24 Nisan 2007

Pazartesi notları 7

*Bay A. mesajlamış msn'den. Pazartesi notları nerde diye. Kardeşim blog burası, kimse para vermiyor keyfimize göre yazıyoruz, ecnebice barbekü olayını girmişim pazartesi günü, tekirdağ'ın gözüne vermişim ormanlık alanda, prison break esir almış bizi, pazartesi notlarını kim hatırlar. Lakin yazmak lazım, futboldu memleket haliydi not düşmek lazım, söz dediğin uçuyor.
* M. Boro denen takım Man. United'a kafayı taktı. Bilmemkaç yıldır ters geliyorlar. Mourinho'nun Pazar kahvaltısı keyifli geçmiştir ama akşama puan farkı 3 olarak aynı kaldı.
* Real Madrid-Valencia maçı nefisti, Pazar akşamı Villarreal, Barça'yı tokatlayınca puan farkı 2'ye indi. Sevilla da ikisinin arasında tost vaziyetinde. Madrid medyası 15 yıl önce Tenerife'nin yediği Real Madrid şampiyonluğunun rövanşı geliyor diye yine yaygara kopardılar.
* Lazio ligde iddiası kalmayınca nefis maç satmaya başladı. Fiorentina'ya kendi sahalarında kaybettiler. Haftasonunda Roma-Lazio derbisi var. Ercan Taner'in yandan yemişi Fikret Engin ve Ömür Üründül anlatsın ki gecemiz mahvolsun.
* Ronaldo, Jardel gibi. Vucüdunda gol atmadığı uzvu kalmadı. Terbiyesizlik etmeyin, göğsü ile attı adam Cagliari'ye. Pirlo da çok pis vurdu. Kaka da yıllardır ilk kez kafa iznine çıktı bu maçta.
* Palermo'da Guidolin'i en sonunda kovdular. Parma ligde kalmak için yırtıyor kendini, deplasmanda 4-2 kazandılar ama bu maç pis kokuyor.
* Sevgili Napoli 4 maçtır kazanıyor. Genoa'yı ekarte edip Juventus'un ardından Serie A'ye gelecekler gibi. Bu arada Napoli ve Genoa ikisi de geçen sezon Serie C'deydi.
* Copa Libartadores'de bu hafta satış maçlar var. Bay A. bahis oynarken eline ayağına dikkat et.
* Göztepe amatöre düşmüş. Endüstriyel futbol düşmanı değilim. Romantiklerin reçeteleri başka, yok takım ruhu bla bla. Tek yol kalın enseli 3 yılda yukarı taşıyacak bir başkan. Kafa kağıdında İzmir yazmasına da gerek yok.
* O.Lyon, Olympiakos, Inter, Celtic şampiyon olmuş. Inter haricindekiler hep oluyor zaten. Baydılar...
* Kobe Braynt'ın Sportitalia'da bir röportajına rastladım. Dublaj beklerken, adamın çatır çatır İtalyanca konuştuğunu görünce dumur oldum tabi. Adam öyle böyle değil şakıyordu resmen. Meğerse çocukluğu İtalya'da geçmiş, bilmiyordum,öğrendim.
Abdullah Gül cumhurbaşkanı adayı olmuş. Memleket başkanlık sistemine koşar adım gidiyor. Emanetçiliği sever Abdullah Gül. Nokta'yı sahibi kapattı, çok olmuşlardı ama o dergi de çalışanlar da. Gazetecilik yapılır mı hiç ayıp. Fatih Altaylı'yı en sonunda devirdiler. Beklenen sondu. Ergun Babahan da joker Arif gibi. Adnan Hoca da Ekşi Sözlük'e kafayı takmış. Yakında evdeki Orhan Pamuk romanlarını toplarlar bu ülkede. Dizilerle işi olmayan ben Prison Break'e esir oldum. Bir haftada 2. sezon 10. bölümü yakaladım, 2 günde kalanı da biter. Trofolo 4 günlüğüne Amsterdam'a kaçmış. Bay E. New York'da. Biz İstanbul'un yılmaz bekçisiyiz. Evde Raul'dan ayar yedim. Salı-Çarşamba-Perşembe 5 maç var. Ekran benimdir.
24 Nisan 1996. 11 yıl geçmiş aradan.


Hiç yorum yok: