18 Mayıs 2007

Brezilya Milli Takım kaptanı Alex!

Bu ülkede 3 yıldır aynı yalanı söylüyorlar ben de 3 yıldır gülüyorum: Brezilya Milli Takımı'nın kaptanı Alex. Hangi Alex bu? PSV defansından Alex mi Sao Paolo'dan Alex Silva mı? Hayır Türk medyasına göre Fenerbahçe'li Alex. Brezilya Milli Takımı'nın bırak ilk onbirine 3 yıldır aday kadrosuna bile çağrılmayan Alex. Neyin kaptanı bu? Şilep kaptanı Alex mi?. İşte Haziran'da İngiltere ve Türkiye ile hazırlık maçı oynayacak ve sonrasında Copa America'ya katılacak olan kadro:
Kaleciler: Helton (FC Porto), Doni (AS Roma).
Defans: Alex Silva (Sao Paulo), Alex (PSV Eindhoven),Juan (Bayer Leverkusen), Naldo (Werder Bremen), Marcelo(Real Madrid), Gilberto (H.Berlin), Maicon (Inter), Daniel Alves (Sevilla)
Ortasaha: Josue (Sao Paulo), Kaka (AC Milan),Ronaldinho (FC Barcelona), Diego (Werder Bremen), Elano(Shakhtar Donetsk), Edmilson (Barcelona), Mineiro (HerthaBerlin).
Forvet: Robinho (Real Madrid), Vagner Love (CSKA Moskova), Jo (CSKA Moskova), Afonso (SC Herenveen).

3 yorum:

Yağız Gönüler dedi ki...

Afonso Alves artik bunu haketmisti. Ilk 11de mutlaka yer almali..

ornitrin dedi ki...

Şu fotoğraftaki kızların enerjisi ve isteği bile alex'e 10(yazıyla on) basar. Ayrıca frikiklerde de bu kızların, herhangi bir insan evladını(insan diyorum) daha fazla heyecanlandıracağı aşikar.

Q_cuk dedi ki...

http://img85.imageshack.us/img85/8983/fatihaltyayl4ke.jpg

*************************************

http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/278373.asp
*************************************
http://www.fifa.com/mm/photo/worldfootball/nationalteams/88/62/76/886276_full-lnd.jpg

üstteki resim fifa.com'dan alınmıştır.