23 Eylül 2008

Klinsmann'a Absinth

Bayern Munih-Werder Bremen maçının ardından merak etmiştim, araya iş girdi. Bayern Munih'in sahasındaki en farklı mağlubiyeti nedir? 32 yıl önce 19 Ekim 1976'da Schalke 04, Bayern Munih'i 7-0 mağlup etmiş. 2-5 biten maçın sabahında Bild gazetesi manşetten Klinsmann kaç hafta daha namağlup kalır diye sormuş. Cevabı akşam aldılar! Beckenbauer'in maç sonrası Klinsmann'a tavsiyesi ise: "Octoberfest'e gidip 2 litre bira içsin". Ben olsam direkt Absinth tavsiye ederdim... 5 gol birayla unutulur mu?

10 yorum:

Adsız dedi ki...

6 golü gören Fatih Terim ne yapsın peki!

zenmaster dedi ki...

damacanayla rakı içmiştir muhtemelen. ya da grappa'ya oturmuştur en bi italyan haliyle

Unknown dedi ki...

üst üste 3. avrupa şampiyonluğundan sonra bayern i nasıl da dağıtmış schalke, şaşırdım açıkçası.. efsane kadro komple sakat mıydı neydi.. belki de çoğu kişiye göre son iki kupayı hak etmeden almış olan bayern e tanrının cezasıydı bu skor. 75 ve 76 yıllarının maç özetlerini izlemediğimden hak edip etmediğini bilemiyorum :)

Seçkin dedi ki...

Hocam yine tadından okumaya doyamadığımız yazılar yazmışsın. Futbol yaşam gibi bir dergi çıkartsan eminim ki tüm dergilerin toplamından daha fazla satar. Bu post ile alakasız bir yazı fakat yazmadan edemedim. Zanetti başlığından sondan başa doğru okudum ve tekrar okuduğum başlığı görünce mecburen yorumları okumaya daldım.

Bunu yayınlamayabilirsin fakat okusan yeter. Yazıların için teşekkürler, ve gelecek yazıların için ..........(Bize bu kadar öğrettiler edebiyat dersinde orayı toparlayamadım allah herkese senin gibi kabiliyet vermiyor böyle yazmak için)

SonTarikat dedi ki...

Üç shot Absinth, Klinsmann'a bütün ölmüşlerini naklen gösterir. Hatta Werder Bremen'le rövanşta rövaşeta ile gol attığını bile gösterir.
Aldırma Klinsmann aldırma...

Burak Doğan dedi ki...

Maç sonur otalama bir Klinsmann suratı görmek isteyenler, 6 Kasım 2002 tarihindeki Fatih Terim fotoğraflarını internetin her bir köşesinden temin edebilirler..

pvdElectro dedi ki...

Bremen'i bu maçta çok beğendim ve dün akşamda kupada deplasmanda galip gelmişler. Sanırım Bremen'e iyi işler oluyor Bülent abi bir el atsan da güzel bir post görsek Bremen'le ilgili :)

Her takımın tarihinde bu tür hemizetler oluyor.
Schalke zamanında Münih'e 7 at(mış) .
Bizlere Fenerbahçeyi hatırlatıyor.
Galatasaray'da Fener'e 7 at(mış) zamanında.

Bu tür olaylar futbolun içinde mutlaka olmak zorunda ki futbolun güzelliklerinin farkına varalım.

Hamza dedi ki...

Fatih Terim portresine meraklı arkadaşlar düşmedi ki Bayern Münih Dede'nin karşısına.
O zaman ne olurdu diye soracak olursanız...
Ribery diyorum... Olimpiyat diyorum... şöyle bir düşünün suratınızın aldığı hali resimleyip buraya koyun.

jose dedi ki...

fatıh terıme gonderme yapanlara olımpıyatta necatı ve rıberyı cıkartarak sıze acıdıgımız macın vcdlerıne bır goz atsın;)

hatta sigma olomouc dıyorum...

Unknown dedi ki...

herkes münihi konusuyor fakat werderbremen in güzel oyunundanda bahsetmek lazım. aslında werder yıllardır basarılı olsun olmasın göze hos gelen futbol oynuyor.yıllardır bundesliga da en fazla gol atan takım. Aceto dan Thomas Schaaf ın oynattıgı futbol ve yetiştirip sattıgı oyuncular hakkında bir post bekliyorum. eminimki cok ilginc bir post olacaktır.