24 Eylül 2008

Yallah Aguero

Torres'i Liverpool'a 36 milyon euro'ya sattıktan sonra Atletico Madrid Aguero'nun bonservisini 60 milyon euro'ya yükseltti. Şampiyonlar Ligi görmemiş, İspanya'da kupa kazanmamış bir futbolcu için kağıt üzerinde de olsa yüksek bir rakamdı geçen sezon başında. Atletico Madrid yönetimi şimdi kafayı duvarlara vuruyordur. Manchester City ki Ronaldo için 170 milyon veririz diyen şeyhin eline geçti Madrid'e Aguero için geliyor. Mark Hughes uzun zamandır izletiyormuş dersem saçmalık olur. Selim Soydan olsa izlemeye giderdi ama(!) Sorun Man. City'nin 60 milyonu bastırdığında Arjantinli'yi ilk uçağa bindirebilme ihtimali. Aguero peki ayrılır mı? Arap şeyhi Atletico Madrid'de kazandığının 3 katı derse ne Kun'u kalır ne de Aguero'su...

15 yorum:

Quad & AbSurDMaN dedi ki...

Aklı varsa gitmez.Zaten bu arapların istediği çoğu oyuncuyu çatır çatır alacağını sanmıyorum.İnsanlık ölmedi,inanıyorum ki hala paranın esiri olmayan topçular var :)

fataliyev dedi ki...

Ya artık iş işten geçti mi, yoksa hala futbolu korumak adına radikal değişiklikler yapılabilir mi?

Bu çok mu safça bir soru, ya da her futbolseverin gönlünde yatan bir istek mi? Ütopya mı yoksa?

Bu büyük paralar... Azatlık eşek gibi satılan futbolcular... Giderek "farklılaşan" stadyumlar... Markalaşmak için yapmadığı kalmayan yetenekli fitbolcular...

Kazım Abi de gitti zaten; ne diye konuşup duruyorum ki ben bu saatte...

zachpaulsen dedi ki...

el fahim'den daha yetkili bir ağız konuşmuş City'de; gerekli yerlere gerekli transferleri yapacağız diye. 120, 150 gibi rakamların ödenemeyeceğini düşünüyorum.

Aguero'nun 60 milyon € fiyatı bence City tarafından ödenebilir bir rakama. Keşke arda ve topal'a da kancayı taksalar. 60 milyon€'ya ikisini de verelim.

domestos dedi ki...

Öksüzler filminden ölümsüz bir diyalog geldi aklıma.

Şişko Nuri - Benim olacak Fıstık. Binicem üstüne, vuracam kırbacı, vuracam kırbacı!
Sezercik - Hayır hayır olmaz!
Şişko Nuri - Nedenmiş? Babam çok zengin benim. Çuvalla para verir yine de alır... Ohh yaa alacak babamm!

Bakalım AM saflarından "50.000!!!" diye bağıracak bir babayiğit çıkacak mı?

dr feelgood dedi ki...

a.madrid'de misyonunu tamamlamadan gitmez bence. giderse de m.city'e değil daha üst düzey bir takıma gitmeli.

kayınpederine bir danışsın eğer transfer varsa aklında :)

CastorTroy dedi ki...

Aguero dan once Maradona babayı tavlamaları gerekir diye dusunuyorum. İşin icinde bir de Inter olunca simdi ..

erssre dedi ki...

giderse mallık yapar..

Berber Kenan dedi ki...

Evet geçen NTVSpor'daki GOL programında bahsettiler. El Fahim Manchester City'i alan B.A.E Emir'inin oğullarından birine ait konsorsiyumun bir parçasıymış. Zaten geçen haftada şu an adını hatırlamadığım daha iş adamı kimlikli bir Arap yetkili konuşmuş M.City hakkında. Yani beklenildiği gibi sansasyonel transferler yapmayabilirler.

AAAA dedi ki...

acaba bu gencin atletico madrid'den aldığı yıllık ücret nedir?

senelik ücretinin 3 katını verse arap şeyhleri ne olur bilmek zor. tam atletico'da işler yoluna girmeye başlamışken ne olacağı belli olmayan bir takımda maceraya atılmasının ne kadar doğru olacağı kendisinin ve ailesinin bileceği iştir.

sadece çocuğum ingilizce öğrensin diye gitmek istiyorum demesinde.

Hayatımız Futbol dedi ki...

Benzema'da 100 milyon euroymuş
Alsın şeyh Benzema'yı

Pads dedi ki...

Gidebilir. Hatta gitmesi iyi olur belki Atletico icin. Artik eskisi gibi yeri dolmasi imkansiz oyuncular kalmadi buyuk butceli takimlar icin. O kadar cok kaliteli oyuncu var ki, kluplerin yapmasi gereken oyuncuyu ucuza kapatip, yeterince isleyip, cilalayip yildiz yapmak. 16 yasindaki adam cikip da gol atabilir miydi eskiden Arsenal gibi bir takimda, adi 'Pele, Maradona, Cruyff, Platini' olmadikca? Peki Belcika liginin vasat ustu ortasaha oyuncusu 20 mio euro eder miydi?

Gunumuz futbolunun gercegi bu: Buyuk takim degilsen yetistir, zamani gelince degeri tavanken sat. Buyuk takimsan parlat, kullan posasi cikmadan sat. Bayrak adam mi? Lucarlli ve Torres bile ayrilmak istedilerse takimlarindan, bayrak adamlik muessesesi fiilen bitmistir futbolda artik. Totti, Gerrard, Del Piero, Maldini, Raul turunun son ornekleri artik. Tadini cikarin, cocuklariniza anlatirsiniz.

apaç dedi ki...

cristiano yalan, aguero yaman.

Yağız Gönüler dedi ki...

gitmez.

YK dedi ki...

Umarım gitmez...Bu sene La Liga'da A.Madrid'in süpriz yapacagına inanıyorum. Şampiyonluk bekliyorum..
Avrupa futbolunda da bu iş adamlarının önünü kesmek için NBA modeli bir sistem getirilebilir.. Çok detaylı düşünmedim; ne gibi dezavantajları olacağını...

ornitrin dedi ki...

Gidebilir, çocuğu olacak birisi hayatını ve çocuğunun/torunlarının geleceğini garanti altına almak isterse, bunu anlamamak ilginçtir asıl.
İster ingilizce der, ister havasına/suyuna der, futbolsa orada da oynanıyor çatır çatır.
Atletico kalmasını çok istiyorsa, maaşına zam yapıverir, bence asıl nokta da klubün Kun üzerinden para kazanmak isteyip istemediği.