25 Eylül 2008

Hentbol Maçı Değil:7-1

Barcelona haftasonunda deplasmanda Sporting Gijon'a 6 gol atarken takım ve kenarda Guardiola gol sevinci yaşamadılar bile. Messi voleyi antremanda atmışçasına tepkisizdi. La Liga tarihininde 50 yıldır bu kadar zayıf takım gelmedi. Bu gece de Real Madrid'den 7 gol (7-1)yediler. Sevilla'dan 4 Getafe'den 2'yi ekleyince 4 haftada 19 gol. Bunu başarabilen kulüp 1958/59 sezonunda Las Palmas. Sorun sadece İspanya'nın değil. Büyükler ve küçükler arasındaki fark her ligde büyüyor. Futbol maçında hentbol ya da tenis maçı skoru görmek kimin hoşuna gidiyor ki! Sporting Gijon'un taraftarı da bu lige çıktığına bin pişmandır. 4 günde önce Barça ardından Real Madrid ile oynamak bir fikstür azizliği ama 13 gol de yenmez ki!..

23 yorum:

ynwa dedi ki...

fikstür azizliği demişken bu hafta da lider villareal ile oynuyolar. barca macı oncesi de sevilla ile oynamıslardı. iki sezon önce bir gs-bjk-ts üçgeni vardı bizim süper ligde. sevilla-barca-real-villareal de hiç fena değil açıkcası :) bu arada santander bu kareden iki puanla çıktı, haftaya atletico giriyor cendereye..

onuraul dedi ki...

Raul 2gol 2asist ile geri döndü diyebiliriz..
helal kaptan..
böyle devam..
mutlu ettin bizi.

wiz dedi ki...

cesur futbol bu olsa gerek :)

mre dedi ki...

Raul'un attığı ve kaleciyi hipnotize eden 2.gol çok fenaydı. Tadı damağımda kaldı. Raul hiçbir zaman favori forvetim olmamıştır ama çok büyük saygıyı hak eden bir futbolcu. Sporting de önündeki maçlara bakar heralde :)

apaç dedi ki...

çok iyi şeref golü atıyorlar. çok kanım ısındı bu takıma. zeytinburnu'na da böyle vurulmuştum.

gijon, zeytinburnu, den bosch. bu üçünü alıyorum.

nestavarro dedi ki...

gijon insana cimnastic taragonayı hatırlatıyo..fikstür gerçekten ilginç ama atletico bu dörtlüye büyük yara açar

Quad & AbSurDMaN dedi ki...

Mr.Aceto,"eski maskotlar" konusunu da ekleyin,günü öyle bitireyim :)

ti esti to dedi ki...

gerçekten raul un attığı ikinci gol dillere destandı. ayrıca robben in attığı golde van derr vartın attığı ara pas yok mu asıl o büyük topçu olmanın kanıtıdır heralde.

papaz dedi ki...

hollandanın liechstein'ı 1-0 yendiği günlere geldik...fark açılmıyor kapanıyor.

bunun ekonomik farkla değil defans yetersizliğiyle açıklaması var bence. Bu bütçede Numancia çıkıp Barca'yı yenebiliyor o zaman futbolu bu yüzden seviyoruz diyoruz ama Gijon aptal gibi savunma yapıp 7 yiyince futbol adil değil diyoruz, arasında fark yok bence tekrar düşününce.

Teknik direktör yetersizliği, taktik hatası Gijon'un sorunu.

Bi de uçan Hollandalı'yı izlemek bambaşka zevk. Uç Robben uç...

http://papazmetin.blogspot.com/2008/09/vdv-ve-robben.html

ich dedi ki...

Gijon taraftarı geçen hafta 4. golden sonra sesi yükseltti, 5. gol olunca şarkılar türküler arttı 6. golden sonra koptular stadyum popstar alaturka oldu. bence zevk alıyorlar bu ligde oynadıklarından dolayı. Taraftarları aynı Arjantin takımlarının taraftarları gibi.. gol yedikçe ses telleri açılıyor.

Kerem dedi ki...

Konumuzla ilgili değil ama http://www.radikal.com.tr/Default.aspx?aType=YazarYazisi&ArticleID=900333&Yazar=BAĞIŞ%20ERTEN&CategoryID=103

tofi dedi ki...

adrian ilie atardi bu tür goller, raul gercekten klas vurmus.

H. İbrahim Andiç dedi ki...

van der vaart müthişti. hat-trick + robben'e harikulade bi asist.Şampiyonlar ligi winner loop da(şampiyonluk döngüsü) sıra bu sene ispanyollarda.Raul'a kupayı kaldırmak yakışır

Ortega dedi ki...

ich,

vay be ben de bir an Gijon sempatisi oluştu sayende..maçları izlemedim. bir dahaki maçlarında (ki ntvspor ne zaman yayınlar bilmem) daha dikkatli takip edeceğpim tribünlerini :D

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

deliriooooooooo.
Yo estaba en el Bernabeu. Cada vez

raul no solo marco dos goles, dio otros dos
Raúl siempre será Raúl.por mucho que muchos quieran y hayan querido cargárselo. A estas alturas de su vida deportiva no tiene que demostrar nada, ya que lo viene demostrando durante toda su carrera. Es siempre lucha y entrega por sus colores, marque o no marque. No nos quedemos solo en los goles. El fútbol es mucho más. Es todo un señor, e indudablemente el mejor jugador, en toda la historia del Real Madrid. Gracias Raúl por ser como eres

HALA MADRID. VIVA RAUL

31 ligas y 11 eurocopas dedi ki...

torres, de la red y j.garcia son nuestro futuro.

despues de leer los comentarios del Mundo deportivo y los de Marca, pienso..... Como una provincia tan pequena como Cataluna, puede contener tantos idiotas? tantos antiMadrid-Spain-Raul.etc etc Un abrazo desde Inglaterra HALA MADRID...RAUL SIEMPRE

Emin Sarıal dedi ki...

Villareal fikstür kıyağını iyi kullanabilirse bu sezon geçen sezona kıyasla daha gür bir sesle şampiyonluk yarışında ben de varım diyebilir.Sevilla-Barca-Real üçlüsünden çıkabilen takımlar -ne kadarlarıyla çıkabilirlerse- Villereal in kucağına düşecek.bu avantajı-ufakta olsa- kullanmaları gerekir diye düşünüyorum.

antti_sumiala dedi ki...

gijon un antrenörünü kovmamışlar mı?

ayıpladım valla başkanlarını.. baksın türkiye ye işler nasıl yürüyormuş diye.. ders alsın biraz..

seer dedi ki...

ılk resımde arkadakı taraftarlardan birinde galatasarayın 100.yıl forması mı var bana mı öyle geldi?
=)

mailimi adresimi bıraksam hediye kazanırmıyım =)

seer

jose dedi ki...

seer

güzel yakalamıssın sanırım oyle:D

apaç dedi ki...

henüz bir kişi bile çıkıpta her yerdeyiz dememiş.

derin üzüntü içerisindeyim.

Pads dedi ki...

Star eski formunda olsa Avrupa Futbolu sayfasinin basligi hazirdi: Sporting Bidon :)

kutay dedi ki...

o gs forması televizyon özetlerinde çok açık gözüküyor. Hıguain golü atınca tribünlerin onune gelıyor o sırada forma alenen gözüküyor.

işin ilginci her gun birbirlerine atar gider yapan forumların üyeleri bunu atlamış, hıcbır yerde görmedim. oysa bundan iyi mazeme olmazdı.