19 Şubat 2008

Milanello Kalecisi

Costacurta'nın daha geçen sezon sahada olduğu, Maldini'nin 1000. maçına çıktığı Milan'da 3. kaleci kaç yaşında olur? 39 yaşında olmak zorunda değil elbette ama öyle! Valerio Fiori, 1999 yılından beri Milan'da. Abbiati, Rossi, Dida; tüm bu kalecilerin arkasında hep 3. isim olarak yer aldı. Ona kısaca Milanello (Milan'ın tesisleri) kalecisi demek lazım. 9 yılda oynadığı resmi maç sayısı 2. 2006 yılında 37 yaşında futbolu bırakıp yardımcı kaleci antrenörü olmak istediğinde kaleci antrenörü Villiam Vechi, Adriano Galliani'yi kafalayıp 2 yıllık daha sözleşme imzalatmış Fiori'ye. Milan'da Dida sakat, kaleyi bir kaç maçtır devralan Kalac da sakatlandı ve durumu hiç parlak değil. Carlo Ancelotti manyel yapmıyorsa Emirates'de Arsenal karşısında Valerio Fiori'yi bulacak. Ya da daha doğrusu Fiori karşısında Adebayor'u bulacak. Yerinde olmak istemez galiba kimse...

7 yorum:

Taylanov dedi ki...

M.Utd karşısındaki futbolu sergilerse Arsenal Fiori zorlanmaz.

baha dedi ki...

Tecrubesiyle altindan kalkabilir denebilir ama 9 yilda 2 resmi mac tecrubesi, zor gercekten.. mac Milanello'da oynanirsa belki bir sansi olabilir Fiori'nin lakin kendisi tesislerin gediklisi..

n0s dedi ki...

galatasarayda nezihi die bi adam vardı onu hatırlattı bu adam. su hayatta yedek kaleci olmak vardı

Trofolo dedi ki...

Nezihi hala var, kaleci antrenörü suan takimda :)

Adsız dedi ki...

kalede Kalac olacak bu maçta.. Ancelotti, kaleyi boş bırakır da gene Fiori'yi oynatmaz

turhanatakan dedi ki...

sonuç olarak kalac oynadı, iyi de oynadı. herhalde arsenalliler de kadroyu bu blogdan alıp nasılsa fiori oynayacak diye fazla rahattılar:)

Adsız dedi ki...

Nedense hep böyle olur .Böyle olmadık zamanlarda kaleye geçenler veya uzun zaman ayaklarına top sürmeyenler hep iyi performans gösterirler , ya da en azından sırıtmazlar diyelim

Aynısı Türkiye 'de olsa , bizim üstadlar başlardı : "Allah korusun bugün Dida sakatlandı , Kalac'da 10.dakika da çıktı diyelim , koskoca Milan 39.luk Fiori 'ye mi kalacak"

Futbol bu .Oluyor..Bu yüzden seviyoruz ya..

Arsenal-Milan bugün bilyoner 'da 1 numaraydı . Büyük bir çoğunluk tek geçmiş Arsenal'i , güniçinde de kaleciden dem vurdulardı..

Murat Şahin'e selamlar..