18 Nisan 2007

Biz buraya Inter'i çizmeye geldik

Federasyon maçı güvenliği bahane edip İtalya saatiyle 17:30'a koyduğunda piç etmişti zaten Inter'in kutlama törenini. San Siro'da 67 bin taraftar. Romalılar her zamankinden çok daha az. Öğlen Milano'da tezgahları açmışlar, şampiyon Inter "14" ürünleri satışta. Manchester United'dan 7 yemiş Roma, ilk hesabı Sampdoria'ya kesmiş, dörtlemişti; bugün de Inter'in karizmasını fena çizdi. Namağlup ünvanı da gitti, şampiyonluk turu da yalan oldu.
Totti maç sonrasında Mediaset'de baba program Controcampo'daydı. Programın yorumcuları da zıplıyorlar oturdukları yerde. "Biz buraya Inter'i çizmeye geldik" dedi Totti. Cümle alem kıldır bu adama; ben bir şekilde futboluna ve bayrak adamlığına hayranım. Büyük topçu diyorlar onun gibisine. Roma bu galibiyetle sezonu kurtardı. Inter'in her şampiyonluğunda biraz keder vardır zaten. Onlar acıların takımıdır, koymaz onlara...
INTER-ROMA 1-3 (p.t. 0-1)
MARCATORI: Perrotta (R) al 43’ p.t.; Materazzial (I) 7', Totti (R) al 44’, Cassetti (R) al 49’ s.t.
INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Cordoba, Materazzi, Grosso (dal 16’ s.t. Dacourt); Stankovic, Cambiasso (Recoba al 45’ s.t.), Zanetti; Figo; Ibrahimovic, Adriano (dal 16’ s.t. Cruz). (Toldo, Burdisso, Solari, Gonzalez).
ROMA (4-2-3-1): Doni; Panucci, Ferrari, Mexes, Chivu; De Rossi, Pizarro; Wilhelmsson (dal 29’ s.t. Cassetti), Perrotta, Mancini (dal 32’ s.t. Vucinic); Totti. (Curci, Tonetto, Faty, Rosi, Tavano).

1 yorum:

Yağız Gönüler dedi ki...

Dikkat cekenler:
* Mactan önce boys san'in yaptigi kareografi ve adriano'nun bakislari.
* Mactan sonra wilhelmsson'un ibrahimovice nasil caktik modunda sarilisi.
* Perrotta; hirs, hiz, kalite.
* Totti; gol krali.