11 Mart 2007

Messi-h

Türkiye'deki futbol zikimde bile değil. Hakem tacı yanlış tarafa verince bile "Ulusoy istifa" diye bağıran gebeşlere ayıracak vaktim yok. Bay K. ile sözümüzü tuttuk. Kolestrolün gözüne verdiğimiz akşamdı, kanat-uykuluk-kokoreç yanında bir büyük Mercan ki kendini bozmuş rakıdır artık bizim sofrada yeri olmaz. Camp Nou'da kareografi 3 tribüne yayılmıştı ki bu İspanya için büyük ilerleme artık kartonları doğru tutmayı öğrendiler. Güzel maç olmasını diliyorsun santra düdüğünde, ne çıkarsa bahtımıza ama. 13. dakikada 2-1 oldu ne oluyoruz lan olduk. Deco'nun ayağına top değmemişti daha. Real'in ilk golü serseri mayında, lavuk attı golü. Messi, Saygıner gibi banttan çalıştı. Guti desen ki Bay K. kıldır ona bileğe sardırdı, penaltıyı lavuk attı. Bir büyük Mercan'ın gözüne verince analiz falan yapmak namümkün. Hakan Balkaner kılıklı Olaguer atıldığı 2. yarının senaryosu da belli oldu.
Hızlı başlayan maçlar sonra bir durulur, sanırsın ki 2-2, 5-4 olacak nah olur, işte ondan oldu. Sergio Ramos'un golünü gördüysem şerefsizim başka kanalda kendimi seyrediyordum. Rijkaard zaten bu sezon büyük maç mı almış kardeşim falan üzerine kuracağız bu postu, yemişiz Katalanları derken Messi uzatmaların uz'unda yine çıktı sahneyye. "10 kişi ile yenilmedik" Camp Nou'dan Diagonal'a yürüyenlerin züğürt tesellisi oldu.
Capello dötü -şimdilik- kurtardı. Rijkaard desen Cruyff abisi ne dese o olur. Bir büyük bitmiş, kolestrol kaça vurmuş, bilen yok. Bildiğim futbolu sevdiğim. Maçı süper anlatan Okay'ı gözlerinden öpüyorum.
Barcelona: 3 Real Madrid: 3
FC Barcelona: Valdés; Oleguer, Puyol, Thuram, Márquez (Gudjohnsen, m.81), Deco (Belletti, m.71), Xavi, Iniesta, Messi, Ronaldinho y Eto'o (Sylvinho, m.46).
Real Madrid: Casillas; Salgado, Sergio Ramos, Helguera, Torres, Gago, Diarra, Raúl (Robinho, m.61), Guti (de la Red, m.82), Higuaín y Ruud Van Nistelrooy.
Goles: 0-1, m.5: van Nistelrooy. 1-1, m.11: Messi. 1-2, m.13: van Nistelrooy, de penalti. 2-2, m.28: Messi. 2-3, m.73: Sergio Ramos. 3-3, m.90+1: Messi.

Hiç yorum yok: