22 Eylül 2008

Serum Haftası

Avrupa'da bu haftasonu alınan skorlara bakınca serum haftası diyorum ben buna. Lige kötü başlayan, galibiyeti olmayan, kötü oynayan, gol atamayan, beraberlik serisine koşan, teknik adamları tartışılan takımlar vardı Cumartesi sabahı itibariyle. Serie A'da Milan, Roma ve Fiorentina. Üçü de yangın yeriydi. Milan lider Lazio'yu yıktı. Roma zayıf Reggina ile hayat buldu. Fiorentina da ilk hafta San Siro'da Milan'ı deviren Bologna'yı tek golle çıktı. Medyada çekilen kılıçlar yarın kınlarına geri dönecek. La Liga'da ilk 2 hafta kazanamayan Barcelona gariban Sporting deplasmanda 6 golle patladı. Chelsea'den sahasında 3 yiyen Man. City 6 attı. Hacettepe ve Porto'ya kaybeden Fenerbahçe, Kayseri ve Antalya ile berabere kalan Galatasaray; adı futbol takımı olan sms futboldan başka herşeyi oynayan rakiplerini yenip hocalarına nefes aldırdılar. Haftanın bombası elbette ki Werder Bremen. Bayern Munih'e Allianz Arena'da 5 attılar. Hamburg geçen hafta yediği 2'yi çıkarmıştı, Wolfsburg deplasmanında 3 yediler. Liverpool, geriden gelip Man. United'ı yenmişti yine Rafa Benitez klasiği; Stoke City ile Anfield Road'da golsüz berabere kaldılar. Arjantin'de Boca 29 maç sonra sahasında Tigre'ye kaybetti. Raul mu Higuain mi tartışmalarına Schuster son noktayı koydu. İkisini birden sahaya sürdü Van Nistelrooy'un yanında...

18 yorum:

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

yo soy 100% madirdista y raul es el primero k tiene k estar titular en el Madrid ... y higuain no sabe jugar al futbol . Y MAS kisierais to los k kritikais a raul tener la mitad de clase que el itene jugando a futbol . Raul deberia estar en la seleccion y titular en el Madrid . eke vamos hasta raul lesionao es mejor que higuain

Aguante Raul!

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

racing 1 madrid 2. muy bueno
dice que será difícil. pero he pensado 2-1 Madrid

Raúl es el mejor futbolista español de la historia, y aunque os pese a todos los antiraulistas, nosotros tenemos argumentos, palmarés, y razones para demostrarlo. Los antiraulistas critican sin buenos argumentos, no me vale que me digais que está viejo y leches en vinagre, ¿un tío que mete 18 goles en liga y 5 en champions está viejo? Ale, a pastar. Venga, adordadle aquí: http://es.youtube.com/watch?v=J1Tx0s7QjL4 http://es.wikipedia.org/wiki/Ra%C3%BAl_Gonz%C3%A1lez#Palmar.C3.A9s Él solo tiene más trofeos individuales que 15 equipos juntos de primera división. Defendeis lo indefendible. Y una cosa más, un jugador que crea TANTO DEBATE es que es importante, y un gran deportista, si no, pasaría desapercibido como Manu Del Moral, Guiza o Toni Doblas. Ale, a pastar.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

bulent. there is a journalist in marca. Alfredo Relaño
you said that reading marca.
i know this man. he's going going crazy day by day. xaxaxaxaxa. also he doesnt know football. a mad galician. not a castillian.

Alfredo Relaño dice Raúl y un Madrid caído en melancolía. if i see alfredo i will ask " are you stupid ?"
in fact i shouldnt ask. because he's stupid. xaxaxa

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

no we won 2-0. i thought 2-1 before the game.

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

además. Schuster intenta 4-3-3 de hoy. si jugamos 4-3-3 Higuaín no debe jugar. robben salió Raúl derecho o segunda delantero y ruud
pero el principal problema es el lado derecho.

necesitamos Joaquín

ramon sanchez pizjuan dedi ki...

posta raul'u görünce dayanamayıp ılk sıftahı ramon yapmıs :) ayıp bize

gecen hafta bı anket vardı.tuttugunuz takımın macı varken avrupada bır mac ızlermısın dıye.orda tuttugum takımın macı demıstım.

bu aksamda besıktas macını ızlemeye basladım erken gol gelınce aslında dahada zevklendı mac ama sahada garıp bı ıtıcılık vardı sankı.10 dakıka ızleyebıldım macı delgado holosko'da kulubede iken mılan lazıo macına gectım.macı ızlerken anladım kı takımdan ziyade iyi futbolcuları izlemek daha bir keyif veriyo.
bir kanalda kaka bir kanalda deli ibo..

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

Raúl le ha dado al madridismo todo y más, pero llegó su hora, y lo digo con todo el dolor del mundo. Siempre fui Raulista y lo seré. Parece que la prensa madrileña va a atreverse ya a sepultar a Raúl. Prepárense todos para asistir al vertido de escarnios que el '7' blanco va a soportar a partir de ahora. Siendo francos, está cuanto menos para empezar los partidos en el banquillo.

Por fin Schuster rectifica y pone a De la Red y Raul. Resultado: El Madrid gana. Pero aún no es suficiente, porque con un simple cambio: De la Red en el centro y Diarra a la derecha, ganaríamos un gran porcentaje en posesión. Por último Robben debe de jugar

Esperpentico lo de Raul. Di Stefano, Amancio, Santillana, Juanito, Butragueño y otros tantos, se vieron relegados a la suplencia. Y no paso nada. La titularidad del trotón de San Cristobal, atlético que nadie se olvide (hoy madridista por obra y gracia del tio gilito y el pastizal que gana)es para realizar un mesa redonda de entrenadores y sin presencia de camaras, micrófonos y directivos del Madrid. ¿Donde está el truco?

i'm going to comunidad.as forum. we must discuss many problems. www.as.com

hasta luego. Un puro madridista 100%

Arka Sıra HANEDANI dedi ki...

kesinlikle katılmıyorum samet,beşiktaşın bu futbolu da tatmin etmediyse seni, helal olsun valla...tamam mati yi izlemek bile sanat ama zapo bile bu sene izlettiriyor takımı...

ramon sanchez pizjuan dedi ki...

söylemek istediğim besiktas'ın oyununun tatmın edıp etmemesı degil.sahada iyi futbolcuları izleyebilmek.manchester macını ızlerken sol bek evra ıcın mi izlersin yoksa ronaldo rooney ıcın mı?benım dedıgım de buydu yoksa besiktas'ın futbolu degil.galatasaray macında 5 gol vardı.ama karsısında rakıp varmıydı?

besiktas iyi futbol oynuyor mu onuda hafta içi gorduk zaten.

H. İbrahim Andiç dedi ki...

sanırım bu haftanın en ilginç golü barca'nın 6. golüydü. xavi neden mevkisinde dünyanın en iyisi oldugunu anlatıyo izleyicilere.Penaltı çizgisi hizasında kalenin bize göre sağ çaprazında, bojan'dan enfes bi pas almış ve önü bomboş, karşısında kaleci , dönüp kaleye bakmıyo bile , kafasını kaldırıp içeri kesiyo , messiye 2.golünü attırıyo. xavi'nin yaptıgını bizm ligimizde yapacak , en azından deneyecek varmıdır bilmem ama 1 kez daha hayran kaldım.Rakip çok zayıftı barcaya göre , hatta 10 kişiydi ama, barca neden barca oldugunu gösterdi.

PS: messi'ye gol attırma sevdası gol krallıgı için olabilr mi ? bir bilen varsa :)

Quad & AbSurDMaN dedi ki...

Bahisçiler için de serum haftası denilebilir :)

Umur Burak Ayaz dedi ki...

Almanya'dan Bundesliga'ya yeni çıkan Hoffenheim'e dikkat çekmek isterim, 3. haftada Leverkusen'den 5 yediler ama bu hafta kendi sahalarında Dortmund'a 4 attılar. Forvetteki İbisevic-Ba ikilisi iyi anlaşıyor gibi görülüyor. Bakalım ligin geri kalanında da bu çıkışlarına devam edebilecekler mi?

mondo trasho dedi ki...

satır aralarında turkcell süper ligi yorumu görmek güzel. akmasa da damlıyor:)

wjker1982 dedi ki...

360 ytl lik 9 maclik kuponumun son halkasi olan Boca Juniors a ve varsa annesine cok selamlar.

Bundan sonra kapitalistim ulan forza River

pvdElectro dedi ki...

TSL için bizmi yazsak ne yapsak?

Kalten dedi ki...

Aceto Galatasaray'in ve Fener'in rakibi yok lafini hic yakistiramadim, ayip be kardesim. Ne bicim soz o, Alex ve Lincoln bitirdi rakibi, laf yok adamlarima. Bi daha okumicam bu blog'u, olur mu hic boyle sey..

Deermisim.

comf dedi ki...

ben koyu kocaelisporluyum ama aceto sonuna kadar haklı...stattaydım kocaeli ilk yarıda maçı 2-0da yapabilirdi taner bülent bölübaşına topu verse ama değişen birşey olmazdı sadece 5-2 6-2 biterdi maç...kocaelispor süperligde gördüğüm en kötü takımlardan birisi ne yazık ki hatta takım değil diycemde içim kaldırmıyor...

bunca yıl bekledik maçlara gittik vs ama bundan sonra olacak beli hikmet karaman yada güvenç kurtar gelir takım 2-3 maç kazanır şakşak yaparız takım düşmezse şans eseri düşmez oo çok büyük takım olduk deriz vs vs aynı tas aynı hamam...

işin özeti mevzu 4-1 yenilmek değilde 3 tane pas yapamazsan boş alanda nasıl olcak bu işler??

kemonen dedi ki...

Torino'nun 24 numarasi, jurgen sämuel. Felaket orta kesiyor. Takibe almak lazim bu avusturyali elemani. Inter macinin ozetlerinde dikkatimi cekti.