27 Eylül 2008

Ancelotti vs Mourinho

Yarın Milano derbisi var. La Gazzetta dello Sport dün 6 sayfa ayırmıştı derbiye. Sadece futbol yok bu sayfalarda. Ancelotti-Mourinho karşılaştırması yaptıkları bir tablo var ki okuması çok keyifli. Saat tercihinden başlamışlar. Açıkçası ben de merak ederdim Mourinho'nun saat tercihini. Milan'ın hocasından başlayalım. Ancelotti'nin kolundaki saat, başkan Berlusconi'nin hediyesi Rolex Date. Mourinho özel adam, saati de özel tabii. Richard Mille marka saatinin fiyatı 213 bin euro. Ancelotti'nin otomobili Audi A 8. Mourinho ise Ferrari Scaglietti kullanıyor. Fiyatı 2.5 milyon euro ve Abramovich hediye etmiş. Ancelotti'nin 3 av köpeği var. Mourinho'nun ise 1 Yorkshire Terrier'i. Mourinho gibi adama aslında Sivas Kangal yakışırdır ya. Derbideki futbol da öğleden sonraya...

8 yorum:

pi dedi ki...

Hayata bak be abi...

Liverbird dedi ki...

Yorkshire'a takıldım ben de, sevimli köpektir ama biraz kokoş köpeğidir yani, Ferrari'si olan adama yakışmaz, bence de en azından bi Golden Retriever'ı falan olmalıydıç

aşkın dedi ki...

Büyük burjuva vs Newbie

dr feelgood dedi ki...

çok çirkin saat bence. alıp takmam koluma. alamam o ayrı zaten..

EDDIE dedi ki...

Mourinho ve Yorkshire Terrier.

meth korr dedi ki...

scaglietti nin fiyatının 2,5 milyon euro olması biraz uçuk geldi bana türkiye deki ekstrem vergilerle bile 600bin euro ya satılıyor kendisi.özel döşemelerle falan bile böyle bir fiyata çıkacağını snamıyorum kendisinin.

erdemkursat dedi ki...

2 teknik adamın da köpeği olması ilginç geldi bana.

Taffarelin de mondragonun da köpekleri vardı antremanlara getirirlerdi, o zamanlar "iyi kaleci/Köpek sevgisi" denklemi üzerine düşünmüştüm, enteresan !

(türkiye de köpeği olan teknik adam var mıdır?)

ACY dedi ki...

@meth corr

istanbul kuruçeşme fer-mas ta bildiğim kadarıyla 612 scaglietti'nin içi boş fiyatı 413bin euro seramik frenlerle döşemeyle falan 450 500 civarına gelebilir 2.5milyon euro olayını bende anlamadım bugatti veyron yok o kadar hafız diyesim var..