23 Eylül 2008

Juventus Maçı Öğrenciye 5 Euro

Avrupa'da kombine fiyatlarının yer aldığı futbol aşkının bedeli başlıklı yazı sonrası Türkiye'de de taraftar olmanın maliyeti üzerine tartışmalar yapıldı. İngiltere ve İtalya'daki kombine fiyatlarının şaşkınlık yarattığını söylemeliyim. İngiltere'de biletler 200-300 sterlin ama... diyenler de var elbette. O biletler Japon turistlere ama... Yarın İtalya'da Serie A maçları var. Juventus, Torino'da Catania ile oynuyor. Çarşamba günü olması dolayısıyla tribünler dolmayabilir. Juventus bilet fiyatlarını açıkladı: Üniversiteliler dahil tüm öğrenciler sadece 5 euro. Biletin yanında öğrenci kimliğini gösterip giriyorsun tribüne. 3 büyükler de bilet fiyatlarında öğrencilere indirim uygulasa. Güzel insan Bağış Erten'e selam olsun. Arda'lar; Arda'yı çıplak gözle tribünden izleyemeden nasıl Arda olacaklar? diye soruyordu dün akşam Futbol Extra'da... Del Piero'lar 5 euro'ya izliyor işte...

12 yorum:

il mago dedi ki...

galatasaray eski açık kombinelerinde öğrenci belgesine 800den 475ytlye indiriyor.

Arka Sıra HANEDANI dedi ki...

juve yi bu fiyata izleyebilmek için açıköğretime girenler vardır valla...

n0s dedi ki...

resim milan duomo galiba halbuki sonbaharda bir murazzi iyi giderdi :)

alperensaylar dedi ki...

bizde de yenikente gidip maç seyretmek 40 ytl:)

Engin Gürses dedi ki...

Program endüstriyel futbol ve bilet fiyatları konusunda ders niteliğindeydi gerçekten. Fakat diğer programlar olduğu halde Futbol Extra programının videosu cnnturk 'un sayfasında arşiv olarak yer almıyor.Dolayısıyla programı kaçırdığınızda bir daha izleme şansı olmuyor.Haberturk Futbol Kulübü ve 90 dakika ile aynı saate geldiği için mecbur bir o kanal bir bu kanal zap yapmak gerekiyor reklam sürelerini verimli kullanma adına

ziggytheking dedi ki...

Her ne kadar İlhan Cavcav'dan hazzetemesek de o da Hacettepespor'un kombine biletlerini üniversitenin öğrenci ve idari ve akademik personeline indirimli satmaya başladı. Sezonluk maraton 25, kale arkası 5ytl. Ne dersin Bülent abi, ilk kez bir Süper Lig kulübü ismini taşıdığı üniversite ile özdeşleşebilir mi yoksa İlhan Cavcav'ın bir oyunu olarak mı bakmalı yine?

pvdElectro dedi ki...

Hangi maçın bilet fiyatları 5 € Juventus !!! huh
Senin 3+1 büyüklerinin en düşük maç bilet fiyatları nedir?
İstanbul için:30 YTL
öğrencisi, müdürü, profesörü yok bu işin diyor bizimkiler ve sonra tribünlerde boşluklar vardı deniyor olmazsa olmaz işte.

Galatasaray'ın bir yeni açık alt tribünü var arkadaş orayı yapsanıza 15 YTL çocuklu aileler vs de yönlendir oraya en azından dolu görünsün o tribün ama yok illa eski açıkla aynı fiyat olacak açıklar.

Hafta içi olan bu tür maçların fiyatları daha düşük olmalı Kişi başına yıllık ne kazanıyor bu ülke ayıptır!

oguzmania dedi ki...

Bu akşamki Konyaspor-Güngören Belediye kupa maçı bilet fiyatı 1 YTL, İsmail Güldüren'i izlemenin değeri ise paha biçilmez :)

olurolur dedi ki...

Gerçi Juventus'tan bahsediyoruz. Maçı kaç kişinin izleyeceği şüpheli :)

a.c. sedef dedi ki...

biz antalya'yı 10 20 ytl'ye seyrediyoruz.öğrenciyim...bu fiyata torino'da yaşayan öğrenci alessandro olsam uçarak giderdim alessandro'yu izlemeye. :)

Sarp* dedi ki...

fotoğraftaki öğrenci biraz inter'li ama :D

BT dedi ki...

@sarp
bravo sarp:)