2 Şubat 2007

Do italians do it better?



Telesport mudur nedir ne idüğü belli olmayan bir kanal verdi Sicilya derbisini. Palermo biri ofsayttan biri de elle iki gol atmış, maç 2. yarıda 35 dakika durmuş, sahaya yağan sis bombaları, gözyaşartanlardan etc. ;sahada görüş sağlandığında takımlar dönmüş, catania beraberliği bulmuş. bunlar la gazzetta'dan okuduğum son satırlardı. trofolo aradı, sicilya karıştı diye. 38 yaşında bir polis memuru, filippo raciti hayatını kaybetmiş, bir başkası hastanede ağır yaralı. Garibaldi hastanesindeki yaralı sayısı 110. Ligin ilk yarısında Palermo 5 atmıştı Catania'ya. Geçen hafta Lazio'dan sahasında 3 yemiş Palermo'yu gözlerine kestirmişti Catanialılar. Hakam Farina sıçtı batırdı. Sicilya'da kan sıcak akar da bu kez bokunu çıkardılar. İtalya, ligleri tatil etti. Adam olana kadar futbol yok diyor federasyon. Euro 2012 adaylığı da bu akşam patlamıştır. Arrivederci Italia.




Luca Pancelli: "Ho disposto lo stop di tutte le attività, il calcio in Italia si ferma. Ora basta, veramente basta".


Catania: 1 Palermo: 2

MARCATORI: Caracciolo (P) al 5', Caserta (C) al 14', Di Michele (P) al 38' s.t.
CATANIA (4-3-3): Pantanelli; Silvestri, Sottil, Stovini, Lucenti; Baiocco, Edusei (44' s.t. Rossini), Caserta; Colucci (35' s.t. Corona), Spinesi, Mascara. (Spadavecchia, Sardo, Minelli, Izco, Morimoto). All. Marino.
PALERMO (4-3-2-1): Fontana; Cassani, Zaccardo, Barzagli, Pisano; Guana, Corini, Simplicio; Di Michele (44' s.t. Tedesco), Bresciano (22' s.t. Diana); Caracciolo. (Agliardi, Dellafiore, Giacomazzi, Capuano, Brienza). All. Guidolin.
ARBITRO: Farina


Hiç yorum yok: