transfer olalı robbie keane de bugun tekrardan eski takımına döndü totennham cok akrlı cıktı robbie keane transferinden defoe'dan yedikleri zararı bir sekilde cıakrdılar gene cok para sactılar etrafa

seanpenn dedi ki...

1 yıldır kuşkulanıyordumm artık eminimm aceto fifa+uefa nın ajanı :))

Çetin Cem dedi ki...

keane'i de spurs'e geri postaladık, torres ve kuyt bize yeter. hadi bakalım :)

devletli dedi ki...

rafa iyi adam güzel adam ama pek topçudan anlamıyor gibi (transferleri kendisi yapıyorsa) hep liverpool'un ulaşmak istediği sınıftan bir gömlek düşük topçu alıyor. keane'e o kadar parayı niye verirsin, hadi verdin yarım sezon sonra neden zararına satarsın?

tottenham da defoe'dan ettiği zararı çıkarmış oldu. chimbonda da dönmüş evet.

İsim dedi ki...

Hahaha Jo transferini hatırlıyorum bu şuursuz M.City'nin sezon başı yaptığı.
Bu blogda herkes olmayacağını söylemişdi yorumlarda Bülent abi'nin yazısı üzerine.
Kimlerden oluşur bu M.City'nin trasnfer komitesi bilen aydınlatsın allahaşkına.

mondo trasho dedi ki...

timoşçuk zamanında 20 milyon dolara transfer edilmişti shaktar'dan. rusya´da transfer rekoru kırmıştı. acaba bayern kaça aldı, merak ettim. rusların elinden adam kapmak zordur.

erssre dedi ki...

rafa keane'in üstüne atlamıştı satmasına şaşırdım bi bildiği vardır, diğer transferlerde dişe dokunur bir şey yok chelsea'nin balonunu torres söndürdü ben bu sene çok başarılı olacaklarını tahmin etmiyorum, takımın yarısı DMC olunca bi AMC alalım demişler de getire geitre çingenenin tekini getirmişler, iş yapmaz....

delgado dedi ki...

bayern'in van bommel'den kurtulacak olması son 10 senede başlarına gelecek en iyi şeydir. timoşçuk nokta transfer olmuş.

Umur Burak Ayaz dedi ki...

Tottenham 24m €'ya Liverpool'a sattığı Keane'yi 16m €'ya geri aldı.

dogan pamuk dedi ki...

bu man. city Jo gibi bir adamdan verim alamadı. gerçi kiralık ama jo daki futbol yetenek ve zekası o takımda hiç kimsede yok. robinho jo elano bu şeytan üçgenini iyi kursan ne canlar yakarsın ve mark hughes.

Thermo Rheumon dedi ki...

Jo'dan olsa olsa İngiltere'nin Coulibaly'si olur.