19 Mart 2007

Pazartesi notları 3

* Cumartesi Man United-Bolton ile başladım maratona. Anelka ruhsuzu yine sahadaydı. C. Ronaldo, Ronaldinho'ya özendiği ayak hareketlerinde sıçıyor bazen, komik oluyor. Lakin adam uçmakta ve 3 asisti patlatıverdi. Man United, Larsson gidince Koreli'ye kalmış forvette. Bolton da lapa gibi takım, geleni gideni içeri aldılar.
* Bursa'da senaryo önceden yazılmıştı. 3 yıl önce yedeklerle gelip 3 puanı bırakanlar ödüllerini aldı. Ömer Çatkıç da ilginç kaleci. Antep'de ve Bursa'da Fener'den 45 dakikada 4 gol yedi.
* Valencia şampiyonluk yarışından koptu. Kendi sahasında Santander'den 2 yedi. Bu Munitis de Murat Hacıoğlu gibi adamdır.
* İspanya'da Real Sociedad'ın işi bitti gibi, Nihat'ın coştuğu yılda şampiyonluğa oynuyorlardı daha dündü. Atletico Bilbao da Bask'lı oynatmam diye diye kümeye gidiyor. Yetişmiyor demek ki kardeşim yeni Basklı topçu. Politikanıza sokayım.
* Romario 998 gole ulaştı. 1000 yapmazsa çatlayacak ama bu 998'in dökümü de muamma. Gollerin sadece 900'ü profesyonel kariyerinde attıkları. 4-5 tanesi de tartışmalı zaten. Genç takımda attığı 77 ve resmi olmayan maçlardaki 21 golü de eklemiş. Bu hesapla Hakan Şükür de 400 gol yazmıştır.
* Milan Ronaldo'yu aldı ama yine 3 puanı "Salvatore" Ambrosini kurtardı. Bu takım Şampiyonlar Ligi'nde devam ediyor. Barça, Arsenal, O.Lyon kapı dışarı.
* Haftanın bombası Ajax'dı. Eindhoven'da PSV'ye 5-1 ile tecavüz ettiler. PSV bu sezon AZ Alkmaar'dan sonra Ajax'a da sahasında kaybetti.
* Serie A'yı TV8'in anlamsız spiker ve yorumcularını duymamak için RAI Int'den takibe devam. Totti-Toni karşı karşıya bu maç 2.5 üstü olur dedik. Bütün maçlarda gol oldu, bunda olmadı anasını satim. Hakem Paparesta da Roma yalaması çıktı Floransa'da. Roma'da Tonetto sol bekin kralı. Frey de bu formuyla Fransa Milli Takımı'nda forma giyer.
* Catania kalecisi 40 metreden atılan şutu beşlikten içeri aldı. Ben olsam futbolu bırakırdım.
* Real Madrid, 83 dakika 10 kişi oynayan Nastic'i zor bela yendi. Robinho ki halı saha topçusudur, günündeydi, takımı kurtardı. Raul varken Guti neden kaptandı onu çözemedim.
* Lazio 6'da 6 yaptı. Bu hızlı derbiyi de alırlarsa Roma'yı 2.likten indirecekler sezon sonunda.
* Figo'nun kafayı yarmışlar.
* Fiorentina'nın hocası Prandelli o kolsuz iğrenç hırkaları nereden buluyor?
* Engin İpekoğlu Bursa'yı iyi motive etmiş!
* Türk futbolunun en antipatik yöneticisi adayım Beşiktaş'tan Celal Kolot.

Hiç yorum yok: